Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz sie kapnalem ze oprocz Type 0 i BB na Ps4 wychodzi jeszcze Toukiden Kiwami, ktos to moze kupuje? :obama:

Taki monster hunter, tylko ze w klimatach japonskich demonow a nie dinozaurow.

btw. pieknie podsumowali scierwo f2p:

Ten Toukiden (przynajmniej na PSV) to straszne obes,raństwo, taki MonHun dla ubogich. Pograłem pół godziny i wróciłem doTri :fsg: w 240p i bawiłem się sto razy lepiej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na Tri juz patrzec nie moge po setkach godzin wiec chce cos nowego. :) Choc szczerze mowiac bardziej bym sie cieszyl z Soul Sacrifice 2 jako PS4 Ex, inna formula polowania niz MonHun ale rowniez sprawia frajde :fsg:

@Voytec

Tak :D co jak co ale HT sie wysmienicie oglada.

Opublikowano

ciekawe czy powroca do kontynuacji soul sacrifice albo do freedom wars na ps4

btw tworcy oficjalnie dzis oglosili ze danganronpa3 juz sie tworzy

Opublikowano

Klapy na kolanach z pełnymi ustami. :bolduper:

Opublikowano

Tak było, tak jest i tak będzie. 

Opublikowano

Widzę, że boty łykają wszystko jak rumunki przy trasie.

Opublikowano

Tak było, tak jest i tak będzie. 

And my axe!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Widzę, że boty łykają wszystko jak rumunki przy trasie.

na szczęście nie łykają twojego krętactwa. kiedy opuścisz forum?

Opublikowano

Nie wiem czy trollujecie, czy rzeczywiście wierzycie w PR-owe gadki...   (Dla zainteresowanych osób dx 12 to fajna sprawa, dla open gl Vulkan również, ogółem dobre GDC, jeśli nie najlepsze w historii jeśli chodzi o ogłoszenia)

Opublikowano

Najwieksza beka z blacharz XD. Co niektorzy liczyli na Susnet albo Horizon 2 na PC, a Spencer zayebal Wasteland 2 I Elite Dangerous na XO w zamian dajac Pintball i #IDARB XDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Najwieksza beka z blacharz XD. Co niektorzy liczyli na Susnet albo Horizon 2 na PC, a Spencer zayebal Wasteland 2 I Elite Dangerous na XO w zamian dajac Pintball i #IDARB XDDDD

O jak mi przykro

Phil Spencer is teasing that most first party games will be available for both platforms

:newell::Coolface::master:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

https://www.youtube.com/watch?v=qDT_DSH1ezs

Phil Spencer <3 Ratuje Xboxa, a dodatkowo niczym dobry ojciec przygarnia pod swoje skrzydła PCtowców

Opublikowano

W ogóle to super, że i Wasteland 2 i Elite wyjdą na konsole, trzeba będzie wesprzeć (choć Wasteland już posiadam, więc z tym poczekam)

Opublikowano

ja pier.dole jaka zenada ten ps4, teraz jak xone dostanie te 20% mocy to nawet sie nie zastanawiam i opier.dalam na allegro tego szrota bez gier jak jeszcze jest cos wart

zielono strono mocy nadchodze

Opublikowano
Phil Spencer is teasing that most first party games will be available for both platforms

R.I.P X0, zero exów.

DX12 20%...... czyli zamiast 720p  będzie 768p? Huraaaaaaaa!!!!

Lata lecą ale w tym temacie bez zmian, żeby najlepiej zobrazować obecną generację zniże się do poziomu botów i użyje ich prostackiego języka.

Xboty od początku i do końca tej generacji na kolanach i z pełnymi ustami..... X0 największy fail w historii M$.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

No beka z gier PC portowanych na XO, dobrze ze Sony ma dobre kontakty I zawsze zalatwi jakies gierki na komorki xD

Opublikowano

Na Xboksa ląduje coraz więcej dobry gier, a na PS4 co? QTE w Orderku i DC w Early Access? :kaz:

Opublikowano

R.I.P X0, zero exów.

DX12 20%...... czyli zamiast 720p  będzie 768p? Huraaaaaaaa!!!!

Lata lecą ale w tym temacie bez zmian, żeby najlepiej zobrazować obecną generację zniże się do poziomu botów i użyje ich prostackiego języka.

Xboty od początku i do końca tej generacji na kolanach i z pełnymi ustami..... X0 największy fail w historii M$.

Przestałem czytać po ułomnej próbie wyliczenia 20% z 720, geez, klapki do szkoły

Opublikowano

Na Xboksa ląduje coraz więcej dobry gier, a na PS4 co? QTE w Orderku i DC w Early Access? :kaz:

prawde prawisz zielony bracie

Opublikowano

Elite Dangerous tez!?

Kur... to + Wasteland 2, klikam zaraz kupno :cool::lapka:

Opublikowano

X0 największy fail w historii M$.

Z gówna bata nie ukręcisz.

Opublikowano

prawde prawisz zielony bracie

Nie wiem czy teraz mnie obrażasz czy co.  :pechowiec:

A tak serio to sam nie wiem jaką konsolę wybrać, z jednej strony mocniejsze PS4 i lepsze multiplatformy, ale z drugiej jednak pad, online i giereczki lepsze na XO.  :frog:

Bardziej od multiplatform boli mnie czas instalki gier na XO. :/

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.