Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z gierek z początku zeszłej generacji na X360 to bardzo dobrze wspominam Lost Planet 1

w singlu i multi dawała rade :cool:

Szkoda ze od 2 czesci LP sie calkowicie juz zaczelo yebac jako seria, 3jka byla gwozdziem do trumny.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

crackdown najlepiej smakował w coopie. ta radosna, niczym nie skrępowana rozpierducha. cholernie miło wspominam. 2 po demie zlałem na ciepło ale nowa wersja miło łechta od środka. SR4 był w podobnym klimacie, trafili stylem

viva piniata była osom. na odstresowanie i zabicie czasu idealna. niech każdy gada co chce ale kurde hodowałbym znowu gdyby odświeżyli markę

a o PGR4 to mi nawet nie przypominajcie. jakoś pod koniec zeszłego roku grałem i ta gra ani trochę się nie zestarzała. na samą myśl moja różdżka merda w rytm the prodigy - shadow  :banana:

Opublikowano

FPS roku nabiera kształtu

:banderas:

Domena http://half-life3.com/ która wcześniej przekierowywała na stronę orange boxa już tego nie robi. Balon z hypem jest solidnie pompowany, po GDC pójdzie fala samobójstw jak Gaben zapowie tylko nowe czapki do TF2  :newell:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

2 miala fajnego coopa, trojke meczyle strasznie, lazenie tym robotem bylo z dupy

Opublikowano

nickcieniekocha grałeś w LO czy Banjo?

Opublikowano

Humulin i willy macie nieźle ch.ujowy gust, pozdrawiam :lapka:

Wystarczy ze ty masz za(pipi)isty!!

Opublikowano

z gierek z początku zeszłej generacji na X360 to bardzo dobrze wspominam Lost Planet 1

w singlu i multi dawała rade :cool:

Szkoda ze od 2 czesci LP sie calkowicie juz zaczelo yebac jako seria, 3jka byla gwozdziem do trumny.

no 2 i 3 widziałem potem tylko u kumpla i lipa straszna

ale co sie nagrałem w 2007roku po 12h dziennie na zmianę z girsami to moje 

a no i skate rzeczywiście robiło nieziemsko wtedy

pamiętam demko ogrywane jeszcze na 15" monitorku LCD :banderas:

shadowrun-xbox360u.jpg

mega fajna gierka z początku generacji na xklocka

multiplayer only z kilkoma zaje.bistymi klasami i dobrym balansem

szkoda że stosunkowo szybko umarła, bo grane było ostro

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Jezu, jacy wy nie ogarnięci jesteście.

Sony nie podało marcowej oferty bo dziś jest konfa w której zostanie zapowiedziany Half Life 3 jako ex na PS4 za darmo dla plusowiczow. Premiera jutro.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pier.dol pier.dol :dog:

Opublikowano

nickcieniekocha grałeś w LO czy Banjo?

grałem w Banjo i trochę Crackdown. Z LO troluje.  :lapka: 

Zresztą po tym temacie można odnieść wrażenie że sporo osób za #1 wśród jrpg VII gen. stawia akurat najlepszego exa na swój ulubiony sprzęt;

- userzy wii - Xenoblade Chronicles

- 360 - LO, ToV

- ps3 - Valkyria Chronicles (w sumie też chińska bajka), Ni No Kuni, Tales of (tu wstaw ulubioną odsłonę).

Opublikowano

Moim ulubionym sprzetem bylo PS3, bezapelacyjnie, ale dla tov i lo polecialem z portfelem w zebach po 360tke i nie zawiodlem sie.

Ni no kuni - nawet przez demko nie moglem przebrnac, nie lubie takich klimatow i system walki ze mna nie kliknal

Tales of Xillia - nie ten poziom co Vesperia, choc rowniez mocny jrpg

A na 3 miejscu bym wcisnal Xenoblade, z Wii, wiec sprzet jak widac w moim przypadku nie ma nic do rzeczy. Valkyria to nie byl do konca jrpg wg mnie, choc na pewno jedna z najlepszych gier na wylacznosc chlebaka.

Opublikowano

Jak już wspominamy nie tak odległe czasy, które już zdążyły zostawić po sobie sentyment, to nie mogę nie wspomnieć ponownie o Skate 2.

Ubóstwiałem to, co ten człowiek robił w tej grze. :banderas:

Do tej pory mogę włączyć dwójkę lub trójkę i znikam z życia na kilka godzin.

Opublikowano

Najlepszy jrpg poprzedniej generacji to Nier.

Opublikowano

Moim ulubionym pierwszym sprzetem bylo PS3

Rejestracja 29.09.2011 [*]

Opublikowano

No wyobraz sobie ze forumek nie byl pierwszym miejscem w sieci zwiazanym z tematyka growa na ktorym sie zarejestrowalem, tak, wiem, duzy blad, no ale zdarza sie.

Oprocz PSXa mialem kazda konsole w PL premiere, takze nie mierz mnie swoja miara kazulu :yao:

Opublikowano

Moim ulubionym pierwszym sprzetem bylo PS3

Rejestracja 29.09.2011 [*]

Prawie jak ZmaZZeo :D

Opublikowano

Szczeniaki...

Opublikowano

Bansai od nas woli ps3site - dalej sie tam udziela, ma nawet wiecej postow tam nastukanych niz tu, kumacie PS3SITE - wylegarnia klaperskiej gimbazy

Opublikowano

Oprocz PSXa mialem kazda konsole w PL premiere, takze nie mierz mnie swoja miara kazulu :yao:

Nie wiem po co starzy mieliby kupowac PS2 dwulatkowi.

I to na premiere.

Opublikowano

Bansai od nas woli ps3site - dalej sie tam udziela, ma nawet wiecej postow tam nastukanych niz tu, kumacie PS3SITE - wylegarnia klaperskiej gimbazy

PS3site tez nie bylo pierwszym wyborem, az boje sie powiedziec gdzie najpierw siedzialem (nie, nie neo xD)

@Mejm

Daj znac jak skonczy cie piec dupsko o GSR a wczesniej jeszcze o Seniora :dynia:

Opublikowano

gameonly? cdaction?

Opublikowano

Xboxonline

Opublikowano

No wyobraz sobie ze forumek nie byl pierwszym miejscem w sieci zwiazanym z tematyka growa na ktorym sie zarejestrowalem, tak, wiem, duzy blad, no ale zdarza sie.

przecież byłeś wczesniej modem/adminem na jakiejś nieistniejącej już stronce o ps3 (nie pamętam nazwy), ale chyba wstydzisz się swojej przeszłości, bo nie wspominałeś o tym :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.