Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czemu uważacie że te oferty są dobre, jeśli dalej bedziecie wciskać sobie ciemnote że te gry są warte ceny jaką sie płaci to dalej nas będą takim chłamem karmić. valiant hearts przeszedlem na swoim telefonie więc dawanie tego na konsole która potrafi renderować dżungle w hd to troche smieszne sprawa i wsumie tyczy sie to wszystkich gier z tego miesiąca, olliolli to chłam który pegazus pociągnie, na abe nie bede narzekać jakoś bardzo bo grałem w to za dziecka,a to ostatnie to anwet nie wiem co to jest

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Legends jezeli rozpatrujemy singla to gra na poziomie Origins lub lepsza

Dodatkowo Legends posiada genialna minigre, aspekty spolecznosciowe i najlepsze levele z Origins

Ja wiem ze Origins bylo gra zwyczajnie swiezsza w momencie premiery. Ale trzeba miec klapki na oczach aby uwazac Origins za lepsza gre

Opublikowano

W legends sa prawie wszystkie poziomy z origins, ale origins lepszy xD nie no Ficus, prosze Cie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

legends jest przede wszystkim wieksze ale sama kampania (nie liczac tej z origins przeniesionej do tej czesci) jest zwyczajnie gorsza - swiaty procz jednego sa po prostu gorsze, latwiejsze i mniej pomyslowe - jedyne co genialne z nowej zawartosci to levele muzyczne i aspekty spolecznosciowe

gdyby nie dali wybranych leveli z origins to odbior tej gry bylby zwyczajnie duzo duzo gorszy

Opublikowano

Nie no, klapki dostali w końcu jakieś gierki do swojej upragnionej cebuloplusowej oferty. Dajcie im się nacieszyć. Powinniście się już przyzwyczaić, że KAŻDA gra na JAKĄKOLWIEK konsolę SONY zawsze ma +2 do oceny końcowej i +2 do hajpu oraz stopnia w którym pobudza klapy do forumowych uciech. +3 jeżeli wyszła także na JAKĄKOLWIEK  konsolę konkurencji, albowiem 

https://www.youtube.com/watch?v=n8mziFPNNnE

Opublikowano

moze inaczej to wytlumacze - jak sie pierw ogralo origins (jak ja) to legends jest gorszy bo wtedy mam wy.(pipi)ane na to ze zawiera on w sobie duzo leveli z origins, a zawartosc stworzona stricte pod legends jest gorsza, nie liczac tych kilku muzycznych

z drugiej strony gdybym mial komus doradzic ktora czesc kupic, a ta osoba nie grala by wczesniej w origins bez wahania polecilbym legends wlasnie z uwagi ze zawiera w sumie dwie czesci

Opublikowano

Valiant hearts bylo ok, ale kwa bez przesady, zakonczenie niczym nie zaskakiwalo, a niektorzy robia z tego wyzszy stan uduchowienia.

No chyba, ze sie malo gier widzialo jak Yeti to sie mozna wzruszac.

To samo z THE LAST OF USA.

W To The Moon najlepsze jest to, że WSZYSTKO zrobił jeden człowiek, nie tylko napisał fabułę, zaprogramował grę, zrobił sprite'y, ale też skomponował muzykę (oprócz chyba jednego utworu).

Zaprogramował? W RPG makerze? Sprite'y? Przerabianie gotowców z RPG makera?

Bambo proszę... :dynia:

Opublikowano

Poprawka- jeden level muzyczny jest genialny (ten z dema), resztę można zakopać.  Do tego coś poknocili z levelami z Origins. Co nie zmienia faktu, że wolałbym ograć drugi raz Legends niż perełkę VH i Transistora.

Opublikowano

Rayman Legends niezła gierka, takie 6/10.

Opublikowano

Taka gra spokojnie by poszła na PS2, więc nie wiem o co podjarka.

Opublikowano

moze inaczej to wytlumacze - jak sie pierw ogralo origins (jak ja) to legends jest gorszy bo wtedy mam wy.(pipi)ane na to ze zawiera on w sobie duzo leveli z origins, a zawartosc stworzona stricte pod legends jest gorsza, nie liczac tych kilku muzycznych

Ja (pipi)e ale bzdury  :mog:

Opublikowano

W ogóle ubi mogłoby w końcu zrobić BG&E2, a nie Raymany i inne asasyny.

Nadchodzi E3... Prosimy... giphy.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

czego nie rozumiesz? ze przechodzac na wskros jedna czesc nie interesuje mnie to ze kontynuacje ma wiekszosc jej leveli bo po prostu jak ogralem i wkonczylem je wczesniej to czym mam sie niby jarac i podniecac i mam je przechodzic raz jeszcze? interesuje mnie wtedy tylko nowa zawartosc, jakbym chcial znowu konczyc origins to bym odpalil znowu origins, a nie levele z origins w legends

Opublikowano

Cztery gry na PS4 w Plusie, jedna gra na xbone w GwG. Boty tak bardzo na kolanach :obama:

Opublikowano

Sram na jakieś BG&E.

Niech zrobią remastery:

odin-09.jpg

102985_0_org.jpg

rogue-galaxy-gameplay.jpg

hqdefault.jpg

719852-929668_20060324_002.jpg

_-Wild-ARMs-4-PS2-_.jpg

I będzie POTĘGA grania na setki godzin, a nie jakieś lolitki wstrętne.

Opublikowano

Po hereos'ach to ja nie wiem czy chce aby zabierali sie za jakies remastery ;f

Opublikowano

SAD-FAN.gif

Wiesz co kurwa smutno mi się zrobiło, BG&E był kawałkiem porządnej gry, która powinna być kontynuowana...

Opublikowano

czego nie rozumiesz? ze przechodzac na wskros jedna czesc nie interesuje mnie to ze kontynuacje ma wiekszosc jej leveli bo po prostu jak ogralem i wkonczylem je wczesniej to czym mam sie niby jarac i podniecac i mam je przechodzic raz jeszcze? interesuje mnie wtedy tylko nowa zawartosc, jakbym chcial znowu konczyc origins to bym odpalil znowu origins, a nie levele z origins w legends

To Ty nie rozumiesz, więc napiszę prościej: Origins < Legends.  

Legends na pewno nie robi już takiego wrażenia jak poprzednik, ale jest zdecydowanie grą lepszą i bardziej dopracowaną.

Origins 8+/10 Legends 9+/10 

Opublikowano

Jakby to byly gierki z vity to jeszcze pol biedy, to sa jakies biedackie porty 8bitowych "nowatorskich" tytulow z androida. 

Opublikowano

Kolejny raz Sony ładuje ich bez wazeliny w tyłek, a oni jeszcze usta nadstawiają i chcą więcej.

Sram na jakieś (wystaw dobrą grę)

Niech zrobią remastery

:facepalmz:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale oferta sama w sobie zla nie jest -_-

Fani Xboxa już na siłę szukają problemów z Sony. Tak jak niedawna lista Zdunka, na której wypisywał rzeczy, które były czasem wprost nieprawdziwe.

Opublikowano

Kolejny raz Sony ładuje ich bez wazeliny w tyłek, a oni jeszcze usta nadstawiają i chcą więcej.

Sram na jakieś (wystaw dobrą grę)

Niech zrobią remastery

:facepalmz:

Taka prawda. BG&E było słabe, żałuję wydanych pieniędzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.