Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:dynia: Halo to nie ex na Playsation o ktorym zapomina sie miesiac po premierze

Zapraszam do tematu Drivecluba

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na bezrybiu i rak ryba, jezeli nie ma innych gier trzeba sztucznie wydluzac zywotnosc gier ktore sa

Opublikowano

co wy na to ze phil harrison opuscil microsoft? swoje zrobil bo przyczynil sie do spier.dolonej specyfikacji konsoli i idzie w swiat psuc co innego

Opublikowano

Ile można grać w deszcz Exact?

Opublikowano

Na bezrybiu i rak ryba, jezeli nie ma innych gier trzeba sztucznie wydluzac zywotnosc gier ktore sa

sztuczne wydluzanie :dynia: :dynia: :dynia:  jaki trzeba miec tupet by bez trollingu twierdzic ze driveclub nie jest zywotny - przeciez tematy o tej gierce, nagrody, eventy i turnieje to maly fenomen w historii naszego forum

Opublikowano

Spencer pozbyl sie agenta Sony i konia trojanskiego z obozu Xboxa. Bardzo dobra meska decyzja teraz my musimy zdekonspirowac Mroka

@Ficus - :kaz:

Opublikowano

sztuczne wydluzanie :dynia: :dynia: :dynia: jaki trzeba miec tupet by bez trollingu twierdzic ze driveclub nie jest zywotny - przeciez tematy o tej gierce, nagrody, eventy i turnieje to maly fenomen w historii naszego forum
Czyli starasz się powiedzieć Ficek.... że Sony jednak w końcu udało się coś dobrze zrobić? surprised-baby-gif-1.jpg

Nie wierzę...

Opublikowano

, nagrody, eventy i turnieje to maly fenomen w historii naszego forum

dominacja jak za czasów GT3...

po prostu 20 mln posiadaczy trójnoga rzuciło się w końcu na jedyną gierkę między infamousem a orderem...

Opublikowano

Harrison jest totalnie zje.bany, on i Mattick pogrzebaly xone decyzja by kinnect byl obligatoryjny zachowujac prawie ta sama cene konsoli co ps4 - to musialo sie odbic na bebechach magnetowidu, nie wspominam juz o ich matrixie z always online

Opublikowano

Przeciez wyraznie napisal ze to nie Sony sie udalo ale spolecznosci udalo sie uratowac ta gre

Minus od lemonki :fsg:

Opublikowano

Asax zapraszam do tematu The Order, o wiele wiecej beki niz w DeszczKlapie :dynia:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja tam widzę też że w the last of us chłopaki nadal grają na mojej liście znajomych non stop kogoś w to grającego widzę a to już 2 exy które grubo po premierze są nadal grane :P

Opublikowano

Przeciez wyraznie napisal ze to nie Sony sie udalo ale spolecznosci udalo sie uratowac ta gre

Minus od lemonki :fsg:

dokladnie

sony driveclubem pokazuje jak oni sa oderwani od rzeczywistosci w ostatnim czasie - brak wersji ps plus (juz nawet mowia ze ta moze nigdy sie nie pojawic), same wydanie tej gry w pazdzierniku tak niedokonczonej zamiast zaczekac do tego grudnia gdy juz evo wszystko ogarnelo - dwa miechy by nikogo nie zbawilo, a podstawka i kampania od razu mialy by pogode, wiecej torow, dzialajace kluby i wyzwania itp - a tak ci co kupili w pazdzierniku w sumie i tak czekali do tego grudnia, bo przez te dwa miechy mogli sie bawic jedynie trybem tour, ktory jest mocno sredni. Nie wspominam juz o sredniej z ocen

Opublikowano

Czyli jednak Sony nic dobrze nie zrobiło. Dzięki, że mi to wyjaśniliście, utwierdzając w przekonaniu, że ta firma to dno, plankton i dwa metry gamingowego mułu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ja tam widzę też że w the last of us chłopaki nadal grają na mojej liście znajomych non stop kogoś w to grającego widzę a to już 2 exy które grubo po premierze są nadal grane :P

no yeti ciągle gra tlou i drivecluba, ale lista 300 gier na 2015 ciągle wkleja a nic nie kupi

Opublikowano

Słyszałem, że Yeti to tylko mit. Ludzki wymysł,. Że on nie istnieje na prawdę.

Te stworzenie nie ma prawa bytu w naturze - nie może zapewnić sobie przetrwania gatunek, który nie ma jaj.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

czezky 10/10 , psxe 10-/10, takie wyrocznie nie mogly sie przeciez mylic wiec nie wiem skad te zdziwienie

Opublikowano

no yeti ciągle gra tlou i drivecluba, ale lista 300 gier na 2015 ciągle wkleja a nic nie kupi

Gram ciągle w TLoU i DC, bo to bardzo dobre gry po sieci. W TLoU pewnie będę grał do premiery U4, albo i TLoU2. I to co cieszy, to bardzo dużo naszych rodaków grających w te gry. Pamiętacie czasy pierwszy Girsów i masy Polaków na serwerach? Teraz to samo jest z TLoU.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Byla juz beka, ze na gdc wybrali mordor gra roku?

nie graleś, nie oceniaj

Gram ciągle w TLoU i DC, bo to bardzo dobre gry po sieci. W TLoU pewnie będę grał do premiery U4, albo i TLoU2. I to co cieszy, to bardzo dużo naszych rodaków grających w te gry. Pamiętacie czasy pierwszy Girsów i masy Polaków na serwerach? Teraz to samo jest z TLoU.

gierka z wallhackiem w multi :reggie: jaka by dobra nie była to no ku.rwa nie potrafię w to grać jak ma wallhacka.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czezky 10/10 , psxe 10-/10, takie wyrocznie nie mogly sie przeciez mylic wiec nie wiem skad te zdziwienie

prawie takie samo (pipi) jak assassin, prawie bo jest nemesis system i nie jest zabugowana.

Ze czezky lubi gry dla januszy to wiadomo od dawna.

Opublikowano

Potwierdzam. Ostatnio przegladaniem porównanie całej mojej i jego historii GS na xboxach.

Opublikowano

Osobiscie dalbym GOTY sunsetowi, ale nie dziwi mnie nagroda dla mordoru - gra to beczka miodu.

Te gry sa przeciwienstwem drewna, sa zayebiscie animowane i maja cudny feeling poruszania/walki.

Gdyby przy bloodborn pracowali goscie od animacji z mordoru/sunseta/batmana, to kupilbym ps4.

Mordor to przyklad swietnego, bezstresowego, rozbudowanego samograja, a order to przyklad samograja dla debili press A, a potem galka w gore.

Takiej rozkoszy z mordu jak w SO i mordorku nie mialem od czasu... gearsow i conana :)

Opublikowano

Przeciez jak na sandboxa to tam nie bylo co robic. O jakim rozbudowaniu mowisz, serio teraz pytam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.