Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To w końcu muszę zagrać w to TLOU skoro tak chwalicie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No bez kitu. Wezta zaruchajcie w koncu. :banderas:

Kolego, uprzejmie przypominam, że jesteś na forum KONSOLOWYM.

@Copper

W dwójce Joey zerwie młodej kora, znudzi mu się i nakaże jej werbować inne nastolatki. Podtytuł gry to Shadow of the Vatican.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Dyskusja nt zakonczenia TLoU w CW gdzir ignoracja pogania trolling

zDcF7.gif

Opublikowano

chodzi mi o motyw

poświęcenia losu milionów na rzecz egoistycznej zachcianki gł. bohatera,

a człowieczeństwo pokazane zostaje jako źródło słabości.

do tego chyba nie trzeba wymieniać potencjalnego rimejka tego samego tytułu taknie? 

Ciezko odczuc poswiecenie tych "milionow", skoro wszystko co spotykamy w grze jest opustoszale, czujemy sie jakbysmy zostali na swiecie sami + pojedyncze jednostki. Ja jakos nie odczulem wagi decyzji Joela, bo biorac pod uwage przebieg gry, bardziej to wyglada, jakby na jego decyzji mialo stracic 20 osob

20 osób + banda psychopatów, którzy zasługują na śmierć bo mają tak bestialskie zapędy, że są w stanie cegłówką dziecko zabić tylko dlatego, żeby z truchła zebrać dwa-trzy naboje, no bez kitu.

dobry troll chłopaki. :obama:

cały obóz brata Joela na który składało się kilkanaście rodzin, mieszkańcy ich pierwszej strefy. częśc napotkanych ludzi, wreszcie ludzi, których nie znamy, ale nasz charakter nie pozwoliłby przejść nad ich losem obojętnie.

no nie sądziłem że w obierzecie taką naiwną taktykę. 

@nielubiany

Ale zakończenie TLOU wcale nie było jakieś szczególne. Sam bym postąpił tak samo, a to, że tak będzie rozgryzłem gdzieś tak w połowie gry.  :lapka:

Czyli wprost przeciwnie niż ja. Dopóki nie ograłem jej drugi raz i spojrzałem na wszystko z perspektywy gł. bohatera. masz rację że ending nie jest szczególny. ciężar postanowionej decyzji już tak, a przynajmniej zbyt rzadko eksploatowany w pop kulturze.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

jak sie konczy tlou bo nigdy nie gralem, napisze ktos?

Opublikowano

Mniej więcej po 6h gry odkładasz pada i kasujesz instalkę gry z dysku bo tak wieje nudą.

Opublikowano

Jakie rozkminy o giereczkach, japrdole to juz jest dla mnie ponad 2+2.

Nie powiem żebym był zdziwiony.

Opublikowano

nie pytalem sie ping o ordera

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Ja nie wiem, ale...

JAKIE TU SIĘ SPOILERY NA POPRZEDNIEJ STRONIE N.T. TEGO KTO PRZEŻYŁ OD PINGA SYPIOM:Coolface: 

Opublikowano

Aeris umiera

dzieki za spoilera kto byl origimi killer

Opublikowano

Ej, ale tak na serio to słaby ten miesiąc w plusie. Ok jest OlliOlli 2, ale tak poza tym? To mehhh

Opublikowano

Pinga zdanie się nie liczy, bo od sprowadza z japonii takie gry.

https://www.youtube.com/watch?v=U_s7iCOj9HU#t=22

Tak, on za to płaci, to nie jest w formie kary, że ktoś kaze mu w to grać, ale on za to płaci i pewnie jak te zboczone japońce podczas gry dotyka się w różnych miejscach. Tak więc, nie polecam tego użytkownika.

Opublikowano

Hatoful Boyfriend  :fsg:

Opublikowano

No i to są oryginalne gry, a nie jakieś kapiszony i pseudo rozterki brodatego typa.

Opublikowano

Ej, ale tak na serio to słaby ten miesiąc w plusie. Ok jest OlliOlli 2, ale tak poza tym? To mehhh

nawet gardzisz rewelacyjnym oddworldem gdzie glowny bohater wyglada jak stereotypowy weganin?

Opublikowano

nie pytalem sie ping o ordera

Przecież napisał, że odkłada pada po 6h a nie po 6 minutach.
Opublikowano

ping, a w to grałeś?

ps. może lepiej nie odpisuj...

Opublikowano

oboje blefujecie bo pad 6h na jednym ladowaniu nie wytrzyma 

Opublikowano

Grałem, ale z braniem LSD ma to niewiele wspólnego. Swoją drogą zobacz po ile lata na eBayu. Tytuł wyłącznie dla koneserów :banderas:.

@Ficuś

Przy angażującej grze nie wytrzyma (około 4h max), jednak przy orderze, gdzie input jest sporadyczny, owszem.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.