Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zbliza sie premiera bloodborne wiec probuje ocieplic wizerunek bo jak kupi ps4 to chcialby miec kogos na friendliscie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficus, ta z ciekawosci sie spytam - Twoja stara juz cie nie podnieca, ze masz chec pogapic sie na inne dziewczyny?

Opublikowano

ino podnieca mnie sony :fsg:

Opublikowano

Twoja stara ma kompleks po tym jak ci wydala na swiat.

:)

Oj Mejm Mejm :)

Kultury osobistej z domu to Ty nie wyniosłeś  :reggie:

Mejm jaki prymityw xDDDDD i zachowuje sie tak jakby MS zabil mu rodzicow padem xDDD co to plejstejszon robi z ludzmi to ja nawet nie :facepalmz:

To szlachetnie z twojej strony, ze przybiegles bronic swojej dziewczyny.

Don i kubson - shrek i fiona,

oto para jest zielona.

Opublikowano

ino podnieca mnie sony :fsg:

W sumie patrzac na gabaryty Xbona to nie dziwie sie ze kreca mnie umiesnione  :yao:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@Mejm

nikogo nie bronie tylko zachowujesz sie jakbys mial wsciek macicy, nie wiem moze serio to przez to ze Bansai dostal wladze ? a ty mimo usilnych ponoc staran nie mozesz byc nawet seniorem xD

jestes zalosny 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Mejm przegrał wciągając w CW czyjąś starą, ale plusik poleciał za śmieszną rymowankę, masz tego więcej?

Opublikowano

tez sie dziwie ze nie dostal moda mroku lub iras

Opublikowano

@Mejm

nikogo nie bronie tylko zachowujesz sie jakbys mial wsciek macicy, nie wiem moze serio to przez to ze Bansai dostal wladze ? a ty mimo usilnych ponoc staran nie mozesz byc nawet seniorem xD

jestes zalosny 

Co ma Bansai do waszego zielonego pospulstwa to ja za bardzo nie wiem.

Opublikowano

Określacie sie chociaż kto w zwiazku to facet a kto kobieta, bede wiedział kogo mimo wszystko bardziej szanować.

Opublikowano

Mnie prosze w nic nie mieszac, ja tu tylko sprzatam :reggie:

broom-dancing-o.gif

Opublikowano

Kur.wa jaka żenada te ostatnie kilka stron CW.

Opublikowano

Jakie spiny przez gierki sięgające pojazdów po rodzicach. Jak w gimnazjum.

Opublikowano

zbliza sie premiera bloodborne wiec probuje ocieplic wizerunek bo jak kupi ps4 to chcialby miec kogos na friendliscie

Już mam i tak fajnych chłopaków na liscie, ale nie wiem, nie wiem mocno się zastanawiam czy ciebie bede chciał mieć  :problem:

Opublikowano

Mejm przegrał wciągając w CW czyjąś starą, ale plusik poleciał za śmieszną rymowankę, masz tego więcej?

"Czyjas stara" wielokrotnie ladowala tutaj za sprawa blabera i nikt sprawy nie robil, bo to CW i nic pisane tu nie jest na serio. Ale niektorzy wzieli to widac do siebie, bo jak inaczej skoro sa przekonani, ze za kazdym razem jak ktos obrazi ich zielona firme kotek umiera.

Opublikowano

"Czyjas stara" wielokrotnie ladowala tutaj za sprawa blabera i nikt sprawy nie robil, bo to CW i nic pisane tu nie jest na serio. Ale niektorzy wzieli to widac do siebie, bo jak inaczej skoro sa przekonani, ze za kazdym razem jak ktos obrazi ich zielona firme kotek umiera.

Ja pisze wszystko serio. 

Opublikowano

Ja pisze wszystko serio.

Tak jak Mendrek.

Opublikowano

Jakie spiny przez gierki sięgające pojazdów po rodzicach. Jak w gimnazjum.

Sa jakies granice z "zartami", nawet w naszej kochanej betoniarni. Wrocmy moze do tekstow typu klap/bot nie "twoja stara" co? Albo o, Valve nie zapowiedzial HL3 na GDC 3.3 o 3, beka z blachar?

Kto ogladal ten pewnie kuma :Coolface:

Opublikowano

Twoja stara Bansai

Opublikowano

:frog:

Bedo warny, chcialem po dobroci.

Opublikowano

Strach się bać...

Opublikowano

Ma, nadzieje, ze Banzai zrobi porządek z tymi bez "Diamond Dogs w sygnaturce we wrześniu.

i tymi co beda to ogrywac w 720p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.