Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Raczej smutek, że są ludzie, którzy tyle czasu i energii tracą na takie crapy. Ale jak już pisałem - na głupotę jest tylko jedno rozwiązanie.

Wpie.rdol i do lochu.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bul dópki że gry na xboxa mają po 5 stron? xDD

I tak sporo skoro w Polsce 3 osoby ma XOne
Opublikowano

To i tak wiecej niz klapow posiadajacych zdolnosc myslenia. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Bul dópki że gry na xboxa mają po 5 stron? xDD

Jak się niema o czym gadać to się nie gada PROSTE.

Opublikowano

No chociaż PROSTO i na temat piszę swoje posty.

Opublikowano

WindowsPhone? :ohboy:

Opublikowano

Osobiscie licze na gre planszowa.

Opublikowano

a na PS4 i tak wszystko jest lepsze, PSN czasami lepiej nie działa, są lepsze crashe, a i konserwacje są epickie

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jezli sie nie myle to dzisiaj o 20, ale nie bedzie live strima, ma byc pozniej na youtube, xbox...

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

:dynia:

Soul jak zwykle niszczy wszystko.

boty zaorane  :kaz:

Opublikowano

Rusza, chodziło mi o ilość a nie jakość. Nie chcę by nowe i dobre tytuły skończyły się na dc i bloodborne, kosztem remasterów, sequeli i indyków.

Przecież w 2015 pojawi się masę nowych IP. Rime, Wild, wspomniany przez Coppera Rapture, Deep Down, Soma, Alienation, No mas sky, to co mi w pierwszej kolejności przychodzi do głowy. Jeżeli chodzi o tytuły ekskluzywne, to jest to przewaga nowych marek, dodać do tego zupełnie nowe IP od MM, GG i QD, które wprawdzie nie wiadomo kiedy wyjdą, ale wiadomo, że jest to nowe ip.

Tak więc wszędzie nowe IP, a u konkurencji Forza wózki widłowe, Forza kosiarki, Gejlo któryś kolejny raz, kupiony TR na kilka miesięcy i jedynie korytarzyk QB ratuje sytuacje.

rosegun (4% trofeów w tej zacnej gierce, brawo yeti), raptur, downgorad, no mas sky :reggie:

Opublikowano

Rosegun typowy średniak no ale reven hipser się jara i to jeszcze wersją na ps3 xD

Opublikowano

Rusza, chodziło mi o ilość a nie jakość. Nie chcę by nowe i dobre tytuły skończyły się na dc i bloodborne, kosztem remasterów, sequeli i indyków.

Przecież w 2015 pojawi się masę nowych IP. Rime, Wild, wspomniany przez Coppera Rapture, Deep Down, Soma, Alienation, No mas sky, to co mi w pierwszej kolejności przychodzi do głowy. Jeżeli chodzi o tytuły ekskluzywne, to jest to przewaga nowych marek, dodać do tego zupełnie nowe IP od MM, GG i QD, które wprawdzie nie wiadomo kiedy wyjdą, ale wiadomo, że jest to nowe ip.

Tak więc wszędzie nowe IP, a u konkurencji Forza wózki widłowe, Forza kosiarki, Gejlo któryś kolejny raz, kupiony TR na kilka miesięcy i jedynie korytarzyk QB ratuje sytuacje.

rosegun (4% trofeów w tej zacnej gierce, brawo yeti), raptur, downgorad, no mas sky :reggie:

Hotlaine miami

Opublikowano

Teraz sie kapnalem ze oprocz Type 0 i BB na Ps4 wychodzi jeszcze Toukiden Kiwami, ktos to moze kupuje? :obama:

Taki monster hunter, tylko ze w klimatach japonskich demonow a nie dinozaurow.

btw. pieknie podsumowali scierwo f2p:

Opublikowano

Nowy Wolfenstein! Czy wy też lubicie ten trend fabularnych, stand alone dodatków, gdzie twórcy mogą poeksperymentować?

Opublikowano

To spójrzmy na nasze daty rejestracji.

Opublikowano

Ubiegłeś mnie Bansai. 

Cały rak, który trawi naszą branżę in nutshell... :frog:

Spokojnie chłopie, nie oraj go tak.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Rosegun typowy średniak no ale reven hipser się jara i to jeszcze wersją na ps3 xD

zgłosiłem Cię do odpowiednich służb, mam nadzieję, że zostaniesz należycie ukarany

Opublikowano

tutaj nawet po screamride jadą, nie ma świętości kruku...

Opublikowano

tutaj nawet po OKEMI jadą.

zpjhojL.gif

Opublikowano

Spojrzmy jak jarasz sie The Order i mysle, ze mozemy zamknac temat.

Opublikowano

Teraz sie kapnalem ze oprocz Type 0 i BB na Ps4 wychodzi jeszcze Toukiden Kiwami, ktos to moze kupuje? :obama:

Taki monster hunter, tylko ze w klimatach japonskich demonow a nie dinozaurow.

btw. pieknie podsumowali scierwo f2p:

Tez subskrybujesz ten chvjowy kanal Smoosh Games tylko i wylacznie dla Honest Trailers? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.