Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jesli chodzi o tamta generacje to FF13-2. Kumpel tez nie grywał w takie gry a w tamto wsiąkl. Niezła graficzka, fajny system walki. Powinno podejsc.

Opublikowano

kypq jakis legend of herous wyszedl w ogole poza kkw? bo chyba o tej serii myslales

TiTS FC na psp i PC

Poprzednie 3 części na PSP ( ale tłumaczenie słabe):

The Legend of Heroes: A Tear of Vermillion

The Legend of Heroes II: Prophecy of the Moonlight Witch

The Legend of Heroes III: Song of the Ocean

Opublikowano

Wątpię żebyś dał radę przejść jakiegoś jrpga jak wcześniej nie miałeś z nimi styczności

Opublikowano

w zyciu nie przeszedlem zadnego jrpg

co polecacie dla takiego zoltodzioba?

Kare chlosty.

Opublikowano

w zyciu nie przeszedlem zadnego jrpg

co polecacie dla takiego zoltodzioba?

chrono trigger

Opublikowano

Z Finalami to roznie bywa, dla mnie najlepsza jest przykladowo IX, potem VI i dopiero VII. Opinia za ktora wielu fanatykow VII by mnie najchetniej poszatkowalo.

VIII nie byla zla, ale caly ten system magii na sztuki byl troche irytujacy.

Opublikowano

Bo badzmy szczerzy od FFVII sie zaczelo i wypadalo by zagrac 

EDIT O (pipi) MIALO BYC VII PRZEPRASZAM !!!!

Opublikowano

Ukradnij sobie Parasite Eve i odpal na emu (chyba ze kupisz przerobionego szaraka). Jest krotkie, z niezla fabula, niezbyt skomplikowanym systemem walki (wiecej aciotn niz tactic) i tworzenia broni, no i ma losowe starcia jak w 95% gier od Square wiec sie przyzywczaisz powoli.

Opublikowano

Grałeś w Rogue Galaxy nobody? Pyszna przygoda była.

nope. :frog: jedyne jrpg w jakie grałem w VI gen. to VP2, DQ8, FF10,12 i P4. 

btw, jestem właśnie po drugim tomie Berserk i o kurfa Mate w action rpg w tym uniwersum i cel-shadingowej oprawie gralibym jak poyebany.  :banderas:

guts_ganha_de_dem%C3%B4nio_cobra_berserk

lubisz brudne fantazje Miyazakiego to atakuj. :cool:  

Opublikowano

W Legend of Mana tez polecam bo gra jest 2D i sie nie porzygasz jak zobaczysz ( a gra tez swietna )

Opublikowano

Czemu ukyo poleca FF VIII, jakbym zaczal grac w to guwno jako 1 jrpg to przeciez stalbym sie jak Mazzeo.

Ciężko polecić jrpga który nie nosi w sobie znamion chińskiej bajki o gejach. No nie ma tego zbyt dużo i jak ktoś nie jest wyrobiony w temacie, to się będzie zastanawiał w najlepszym wypadku "dlaczego to jest takie egzaltowane?"

Opublikowano

Nie sluchaj ich. Bierz sie od razu za Vagrant Story. Tylko bez opisu bo to dla januszy.

Opublikowano

@Nobody

Dopiero Berserka odkryles? Swoja droga Berserk doczekal sie 3 swietnie zrealizowanych filmow animowanych:

Opublikowano

Grałeś w Rogue Galaxy nobody? Pyszna przygoda była.

nope. :frog: jedyne jrpg w jakie grałem w VI gen. to VP2, DQ8, FF10,12 i P4. 

btw, jestem właśnie po drugim tomie Berserk i o kurfa Mate w action rpg w tym uniwersum i cel-shadingowej oprawie gralibym jak poyebany.  :banderas:

guts_ganha_de_dem%C3%B4nio_cobra_berserk

lubisz brudne fantazje Miyazakiego to atakuj. :cool:  

No przeczytałem kiedyś pierwszy zeszyt, widziałem jakieś porównania i wychodzi na to, że DeS i DaS to Berserk: videogame. Muszę kiedyś poczytać więcej, bo jedyny powód przez który tego nie zrobiłem to to, że nie lubię czytać na pc, a komiks ciężko zgrać na kindle'a tak, żeby się wygodnie czytało.

Aha, w Dark Souls jest miecz który wygląda bardzo podobnie do tego na rysunku, który wkleiłeś. 

Edytowane przez mate5

Opublikowano

dobra, już sobie przypomnialem dlaczego nie gram w te chińskie guwna

Opublikowano

A za tłumaczeniem to się sam możesz rozejrzeć.

Opublikowano

Uważaj Maciu, tu się japoni nie obraża.

Bo można dostać w pysk od Mendrka i innych nippofagów.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@Nobody

Dopiero Berserka odkryles? Swoja droga Berserk doczekal sie 3 swietnie zrealizowanych filmow animowanych:

nie no znałem juz wcześniej, ale nad czytanie pdfów bez duszy, przekładam papierowe wersje. los, a właściwie znajomy sprawił że nadrabiam właśnie papierową wersję. 

Opublikowano

Berserk wyszedł, nazywa się Dark Souls

Opublikowano

No przeczytałem kiedyś pierwszy zeszyt, widziałem jakieś porównania i wychodzi na to, że DeS i DaS to Berserk: videogame. Muszę kiedyś poczytać więcej, bo jedyny powód przez który tego nie zrobiłem to to, że nie lubię czytać na pc, a komiks ciężko zgrać na kindle'a tak, żeby się wygodnie czytało.

Aha, w Dark Souls jest miecz który wygląda bardzo podobnie do tego na rysunku, który wkleiłeś. 

Domyślam się że mówisz o tym porównaniu:

https://www.youtube.com/watch?v=l-uuR9B1gjQ

Do DeS także powstało podobne, choć mniej profesjonalne zestawienie:

zaczyna się o 1.30

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.