Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ambitne, nietuzinkowe, oryginalne produkcje tylko na konsole Xbox dla prawdziwych koneserow gamingu. Wiadomo ze plebs ''20mln'' nie zrozumie  :daddy:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

microsoft zapowiedzial jakiegos handhelda i te gry maja byc na niego? :yao:

ale gierkami z plusa jaranko XDDDDDDDDDDDDD dat podwójne standardy

Opublikowano

20 MILIONÓW PĘKŁO!!!

tumblr_n0hpjbFAzh1trrl82o1_500.gif

Dup xbotow :yao:

Opublikowano

Westland 2 na xbox one :banderas: 

mega za(pipi)iste gierki, wyjda na xbox one <3 

co do sprzedazy ps4 to mega zal, ze ludzie dali sie tak oglupic reklamie ;/  ale z drugiej strony pokazuje ktora konsola jest dla prawdziwych graczy / koneserow gejmingu, a ktora jest dla januszy ktorzy kupuja bo modne i jest na fali mimo ze to kicz 

boty glowa w gore ! klapy glowy w dol! 

Opublikowano

co do sprzedazy ps4 to mega zal, ze ludzie dali sie tak oglupic reklamie ;/  ale z drugiej strony pokazuje ktora konsola jest dla prawdziwych graczy / koneserow gejmingu, a ktora jest dla januszy ktorzy kupuja bo modne i jest na fali mimo ze to kicz 

20 mln Fankow nie moze sie mylic :daddy:

Opublikowano

Widze ze na xbox one zmierza Wasteland 2. Dobra giera i xbox wkoncu dostaje konkretne ciacho. Ciekawi mnie tylko jak rozwiaza granie padem.

Opublikowano

20 mln Fankow nie moze sie mylic :daddy:

muchy zbiorowo rowniez leca do (pipi)  :daddy:

ludzie dalej kupuja i jaraja sie disco polo  :daddy:

Opublikowano

Dominacja jak za czasów PS2, a w kolejnej generacji dominacja jak za czasów PSX. :obama:

Opublikowano

Beka sony spózniło się z plusem bo chciało wrzucić Dishonored, ale ogarnęli, że MS już do golda wrzucał i im się kocioł narobił. Co za typy. 

Opublikowano

Ogolem ms zapowiedzial sporo nowych gierek, jak ktos ogarnie jakies trailery to niech wrzuca

The Adventures of Pip (Tictoc Games)

Anarcute (AnarTeam)

Aritana and the Harpy’s Feather (Duaik)

Blues and Bullets (A Crowd of Monsters)

Clusterpuck 99 (PHL Collective)

The Flame in the Flood (The Molasses Flood)

Fortified (Clapfoot)

Grabbles (Noble Whale)

Hyperdrive Massacre (34BigThings)

Inside My Radio (Seaven Studio)

Knight Squad (Chainawesome Games)

The Little Acre (Pewter Games)

Magic Duels: Forge (Magic the Gathering)

Pixel Galaxy (Serenity Forge)

Quest of Dungeons (Upfall Studios)

R.B.I. Baseball 15 (MLB)

Redout (34BigThings)

Rivals of Aether (34BigThings)

Screencheat (Surprise Attack)

Shadow Blade: Reload (Dead Mage)

Shovel Knight (Yacht Club Games)

Soul Axiom (Wales Interactive)

Space Dust Racers (Space Dust Studios)

Standpoint (Unruly Attractions)

Starpoint Gemini 2 (LGM)

Submerged (Screen Australia)

The Sun and the Moon (Digerati)

Swordy (Frogshark)

Tumblestone (The Quantum Astrophysicists Club)

Wasteland 2 (inXile Entertainment)

Zheros (Rimlight Studios) 

:banderas:

a sony? "zprzedalismy miliard konsol!1111"

The Flame in the Flood <3

nie no w sumie kazda z tych gier to <3 

beka z plejstejszon

Edytowane przez kubson

Opublikowano

mega za(pipi)iste gierki, wyjda na xbox one <3

#thisiswaiting

Opublikowano

Ale ból dupy zielonego robactwa :fsg: Najlepsze jest jednak to wmawianie sobie, że xbone się sprzedaje dużo słabiej bo to konsola dla prawdziwych graczy i koneserów :yao:

Opublikowano

po pierwsze to nie wmawianie sobie tylko to sa fakty, po drugie to klapy sobie wmawiaja ze kupili The Order za cene pizzy i takich gier im brakuje xD

wiec drogi kolego to twoi koledzy i ta zalosna firma jest rakiem branzy

Opublikowano

Ale ból dupy zielonego robactwa :fsg: Najlepsze jest jednak to wmawianie sobie, że xbone się sprzedaje dużo słabiej bo to konsola dla prawdziwych graczy i koneserów :yao:

w korei polnocnej tez twierdza ze sa najbogatszym panstwem swiata

Opublikowano

chinczycy ze maja wszystko najlepsze bo jest ich najwiecej, zupelnie jak klapy

Opublikowano

Przypominam zdjęcie botów z czasów x360

korea_polnocna_kim_dzong_un_wojsko_afp_6

Teraz to ich tyle zostało, i tak wyglądają w CW, wzajemne poklepywanie się po plecach.

z13657128Q.jpg

Na pierwszym planie od lewej kubson, don, mazzeo, haven, daddy

Opublikowano

Hasłem młodego jest zaj.ebać starego. Tak mawiają w mojej pracy. Można to przenieść również na rynek konsol, a właściwie ich odbiorców. Nastał czas day one patcha i gry na 5h. Czas prowadzenia za rączkę młodego. Starzy wyjadacze doceniający nietuzinkowe, niepopularne, japońskie, ambitne, dziwne gry przypominające erę 8 bitów produkcja są reliktem przeszłości. Nimi się gardzi. Młodzi wolą szybkie gry z ładną graficznką i prostymi osiągnięciami, by móc szybko się nimi pochwalić na obecnym twarzoksiążkowym placu zabaw.

Opublikowano

>ID@Xbox

>ms zapowiedział sporo nowych gierek

:yao:

Opublikowano

Bloodborne zamowione  :banderas: a boty co? dalej lego hobbit i screamride?

Opublikowano

Widze ze na xbox one zmierza Wasteland 2. Dobra giera i xbox wkoncu dostaje konkretne ciacho. Ciekawi mnie tylko jak rozwiaza granie padem.

aktywna pauza.

i też to musze napisać:

Wastelands 2 na łoniaka  :obama:  na pc miałem buga i odechciało sie grać, w końcu porządne rpg na konsole nowej generacji.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ale Pecetowcy dostają po (pipi)e :obama: wszystkie exy im zabierają. Za miesiąc pewnie Divinity a potem Pillars of Eternity. Nowy Torment, też z premierą równo na konsolach :banderas: autentyczni podludzie te blaszane łby :reggie:

Opublikowano

No graj w te gry bez myszki :teehee:

Opublikowano

ja bym sie nie obrazil za Divinity i Pillars of Eternity na xbox'ie, tylko jak grac bez myszki ? w sumie przekonam sie na wasteland 2 jaram sie strasznie :banderas:

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.