Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tja szczególnie że my już divinity i wasteland ogralismy kilka miesięcy temu i zdążyliśmy zapomnieć. Takie gry jak total war, unwritten tales, starcraft, grey goo czy homeworld też nam zabierzecie:)? Gry gdzie trzeba pomyśleć nie dla konsolowych casuali. Wasteland 2 na pewno na konsoli dla gimbusow za dobrze się nie sprzeda chyba że wprowadza pełny voice acting inaczej kto tyle tekstu przeczyta? Mama?.;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja bym nie mogl grac w takie divinity na padzie ;/ 

Opublikowano

Ból dupy to widzę u ciebie, jak jakieś okruchy ze stołu master race, poważne, złożone i ambitne gry zostały zapowiedziane, że trafią na XO to nagle każdy się tym interesuje lol

Opublikowano

Moze dlatego ze PC nikogo? 

Gry z PC moge sobie pograc ale przeciez nie bede sie garbil na taborecie, to jeszcze gorszy upadek niz czlowiek zmywak :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

widze ze forumowi koneserzy ustalili ze lepsza jest ta konsola ktorej mniej sie sprzedaje  :whyyy:

Opublikowano

blacharze mysleli ze spencer da im forze i sunseta na pc a on im zapyerdolil wasteland2 i 50 gierek xD

Opublikowano

VITA zatem konsola najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1tylko dla szlachty chamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Przecież nie będę grał w złożone i ambitne gry, jak jakiś pecetowciec na taborecie i jeszcze za pomocą myszki. To jest tak samo, jakby być na randce i w czasie zamawiania obiadu dostać przedwczesnego wytrysku. Dno dna.

Opublikowano

widze ze forumowi koneserzy ustalili ze lepsza jest ta konsola ktorej mniej sie sprzedaje  :whyyy:

Wii najlepsza konsola poprzedniej generacji?

Opublikowano

Już widzę,jak przeciętny konsolowy janusz z Xone zagrywa się w Wasteland2. Zobaczy w sklepiku screeny i zaraz sobie odpuści. Bo grafa słaba,jakieś małe ludziki, tabelki i inne budżetowe rzeczy.

Opublikowano

wstretny klapie, mazzeo juz pewnie zaciera raczki by machnac calaka

Opublikowano

Wlasnie obejrzalem gry z plusa.

To o te gry trwaly te "zazarte negocjacje w ramach silnej odpowiedzi na oferte gold"?

Nhq2R.gif

Bez kity klapy placa za granie po necie i za gry z komorek DWA RAZY WIECEJ xDDDDDDDDDD

Na dodatek sony klamie, ze im cos da, potem nie daje, a serwery leza doslownie co drugi dzien.

Nawet mi was nie zal.

Opublikowano

dobra, wszyscy robia przerwe, naladowac gruczoly jadowe, zaparzyc kawki i obejrzec nowy gameplay w temacie wieska 3

Opublikowano

dobra, wszyscy robia przerwe, naladowac gruczoly jadowe, zaparzyc kawki i obejrzec nowy gameplay w temacie wieska 3

Po jaki ch.uj? Żeby zobaczyć downgrade pod iksboksa i drętwą animacje Geralta?

Opublikowano

ty możesz tu zostać

Opublikowano

To jest gejmplej z tej śmiesznej platformy. Typ siedzi na taborecie, przygarbiony z myszką gra w grę na 17 calowym CRT. Masz Ty rozum i godność człowieka?

Opublikowano

Tak samo, jak Janusz PC ze STEMA. Tacy sami ludzie Paliodorze. Te gry znajdą odbiorców i na konsolach, czy Ci sie to podoba, czy nie.

Wiadoma sprawa, dlatego dopisałem Janusz, a nie świadomy dobrych gierek gracz :sir:

Opublikowano

Ogolem ms zapowiedzial sporo nowych gierek, jak ktos ogarnie jakies trailery to niech wrzuca

The Adventures of Pip (Tictoc Games)

Anarcute (AnarTeam)

Aritana and the Harpy’s Feather (Duaik)

Blues and Bullets (A Crowd of Monsters)

Clusterpuck 99 (PHL Collective)

The Flame in the Flood (The Molasses Flood)

Fortified (Clapfoot)

Grabbles (Noble Whale)

Hyperdrive Massacre (34BigThings)

Inside My Radio (Seaven Studio)

Knight Squad (Chainawesome Games)

The Little Acre (Pewter Games)

Magic Duels: Forge (Magic the Gathering)

Pixel Galaxy (Serenity Forge)

Quest of Dungeons (Upfall Studios)

R.B.I. Baseball 15 (MLB)

Redout (34BigThings)

Rivals of Aether (34BigThings)

Screencheat (Surprise Attack)

Shadow Blade: Reload (Dead Mage)

Shovel Knight (Yacht Club Games)

Soul Axiom (Wales Interactive)

Space Dust Racers (Space Dust Studios)

Standpoint (Unruly Attractions)

Starpoint Gemini 2 (LGM)

Submerged (Screen Australia)

The Sun and the Moon (Digerati)

Swordy (Frogshark)

Tumblestone (The Quantum Astrophysicists Club)

Wasteland 2 (inXile Entertainment)

Zheros (Rimlight Studios) 

:banderas:

||

\/

gry z komorek

Na wasze posty wystarczy odpowiadać innymi waszymi postami, zabawnie wygląda jak sami do siebie strzelacie i miotacie się w tej zielonej hipokryzji xD

Opublikowano

Wejście takich gier jak Wasteland 2 na konsole to z pewnością dobra wiadomość dla wszystkich. Im więcej ludzi będzie mogło grać w bardziej ambitne i złożone gry, tym lepiej.

Opublikowano

Ej, a byla juz beka z "to moj ostatni MGS"? :pawel:

Bez kitu, ze mu (pipi)a nie wstyd.

Opublikowano

Gry z komorek na PS4:

7-750x400.jpg

VS

Gry z komorek na Xbox One:

:banderas:

Opublikowano

ty możesz tu zostać

dobra obejrzałem to gó.wo w rozdzielczości prosto z xboxa one, nie wiem może tobie sprawia przyjemność oglądania gó.wna rozmazanego, ale następnym razem ostrzegaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.