Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co to za jakieś rzucanie kartridżami? xD równie dobrze byś mógł listę gier na iStorze scrollować

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie bardziej niż Twój Miś w avatarze Expert.

Ale skoro Ci sie tak podoba to przecież nie ze mną jest cos nie tak.

Chyba jednak z Tobą, bo:

1. To nie ja mam pedomisia w obrazku konta na internetowym zbiorowisku gazety o gierkach dla gimnazjum.

2. Wcale mi się on nie podoba.

Opublikowano

no ale (pipi)a zaproscie kogos do domu - no nie wiem, drugie polowy, rodzicow i odpalcie im te pedalskie kolorowe rozmazane goowno na tv:

- synku/kochanie co to jest to dla dzieci gdzie karzel w czapce skacze po grzybkach?

- a mamo/tato/kochanie moja ulubiona gra przy ktorej spedzam kazda chwile wolnego czasu

cios w serce rodzicow jak wychowali juz doroslego syna, a dziewczyna od razu ma nas za miekka fujare. Strzelanki to jedyny sensowny gatunek - chce sie scigac to wsiadam do samochodu, chce skakac to ide na sale gimnastyczna, chce grac w pilke to ide na boisko, jedynie w realu bez konsekwencji nie zabije innych ludzi i nie wpakuje w nich kilogramy olowiu, dlatego tylko te gry maja dla mnie sens bytu

Opublikowano

Bardzo mądrze prawisz ficek. Jak tam the order 10/10 w takim razie? 

Opublikowano

Skoro masz ciągoty do pakowania w ludzi ołowiu z pistoletu, to myślę, że powinniście się razem z exactem zapisać na zajęcia korygujące odchyły postaw szkodliwych społecznie.

Opublikowano

Nie no, za dwie dychy można kupić.

Największa beka i tak z typów, co kupili remastera gry sprzed 15 lat na konsoli za 1000zł w 240p xD Jesteście zyebani i to ostro.

http://youtu.be/hfGXzOwhpzs

Nie rzucaj tak tym (pipi)a :frog:

Opublikowano

A machanie mieczykiem w goty mordorze jeszcze ujdzie czy też pedalstwo?

Opublikowano

Co to za jakieś rzucanie kartridżami? xD równie dobrze byś mógł listę gier na iStorze scrollować

A widziales na filmiku jakis kartridz?

Prawda jest taka, ze ragus nie chcac wyjsc na dziobaka (student prawa ze srednia 5.0 i gierki? helou) zakupil kilka pustych pudelek na najbardziej nerdowska konsole i mydli oczy filmikami. Nas nie oszukasz.

Opublikowano

A pytał Cię ktoś o zdanie?
Opublikowano

Spróbujmy sobie odpowiedzieć na pytanie, czemu właściwie służą konsolowe wojenki? Czy nie mało wam przemocy na świecie? Warto to przenosić na podwórko jakim są gry video dla dzieci? Czy konsolomaniak z krwi i kości ograniczałby się do jednej platformy, dażył platoniczną miłością korporacje, które byłaby zdolna do wyssania z niego ostatniego grosza, a innymi gardził plując na ich użytkowników? No (pipi) nie sądze. Prawdziwy konsolomaniak kocha gry niezależnie od tego na czym gra.

Sam posiadam skompletowane 3 poprzednie generacje i z tą będzie tak samo, prędzej czy później. No ale najpierw muszą wyjść jakieś gry :mocking:

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

no ale (pipi)a zaproscie kogos do domu - no nie wiem, drugie polowy, rodzicow i odpalcie im te pedalskie kolorowe rozmazane goowno na tv:

- synku/kochanie co to jest to dla dzieci gdzie karzel w czapce skacze po grzybkach?

- a mamo/tato/kochanie moja ulubiona gra przy ktorej spedzam kazda chwile wolnego czasu

cios w serce rodzicow jak wychowali juz doroslego syna, a dziewczyna od razu ma nas za miekka fujare. Strzelanki to jedyny sensowny gatunek - chce sie scigac to wsiadam do samochodu, chce skakac to ide na sale gimnastyczna, chce grac w pilke to ide na boisko, jedynie w realu bez konsekwencji nie zabije innych ludzi i nie wpakuje w nich kilogramy olowiu, dlatego tylko te gry maja dla mnie sens bytu

bomby prawdy :fsg: dobrze ze jest battlefield i gta, to moge realizowac swoj poped do zabijania

Opublikowano

Spróbujmy sobie odpowiedzieć na pytanie, czemu właściwie służą konsolowe wojenki? Czy nie mało wam przemocy na świecie? Warto to przenosić na podwórko jakim są gry video dla dzieci? Czy konsolomaniak z krwi i kości ograniczałby się do jednej platformy, dażył platoniczną miłością korporacje, które byłaby zdolna do wyssania z niego ostatniego grosza, a innymi gardził plując na ich użytkowników? No (pipi) nie sądze. Prawdziwy konsolomaniak kocha gry niezależnie od tego na czym gra.

Sam posiadam skompletowane 3 poprzednie generacje i z tą będzie tak samo, prędzej czy później. No ale najpierw muszą wyjść jakieś gry :mocking:

POJE.BAŁO CIE KU.RWA SYNEK? JAK PEDAŁ JESTEŚ TO DO TĘCZY ZAPRASZAM TAM MOŻESZ SOBIE FARMAZONY PISAC O GIERKACH NA RÓZNE PLATFORMY

Opublikowano

Bardzo mądrze prawisz ficek. Jak tam the order 10/10 w takim razie? 

poyebalo cie? strzelac do jakis przerosnietych wilkow i innego ciuls.twa, lepsza na pewno niz te cale zledy czy sm3dw ale preferuje gry gdzie oddano realne konflikty zbrojne i uzbrojenie

Skoro masz ciągoty do pakowania w ludzi ołowiu z pistoletu, to myślę, że powinniście się razem z exactem zapisać na zajęcia korygujące odchyły postaw szkodliwych społecznie.

pogadamy jak na nasz kraj najedzie agresor i przyjdzie nam bronic naszych ziem, wtedy wesoly kolorowy grzybek nic ci nie pomoze, za radosna tecza kolorow tez sie nie uchronisz cioto

:Coolface:

Opublikowano

pogadamy jak na nasz kraj najedzie agresor i przyjdzie nam bronic naszych ziem, wtedy wesoly kolorowy grzybek nic ci nie pomoze, za radosna tecza kolorow tez sie nie uchronisz cioto

Sam jesteś lewak, jak śmiesz tak obrażać nacjonalistę.

:shotgun:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Jak ostatnio odpaliłem WiiU, to po plecach przeszły mi dreszcze, bo zdałem sobie sprawę, że kolejnym stopniem upodlenia będzie wysiadywanie na onetowskich czatach i pisanie "Cześć. Jestem Wojtek i też mam 12 lat." :/

Opublikowano

Ja jak ostatnio odpalilem WiiU i Bayonette to sobie pomyslalem ze beka z tych "dojrzalych" konsol i gierek w 30 klatkach, pewnie dla starców bo oko po 40-stce nie widzi juz 60 fpsów i tylko 5 godzin rozgrywki :reggie:

Opublikowano

Sam jesteś lewak, jak śmiesz tak obrażać nacjonalistę.

:shotgun:

Nacjonalista i gra na amerykańskiej konsoli 

:teehee:

Opublikowano

Mam grać na japońskiej? :dog:

Opublikowano

w ogole te miekkie zje.by z nintendo zrobily kiedys gre z czarnoskórym bohaterem? jesli nie to przynajmniej za to im szacun bo preferuja podzial z  jedynie sluszna jasna rasa, pytam sie was miekkie faje, ktorzy posiadaja te konsole bo ja tego pedalska od zawsze nie tykam

Opublikowano

Raz Zelda była murzynką.

Opublikowano

Mordor spoko, taka Zelda, tyle że dla dorosłego, poważnego gracza.

Opublikowano

Mam grać na japońskiej? :dog:

Co kto lubi.

JAP

beauty,female,photography,food,japanese,

USA

UglyGirl.jpg

Opublikowano

w ogole te miekkie zje.by z nintendo zrobily kiedys gre z czarnoskórym bohaterem? jesli nie to przynajmniej za to im szacun bo preferuja podzial z  jedynie sluszna jasna rasa, pytam sie was miekkie faje, ktorzy posiadaja te konsole bo ja tego pedalska od zawsze nie tykam

Tylko rasa biała i honorowa rasa biała, jak za apartheidu.

Opublikowano

Mordor spoko, taka Zelda, tyle że dla upośledzonego gracza.

Fix. :reggie:
Opublikowano

Tylko rasa biała i honorowa rasa biała, jak za apartheidu.

Błąd:

0.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.