Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A co jesli MGS V nie wypali jak the order i bedzie beka z calej administracji? #cyrkoniapooch

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A tak w ogole to potwierdzili ze TPP bedzie w 720p na XO? Rozumiem GZ no bo trzeba bylo to wydac szybko i malym kosztem ale TPP? Bo jak tak to troche beka.

Opublikowano

jełopy z Konami nawet 900p nie wyciągnął ?

Opublikowano

A tak w ogole to potwierdzili ze TPP bedzie w 720p na XO? Rozumiem GZ no bo trzeba bylo to wydac szybko i malym kosztem aleTPP? Bo jak tak to troche beka.

Prawie wszystkie gry chodzą na Xone w 720p, więc czego innego się spodziewasz?

Opublikowano

W ogóle ja nie wiem jak można patrzeć na rozdziałkę 720p. I jeszcze wydać kasę na konsolę którą tylko tyle daje radę udźwignąć. Beka z zielonego plebsu.

Opublikowano

Nie no, za dwie dychy można kupić.

Największa beka i tak z typów, co kupili remastera gry sprzed 15 lat na konsoli za 1000zł w 240p xD Jesteście zyebani i to ostro.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Lepiej kupić za tyle samo Cd Action - przynajmniej gierki dają.

Opublikowano

Wtedy, wiadomo heheszki z typów i ich gierki.

zasada jest tak jak Revelations ma dropy do 30 fpsów na ps4 to wina capcomu, jak 720p na bąku to wina konsoli.

:lapka:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pewnie, że tak. Przy okazji wina także MS-u, że wypuścił takiego middlegena zapakowanego w pudełko z next gena, przy okazji wyglądającego jak wideo.

Opublikowano

Wtedy, wiadomo heheszki z typów i ich gierki.

zasada jest tak jak Revelations ma dropy do 30 fpsów na ps4 to wina capcomu, jak 720p na bąku to wina konsoli.

:lapka:

Bo gorsze multiplatformy na bąku to reguła, gorsze na PS4 to pojedyncze wyjątki.

Opublikowano

Przestańcie tak cisnąć tego Xboksa, aż przykro się czyta jak każdy post to pomyje wylewane na tę doskonałą maszynkę :(.

Opublikowano

Największa beka i tak z typów, co kupili remastera gry sprzed 15 lat na konsoli za 1000zł w 240p xD Jesteście zyebani i to ostro.

http://youtu.be/hfGXzOwhpzs
Opublikowano

W ogóle zdanie botów nie powinno się liczyć. Podgracze. Nie znają się na porządnych grach. Tylko pif paf, krasnale, buraki i brak gier. Każdy poważny gracz mający głowę na karku wybiera Sony.

Opublikowano

http://youtu.be/hfGXzOwhpzs

A w papę chcesz za takie rzucanie pokemonami i SMGT 4?  :reggie:

*Don, nie pójdziesz po tego 2DS'a* :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak nisko trzeba upaść by zdeldą rzucać po obrusie w paski... :(

Opublikowano

mnie najbardziej smiesza fani nintendo, jak widze to kolorowe gierki w jakie graja dorosli to od razu przed oczami mam pedofila, dobra gra musi byc stonowana, opowiadac powazna historie i powinno w niej sie strzelac bo ten gatunek gier oferuje najciekawszy gameplay

Opublikowano

:notsure:

:facepalmz:

Opublikowano

Święte słowa. Jeśli skakać po grzybkach, to jedynie po purchawkach.

SZARYCH

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Święte słowa. Jeśli skakać po grzybkach, to jedynie po purchawkach.

Jezu, jaki ten temat jest pedalski.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie bardziej niż Twój Miś w avatarze Expert.

Opublikowano

mnie najbardziej smiesza fani nintendo, jak widze to kolorowe gierki w jakie graja dorosli to od razu przed oczami mam pedofila, dobra gra musi byc stonowana, opowiadac powazna historie i powinno w niej sie strzelac bo ten gatunek gier oferuje najciekawszy gameplay

świete słowa, jeszcze ku.rwa pierdząca muzyczka midi no co to ku.rwa jest w ogole

Opublikowano

To wszystko i jeszcze wiecej znajdziemy w DE ORDER! :cool::lapka:

Opublikowano

Nie bardziej niż Twój Miś w avatarze Expert.

Ale skoro Ci sie tak podoba to przecież nie ze mną jest cos nie tak.
Opublikowano

chcialem zobaczyc co to nintendo, odpalilem emulator wii na moim zderzaczu hadronów, jakieś mario co ma 110% na gamerankings

ostatnio czułem się tak jak zobaczyłem "srpski film" a jak żona pytała co robie na kompie to alt+f4 wciskalem szybciej niz w kiedy mama wchodziła do pokoju podczas słuchania spice girls

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.