Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Epicko to Ty się będziesz bawił przy TLoU Remastered najwyżej. xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Termin "epicki" powinien być zarezerwowany jedynie dla starć z kolosami w SOTC oraz częściowo z tytanami i bóstwami w GOW. Z reszty można się śmiać i używać pejoratywnie.  

A MOŻE (pipi)A NIE SOM????!!!!!11111

k13-2b.jpg

AvionWander.jpg

GOW3vengeancetrailerscreen18.jpg

i8tFCNOhrZsqu.jpg

Opublikowano

Termin "epicki" powinien być zarezerwowany jedynie dla starć z kolosami w SOTC oraz częściowo z tytanami i bóstwami w GOW. Z reszty można się śmiać i używać pejoratywnie.  

A MOŻE (pipi) NIE SOM????!!!!!11111

k13-2b.jpg

AvionWander.jpg

GOW3vengeancetrailerscreen18.jpg

i8tFCNOhrZsqu.jpg

Oraz ojca słowa "epic", czyli finałowa walka z Bowserem w Mario 64.

Opublikowano

@Figaro

Nie wiem. Ja tam przez termin "epickość" rozumiem sekwencje niemalże zapierające dech w piersiach i wybałuszające moje gałki, jak właśnie loty na ów kolosach z towarzyszącą im podniosłą muzyką i genialną pracą kamery, sekwencje bitwy o Minas Tirith w Powrocie Króla, kiedy jeźdżcy Rohanu zmierzają się z tuzinami Olifantów czy starcie z Metal Gear Rayem w MGS Revengance. Beka zaczęła się od kiedy ów terminu zaczęto nadużywać i to tam gdzie nie trzeba. Serio, uwielbiam np. TLOU, ale co w nim było kur.wa epickiego? XD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Obejrzyj to i spróbuj powiedzieć, że Mario 64 nie jest epickie. I double dare you.

Opublikowano

Wziąłem w zestawie z Shadowfallem. Mam nadzieję, że będę się epicko bawił.

Killzone to nie jest dobra gra na single, wynudzisz sie strasznie, co najwyżej pooglądasz ładną grafike

proponuje dobrać jakąś gre z multiplatform jak np. Tomb Raider, mega wciąga

albo czekać do końca miesiąca na TLOU !

Opublikowano

Czekac na TLoU XDD

Opublikowano

Wziąłem w zestawie z Shadowfallem. Mam nadzieję, że będę się epicko bawił.

Killzone to nie jest dobra gra na single, wynudzisz sie strasznie, co najwyżej pooglądasz ładną grafike

proponuje dobrać jakąś gre z multiplatform jak np. Tomb Raider, mega wciąga

albo czekać do końca miesiąca na TLOU !

Tomb Raidera to ja odpalam w 1440p, a i tak kutasem bym tego crapa nie dotknął.
Opublikowano

Czekać na Halo 2 xD

Cztery gry Halo, REMAKE Halo 2. cztery tryby multi, 200 map, Halo Nightfall, beta Halo 5.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Obejrzyj to i spróbuj powiedzieć, że Mario 64 nie jest epickie. I double dare you.

Ok muza i montaż są epickie. xD

W latach 90' miałem raz ciężki wybór psx vs n64, kiedy w sklepie wystawione było akurat Mario 64 oraz Medievil. Do dziś żałuje że Banjoo, Concer i Zelda miały w Polsce takie chore ceny.

Opublikowano

Ta muza była w pierwszym filmie RE xD - ostatniej udanej adaptacji gier wideło.

Opublikowano

Silent Hill i Prince of Persia były lepsze. Choć względem growych oryginałów i tak co najwyżej na naciągane "7".

Opublikowano

Kupować Killzona dla singla :teehee: Ma on dzięki universum potencjał na świetnego singla na miarę tego z Halo ale co z tego jak GG nie potrafią tego wykorzystać.Killzona kupuje się dla multi , singiel to tylko dodatek do popodziwiania oprawy AV i zapoznania ze sterowaniem.

Opublikowano

A to dziwne. Bo ja więcej czasu w takim Killzone 2 spędziłem w singlu niż w Sieci.

Opublikowano

Fabuła singla dwójki była akurat bdb. 100 razy było mówione. :(

Opublikowano

A to dziwne. Bo ja więcej czasu w takim Killzone 2 spędziłem w singlu niż w Sieci.

O ile 2 dawała jeszcze rade w singlu , tak 3 czy SF jednak już nie. Moja wypowiedź odnosiła do SF o którym była mowa w cytowanej odpowiedzi ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Trójka też dawała radę - bardzo zróżnicowane misje, oprawa, design - fabuła prosta jak drut ale do przełknięcia.

Opublikowano

No taki COD tylko że z lepszym silnikiem. Bawiłem się przednio, ale mózg trzeba było zostawić w drugim pokoju.

Opublikowano

Jednak po dwójce szło w przypadku trójki odczuć że jednak to już trochę "niższy poziom" , po dwójce spodziewałem się że będzie jednak w kolejnej odsłonie lepiej a nie jednak mimo wszystko słabiej.

Opublikowano

Ragus ale teraz tak już serio. PRzestałem się śmiać i wstałem z podłogi jak checesz pograć w dobre gry na ps4 to  proponuje:

AC 4 Black Flag

Thief

Wolfenstein

Valiant Hearts

Trials

Resogun

Strider

Outlast jak lubisz horrory

Do multi CoD Ghost - eksterminacja kosmitów fajna jest

Jak lubisz sportówki fo NBA 2k14

Reszta to szrot a największy to knack i killzone właśnie :)

Infamous i Wathc dogs bierz tylko jeżeli naprawdę nie masz w co grać ale to jak masz 3ds'a i dobrego pc'ta raczej ci nie grozi :)

Opublikowano

W zasadzie z dobrych gier, pomijając indie biedotę, której żaden szanujący się konsolomaniak by nie dotknął, jest tylko Black Flag, Ryu ga Gotoku: Ishin, Dynasty Warriors (jak kto lubi - ja lubię), Strider, Battlefield 4 i w zasadzie tyle na ten moment.

Opublikowano

Poważnie stawiasz tego niedorobionego Thief'a nad I:SS ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.