Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dla osób które ukończyły VH

Oczywiście obydwie gierki prawilnie kupione na premierę, bo takie produkcje trzeba wspierać, cebule niech się cieszą, że dostaną dwie takie perły za free.

Perły (VH)= samograje. No tak, klapek.

To The Moon gameplayowe 4+/10 (w sensie dawne 4+/10, bo gdybym tego nie podkreślił niektórym z was pewnie zabrakło by skali w dół, gdyby przyszło oceniać je wg starej skali.  :pawel: )

Fabularnie 10/10 i najlepsze zakończenie gier minionej generacji.

Samograj - Perła.  :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla osób które ukończyły VH

Oczywiście obydwie gierki prawilnie kupione na premierę, bo takie produkcje trzeba wspierać, cebule niech się cieszą, że dostaną dwie takie perły za free.

Perły (VH)= samograje. No tak, klapek.

To The Moon gameplayowe 4+/10 (w sensie dawne 4+/10, bo gdybym tego nie podkreślił niektórym z was pewnie zabrakło by skali w dół, gdyby przyszło oceniać je wg starej skali.  :pawel: )

Fabularnie 10/10 i najlepsze zakończenie gier minionej generacji.

Samograj - Perła.  :lapka:

Stawiasz To The Moon obok VH :dog: ?

O właśnie się pojawił drugi dodatek do Moona. Polecam ograć na PS4.

Opublikowano

to the chuy chyba. 

Opublikowano

W To The Moon najlepsze jest to, że WSZYSTKO zrobił jeden człowiek, nie tylko napisał fabułę, zaprogramował grę, zrobił sprite'y, ale też skomponował muzykę (oprócz chyba jednego utworu).

Edytowane przez mate5

Opublikowano

@Pajgi

Nie no chyba cię....  :dog:

nie wiem nie grałem.

perłą na 10- mogę uznać 1.5h trzymania lewej gałki w górę w Journey. jako grę video nie dałbym więcej jak 5+.

zresztą najlepszym indie pierdem minionej generacji było Limbo (tu zgadza się zarówno art style jak i gameplay). 

w tej na chwilę obecną rządzi Transistor. 

Opublikowano

Tak. U ziomka u którego grałem w DC, bo było w Plusie. :kaz:

Opublikowano

Nie plakalem po zakonczeniu VH.

Opublikowano

Nie plakalem po zakonczeniu VH.

Ja bym plakal tylko i wylacznie gdyby:

zginal ten fajny piesek :dog: - a tak to mialem poker face'a

Opublikowano

Ja mam problem z takimi gierkami jak Transistor, bo ładne, bo fajne gra, ale co z tego? Czasami się uda i np. dwaj bracia mnie rozwalili, ale w większości wypadków czuje się tak sobie, kiedy poświęcę parę godzin na "oglądanie" gry.

Teraz np. trochu męcz Wilka, oczywiście prawilnie z fajnym  polskim tłumaczeniem (tylko na PS4!) i też się czasami zastanawiam, czy brnąć w następny ep czy jednak odpalić coś innego.

99% takich gier można na luzaku przechodzić na youtube bez poczucia, że coś ważnego nam umyka.

Opublikowano

Napiszcie mi w spoilerze co się dzieje na końcu VH. Dzięki :lapka: 

Opublikowano

01.09.2015 wszyscy będziemy zgodnie "stendin on di edż"...no może boty trochę z tyłu w 720p :kaz:

Opublikowano

Napiszcie mi w spoilerze co się dzieje na końcu VH. Dzięki :lapka:

Nie powiem ci :dynia:

@Bansai

IMO fajnie by bylo gdyby ten mlody niemiec pod przymusem swoich zabil tego starego dziadka, potem oczywiscie drama corki, ze jak jej przyszly maz mogl to zrobic, oczywiscie we wszystko nalezy wplatac psa ktory poswieca swoje zycie dla murzyna z USA.

Zmarnowany potencjal, 5/10 :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja mam problem z takimi gierkami jak Transistor, bo ładne, bo fajne gra, ale co z tego? Czasami się uda i np. dwaj bracia mnie rozwalili, ale w większości wypadków czuje się tak sobie, kiedy poświęcę parę godzin na "oglądanie" gry.

Teraz np. trochu męcz Wilka, oczywiście prawilnie z fajnym  polskim tłumaczeniem (tylko na PS4!) i też się czasami zastanawiam, czy brnąć w następny ep czy jednak odpalić coś innego.

99% takich gier można na luzaku przechodzić na youtube bez poczucia, że coś ważnego nam umyka.

Co? Zdajesz sobie sprawę jaki przyjemny jest system walki w tranzystorze jak już się ogarnie odpowiadający tobie zestaw funkcji? Jestem już przy końcu tej gry, więcej napiszę we właśnie ukończyłem.

Opublikowano

@hav3n

Jesteś gópi. :(

Opublikowano

IMO fajnie by bylo gdyby ten mlody niemiec pod przymusem swoich zabil tego starego dziadka, potem oczywiscie drama corki, ze jak jej przyszly maz mogl to zrobic, oczywiscie we wszystko nalezy wplatac psa ktory poswieca swoje zycie dla murzyna z USA.

Zmarnowany potencjal, 5/10 :frog:

No motyw z ...

tym zabojstwem glupiego dowodcy pod koniec byl moim zdaniem strasznie na sile wepchniety zeby zafundowac jakis smutny ending, to z niemiaszkiem co napisales na pewno byloby ciekawsze, ale od psa prosze sie odpyerdolic co? :wujaszek:

Opublikowano

Grałem początek Transistor i z tego co widziałem na pewno nie był to samograj, plus z tego co czytałem w dedykowanym temacie, w późniejszych etapach trzeba się czasem nakombinować. Ach no i ma fajny system walki, a ja na systemach walki rpg się znam, bo moim ulubionym jest ten z VP2 Silmeria.   :dafuq:

Opublikowano

Cześć Bansai,

mgs ssie.

Pozdrawiam, 

Mateusz

Opublikowano

msg5 bedzie genialne, niestety nawet w 720p 

Opublikowano

@bansai

Spodziewałem się 40%.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Mateusza trzymają się dow(nene)y w ten piękny wtorkowy wieczór.  :sir:

Opublikowano

@mate

Szanuje w 10%.

:dynia:

Ficus mowi jak jest.

Opublikowano

Mimo że pewnie 3.03 godzina 3 to pewnie kolejny troll Valve to jednak
024.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.