Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Poważnie stawiasz tego niedorobionego Thief'a nad I:SS ?

Osobiście nie gralem w Thiefa, ale nie zdziwiłbym się, jak coś by było na rzeczy - Infamous mnie na przykład strasznie zawiodło, głównie dla tej gry wziąłem konsolkę, a to nie dość, że ładne nie jest (paskudnie plastikowe), to jeszcze nudne i naprawdę zmuszałem się, żeby w to grać. Jedynkę łyknąłem z wypiekami na twarzy, dwójkę z ciut mniejszym entuzjazmem, SS okazał się przehype'owanym balasem. No, może nie balasem, ale grą mierną.

Dodam tylko, że naprawdę nie oczekuję od gier cudów, potrafię się bawić ze średniakami, nie udziela mi się hype train.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Thief trzymał mnie przy konsoli 4 dni aż go skończyłem a Infamous zmuszałem się przez kilkanaście dni aby tylko skończyć i to samo mam teraz z watch dogs mam od premiery a dopiero 1 akt :D  Sprzedałbym ale cena tak spadła że się nawet nie opłaca :P

Boże tak transistor!!! :) must have jakże mogłem zapomnieć :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Przynajmniej ma zakup next-gena z głowy. Do pogrania zawsze coś się znajdzie.

Opublikowano

W tym tygodniu beta Destiny, w następny premiera Abea i TLoU i we wrześniu pełna wersja mesjasza fpsow. W październiku DC i nowy AC, które nam zamiar kupić. To tyle jeżeli chodzi o ten rok z gier, które mnie interesują. Może dojdą jeszcze z 2 tytuły. Początek 2015 to już będzie grube uderzenie, Wiedzmin i Order.

No i Batman, również chyba początek 2015.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wiedźmin to nie taki początek zaraz. Ale jak ktoś teraz kupuje PS4 to znajdzie się parę gier wartych uwagi. Z multiplatform to już w ogóle jest w czym wybierać - Black Flag, Wolf, Ground Zeroes. Na jesieni wyjdzie czwarty Far Cry. Do tego masa indyków i perełki pokroju Child of Light.

Opublikowano

Co mnie ominęło tak przez te parę dni? Tak w telegraficznym skrócie? 

Opublikowano

CO ZROBIŁ?! :O ale.. ale... ale... #tylkoNintendo przecież ...  Dammit, ledwo mnie parę dni nie było, a bastion Nintendo podupadł :/

Opublikowano

...do kasacji....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jaczes sprzedał Wiiu, które jest dla pedałów.

To był prawdziwy breaking news.

Opublikowano

CO ZROBIŁ?! :o ale.. ale... ale... #tylkoNintendo przecież ...  Dammit, ledwo mnie parę dni nie było, a bastion Nintendo podupadł :confused:

Poszło w dobre ręce. Potwierdzam.

Opublikowano

Co mnie ominęło tak przez te parę dni? Tak w telegraficznym skrócie? 

Mejm, dnia 14 Lip 2014 - 11:22, napisał:snapback.png

Dave Czezky, dnia 14 Lip 2014 - 11:16, napisał:snapback.png

Najtrudniej bylo mi udawac, ze jaram sie takim guwnem jak zelda.

ZELDA (pipi)A xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rayos wiedzial kiedy skasowac konto.

Rzygac mi sie chcialo, jak musialem udawac jego kumpla.

Musisz teraz pojechac do Wawy i uduwodnic ze WiiU to nie zabawka dla pedaulow i ciot.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

CO ZROBIŁ?! :o ale.. ale... ale... #tylkoNintendo przecież ...  Dammit, ledwo mnie parę dni nie było, a bastion Nintendo podupadł :confused:

Zaraz ktoś zacytuje pewnego posta jaczesa  więc się przygotuj. xD

e: O, właśnie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:D Śmiechłem <3 brakowało mi Was <3 <3 <3 

Opublikowano

Brak najlepszego zdania o MK i deszczu z DC.

Ogólnie Jaczes napisał jak jest, 100% prawdy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To o deszczu w DC jest zbyt mocne XDD

Opublikowano

Musisz teraz pojechac do Wawy i uduwodnic ze WiiU to nie zabawka dla pedaulow i ciot.

Chętnie, ale nie mam pieniędzy ani czasu aktualnie :confused:

Ej, dajcie to o deszczu

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Osobiście nie gralem w Thiefa, ale nie zdziwiłbym się, jak coś by było na rzeczy - Infamous mnie na przykład strasznie zawiodło, głównie dla tej gry wziąłem konsolkę, a to nie dość, że ładne nie jest (paskudnie plastikowe), to jeszcze nudne i naprawdę zmuszałem się, żeby w to grać. Jedynkę łyknąłem z wypiekami na twarzy, dwójkę z ciut mniejszym entuzjazmem, SS okazał się przehype'owanym balasem. No, może nie balasem, ale grą mierną.

Dodam tylko, że naprawdę nie oczekuję od gier cudów, potrafię się bawić ze średniakami, nie udziela mi się hype train.

Ja tam strzelilem platynke (gier w ogole nie platynuje, wypadek przy pracy) i bawilem sie wysmienicie.

Thiefa, Wolfa i inne multiplat ragus moze sobie na PC ograc.

Tak w ogole to mnie zaskoczyles Stringer, jesli to nie jest jakis trolling to myslalem ze poczekasz chociaz do Bayo 2 lub Xeno. Ja dopiero po tych gotg mam zamiar pogonic bo na horyzoncie chyba bedzie pustka juz na wii u (smash bro mnie nie jara w ogole).

Opublikowano

Dla mnie też lepszy jet Thief, a wersja na PS4 nie licząc tragicznie szarpiących niektórych cutscenek technicznie jet okey. Design i koncept graficzny na bardo wyskim poziome a gameplay to taki trochę mirrors edge (podobna praca amery, praca rąk), no i praktycznie zero walki, kombinowanie gdzie i jak iść jak się nie gra z tymi podpowiedziami. Dla mnie mocne 8/10.

Moim zdanem must have dla każdego posiadacza ps4 patrząc w jakich cenach już chodzi,

Opublikowano

Chętnie, ale nie mam pieniędzy ani czasu aktualnie :confused:

Ej, dajcie to o deszczu

Nie moge sie doczekac, az przepiekny fotorealistyczny deszcz w Driveclub zmyje ze mnie to pedalskie guwno...  :platinum:  :platinum:  :platinum: 

tumblr_mfzm9kEILp1r1ey4oo1_500.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Fatality na Rayosie XD

Opublikowano

Gdybym miał kupować ps4 w tym roku, sprawiłbym go sobie wraz z Outlastem, Transistor, oraz nadchodzacym rimejku Abby Odyssey. TLOU, TR i Diablo 3 w sumie też, ale indyki i remastery, to chyba nie bardzo jest definicja next gena.

Opublikowano

Fatality na Rayosie XD

To akurat było (pipi)owe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.