Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co kto woli.... jedni wolą deszcz, inni animacje... jeszcze inni wolą grać w grę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja lubie wszystko jak jest dobrze zrobione.

Przeciez jak na sandboxa to tam nie bylo co robic. O jakim rozbudowaniu mowisz, serio teraz pytam.

Dziesiatki nagrod goty mowia za siebie, a ty sie blaznisz.

Serio mowie.

Opublikowano

Januszowych nagród goty Dawidzie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

sunset to gra kompletna, dopracowana, z funem, gameplayem, grafą bez okrojonej zawartości - powinno być goty a nagrody zgarnia far cry i mordor xd

Opublikowano

Sorry, ale sunset jesli chodzi o gameplay nie jest bardziej rozbudowany od mordoru, do tego tez samograj - nie da sie zginac.

Dla was jak nie da sie zginac = gra do dupy. Dla mnie fun z mordu = fajna gra.

Blazenada. Jak chce wyzwania to odpalam mordobicie online.

Opublikowano

chcialbys miec tyle zadan pobocznych w tej marnej podrobie infamousa co jest w far cry'u nedzny bocie :kaz:

Opublikowano

Teraz, to obaj się błaźnicie :facepalmz:

Opublikowano

ale taka jest prawda - w sunset masz strzelanie i grindowanie... I... tyle :)

Opublikowano

To i jak już więcej niż masakracja potworków z mordoru.

Opublikowano

i najlepiej zaprojektowaną planszę w tego typu grach

Opublikowano

To i jak już więcej niż masakracja potworków z mordoru.

Gra daje duzo mozliwosci eksterminacji potworkow.

Opublikowano

I po dwóch godzinach robi się nudna. Nawet nie dałem rady jej przejść.

A SO? Co chwilę coś nowego, misje i rozpierducha wgniatają w fotel i wyrywają papę z dachu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

SO > mordor

ale obydwie mnie zayebiscie wciagnely, w obydwie ciagle gram, do obydwu wykupie sp.

Humulin, zagrajmy w DOA, jest free 2 play teraz, pokaze ci roznice w manualu i zrozumiesz, ze mam prawo grac w co chce i nie udaje chojraka.

I po dwóch godzinach robi się nudna. Nawet nie dałem rady jej przejść.

A SO? Co chwilę coś nowego, misje i rozpierducha wgniatają w fotel i wyrywają papę z dachu.

Misje sa powtarzalne do bolu ;)

Zbierz pyerdolete i zabij potworki i tak razy 100 w sunsecie, ale mi to odpowiada bo gameplay jest topnotch :)

Opublikowano

Ok. Jak wygram 1 walkę, to Yeti dostaje bana.

Opublikowano

Ciekawe ile tych krzykaczy sra.jących na mordor grało w gierkę? Ja grałem prawilnie na premierę i byłem zachwycony. No ale wiem, że modne jest jechanie po triple A.

Opublikowano

no chyba, ze to order ze srednia 6/10, wtedy (pipi)a pisza, ze GOTY 9/10

Jakie to jest ZALOSNE xD

Zastanowcie sie nad soba :facepalmz:

Dajecie orderowi 9/10 i pyerdolicie, ze nieslusznie jest gnojona.

Mordor jest faktycznie 8-9/10 i pyerdolicie, ze nieslusznie takie dobre oceny xDDDD

Opublikowano

Ok. Jak wygram 1 walkę, to Yeti dostaje bana.

Ja nie raz 1 runde urwałem - w dodatku wciskając co popadnie. :sir:

Opublikowano

Nie dogodzisz, trzeba się przyzwyczaić do tego, że w erze youtube na forum będzie więcej typów co grę widzieli tylko przez szybę sklepu i się wymądrzają, zamiast prawdziwych graczy. Większość typów tutaj więcej czasu spędza klepiąc jakieś smuty na forum niż grając. Gdzie są prawdziwi gracze się pytam? Większość odeszła z latami 90...

Opublikowano

Nie twierdzę, że Mordor nie zasługuje na 8-9. Ale GOTY? Litości....

Opublikowano

Bardziej niż SO z prostego względu - jest multiplatformą dostępną na PS3/X360/PC/PS4/XBO, a co za tym idzie więcej ludzi może w nią zagrać. Zelda też jest fajna, a nigdy nie będzie GOTY.

Opublikowano

Co to kurde znaczy, że w jakiejś grze da się zginąć a w jakiejś się nie da? Nawet w turbo hardkorowych soulsach śmierć kończy się przebieżką po zostawione fanty, więc... Zginąć to się dało w Mario, były 3 życia i jak się skończyły, to grało się od początku.

Opublikowano

W Sunsecie misje to tylko pretekst do posluchania zartow, eksterminacji potworkow oraz uzywania traversala - i to w zupelnosci wystarcza, bo gra to goty 2014, deal with it :reggie:

Opublikowano

Ciekawe ile tych krzykaczy sra.jących na mordor grało w gierkę? Ja grałem prawilnie na premierę i byłem zachwycony. No ale wiem, że modne jest jechanie po triple A.

Ja gralem. Zrzyny z AC i Batmana sa tak widoczne, ze az niesmaczne. Nemezis znudzil mnie po godzinie. Wy(pipi)alem i zaczlem naginac w TowerFall zeby odbudowac wiare w branze i dobry gameplay.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.