Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kultury osobistej z domu to Ty nie wyniosłeś  :reggie:

Napisal typ co lekka reka okresla innych mianem smutnych, zakompleksionych itd.

Ja dogryzam w jakiś dopuszczalnych ramach, a Ty zachowujesz się jak rozkapryszony dziesięciolatek, co zresztą potwierdza Twoja "wyszukana" riposta :) 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A wlasnie, no i co na tym GDC bylo?

spencer mówi że dziś o 20 bedzie fun, a CEO nvidii ze xbox one to najmocniejsza konsola :obama:

Opublikowano

A wlasnie, no i co na tym GDC bylo?

spencer mówi że dziś o 20 bedzie fun, a CEO nvidii ze xbox one to najmocniejsza konsola :obama:

Mocniejsza niż Shield? Bo chyba wszystkich nurtuje to pytanie.

Opublikowano

tylko nvidia grid mocniejsza, ale to na chmurze wiec sie nie liczy

Opublikowano

O urodzinkowo mama wczesniej dała prezent?

Ano, razem z nowym mieszkaniem.

ibhlyrXEYS8MP9.jpg

Mówiłem, priorytety - wykształcenie, praca, życie na poziomie, a nie zmywak w UK, piwnica i xbox zamiast mebli :banderas:

Opublikowano

bluber jara się symulatorem tratwy i porównuje go do Rime i Wild.

http://static.fjcdn.com/gifs/Enough+internet+for+today_9b019d_4689773.gif

Przecież to człowiek bez gustu bo w nic nie gra, chociaż w sumie AC ma ukończone.
szybki rzut oka na liste exacta

far cry 4 - rak branży

the order - rak branży

driveclub - rak branży

call of duty - rak branzy

watch dogs - rak branży

i nie skończone gta v

masz ty człowieku godność i rozum...a kur.wa kogo ja pytam w ogóle :teehee:

Yeti wytłumacz mi swój tok myslenia po trailerach rime i wild się podniecałeś takimi gierkami, valiant hearts też a nagle gra na xboxa to już ch.uj? beka z ciebie lamusie bez honoru

Po 1 ukończyłem GTA V na PS3, nie ukończona jest wersja na next geny, nic nie poradzę ze tyle gier do ogrania na ps4.

Po 2 ja nie udaje konesera i osobę znająca sie na grach.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Lemonka jaka desperacja i chęć bycia zaakceptowanym. XD

Opublikowano

Lemonka kupil ps4 czy sie chwali jakas fota z profilu playstation na fb?

Opublikowano

Ja dogryzam w jakiś dopuszczalnych ramach, a Ty zachowujesz się jak rozkapryszony dziesięciolatek, co zresztą potwierdza Twoja "wyszukana" riposta :)

Dogryzasz czemu? Dyskusja toczyla sie w Teczy i nie bylo atakow. Pisalem do ciebie normalnie a ty odpowiadales pojazdami "w dopuszczalnych nromach" bo nie potrafiles wybronic tego o co oskarzalem twoja ukochana firme. Nadal pytania wisza otwarte ale wolisz w CW kontynuowac "dyskusje" i nadal "dogryzac".

Bansai xD Pucowanie sie do adminow po calym forum jednak poplacilo.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

driveclub obecnie 9+/10

Za co? Przecież to rzemieślnicza gra wyścigowa wyróżniająca się tylko grafiką, efektami pogodowymi i dynamiczną zmianą czasu. Jak dla mnie 5/10 w starej skali, czyli najzwyklejszy średniak. Piszę to cw_off, serio nie łapię jarania się tą grą.

Opublikowano

Na forum dla konsolowych wyjadaczy typ po prostu pisze, ze nie ma pojecia o gierkach. Jak tu traktowac experta powaznie? Z drugiej strony Lemon z tego samego obozu smieje sie z osob pracujacych na zmywaku. Czyli z experta. Wy sami sie tak niszczycie, ze nie trzeba nic dodawac :kaz:

Opublikowano

Tak dla przypomnienia:

2. Moderacja nie będzie tak ścisła jak na reszcie forum. Od was zależy na jakie tory skręci rozmowa i w jakim tonie będzie się toczyć. Pamiętajcie jednak, że "Betoniarnia" to nie dawna "Bluzgownica" - mocne osobiste pojazdy nie będą tu tolerowane.
Opublikowano

Lemonka wstaw jeszcze zdjecie samochodu od rodziców xd

Opublikowano

Lem ładnie miesza boty z blotem.

Pocisnał jemu a ten mu jeszcze rowa liże xdddddddddddd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

driveclub obecnie 9+/10

Za co? Przecież to rzemieślnicza gra wyścigowa wyróżniająca się tylko grafiką, efektami pogodowymi i dynamiczną zmianą czasu. Jak dla mnie 5/10 w starej skali, czyli najzwyklejszy średniak. Piszę to cw_off, serio nie łapię jarania się tą grą.

Widocznie za mało czasu jej poświęciłeś.
Opublikowano

Dogryzasz czemu? Dyskusja toczyla sie w Teczy i nie bylo atakow. Pisalem do ciebie normalnie a ty odpowiadales pojazdami "w dopuszczalnych nromach" bo nie potrafiles wybronic tego o co oskarzalem twoja ukochana firme. Nadal pytania wisza otwarte ale wolisz w CW kontynuowac "dyskusje" i nadal "dogryzac".

Ziomuś, ale to Ty do mnie tu jakieś podjazdy robisz:

Dla mnie z perspektywy generacji x360 > ps3 ale teraz tylko ps3. x360 jest martwy.

Zaraz Don ci udowodni jak bardzo sie mylisz.

A później płaczesz, że odpisuję  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

driveclub obecnie 9+/10

:dynia: uwielbiam ten argument
Opublikowano

a Twoj juz czysty po sutku?
Opublikowano

Tak nie narzekam. 

Opublikowano

driveclub obecnie 9+/10

:dynia: uwielbiam ten argument
Mowię powaznie, ta gra rozkręca sie po jakims czasie.

Lub ewentualne wyzwania wrzucają w środek miodu.

Tak nie narzekam.

A cos jeszcze z jakims ogórkiem albo marcheweczka bylo?
Opublikowano

Ziomuś, ale to Ty do mnie tu jakieś podjazdy robisz:

Dla mnie z perspektywy generacji x360 > ps3 ale teraz tylko ps3. x360 jest martwy.

Zaraz Don ci udowodni jak bardzo sie mylisz.

A później płaczesz, że odpisuję  :reggie:

Wyprzedzam fakty. Ziomus.

Opublikowano

CW z drabinami nawet Tlou przebija  :obama:

Opublikowano

driveclub obecnie 9+/10

No przejechałem z 50 wyścigów i nie widzę sensu grać dalej z innego powodu niż widoczki. Bardzo ładnie to wygląda, szczególnie dwie trasy (jedna w Kanadzie, druga w Chile), ale jako gra to trochę nudne to jest. Nie są to ani wyścigi arcade'owe typu burnout,  gdzie sam gameplay sprawia frajdę przez boosty, takedowny, zróżnicowane tryby, ani nie jest to gra typu gran turismo / forza, gdzie powoli zbieramy garaż i ulepszamy samochody. Ot, nudne jeżdżenie, które nudzi się w tym momencie, w którym widoczki i konfetti rozrzucane obok trasy przestają robić wrażenie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.