Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W Sunsecie misje to tylko pretekst do posluchania zartow, eksterminacji potworkow oraz uzywania traversala - i to w zupelnosci wystarcza, bo gra to goty 2014, deal with it :reggie:

No jak się ograniczamy do platform na które wyszło pięć gier na krzyż, to pewnie tak, ale te mniej zabetonowane osobniki mogą twierdzić inaczej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W Sunsecie misje to tylko pretekst do posluchania zartow, eksterminacji potworkow oraz uzywania traversala - i to w zupelnosci wystarcza, bo gra to goty 2014, deal with it :reggie:

No jak się ograniczamy do platform na które wyszło pięć gier na krzyż, to pewnie tak, ale te mniej zabetonowane osobniki mogą twierdzić inaczej.

Mam Wii U i PS4, dodam tez ze mialem je przed xbonem. No ale skoro obrales ten argument to napisz co bylo twoim goty i jakie masz platformy?

Opublikowano

Ciekawe ile tych krzykaczy sra.jących na mordor grało w gierkę? Ja grałem prawilnie na premierę i byłem zachwycony. No ale wiem, że modne jest jechanie po triple A.

Ja gralem. Zrzyny z AC i Batmana sa tak widoczne, ze az niesmaczne. Nemezis znudzil mnie po godzinie. Wy(pipi)alem i zaczlem naginac w TowerFall zeby odbudowac wiare w branze i dobry gameplay.

Zniszylbym cie w towerfall, majac ps4 gralem tylko w to :sir:

Opublikowano

Ciekawe ile tych krzykaczy sra.jących na mordor grało w gierkę? Ja grałem prawilnie na premierę i byłem zachwycony. No ale wiem, że modne jest jechanie po triple A.

Ja gralem. Zrzyny z AC i Batmana sa tak widoczne, ze az niesmaczne. Nemezis znudzil mnie po godzinie. Wy(pipi)alem i zaczlem naginac w TowerFall zeby odbudowac wiare w branze i dobry gameplay.

Zniszylbym cie w towerfall, majac ps4 gralem tylko w to :sir:

Wcale sie nie dziwie :yao:

Opublikowano

goty 2014 wyszło na wii u, w zależności czy ktoś lubi slashery czy ścigałki w multi, a nie na budżetowych szrotach jakieś szczelanki

Opublikowano

GOTY to może być wasteland 2 lub divinity a nie jakieś press x to zabij orka i szczelanie z łuku w slow mo

Opublikowano

GOTY to może być wasteland 2 lub divinity a nie jakieś press x to zabij orka i szczelanie z łuku w slow mo

No Wasteland 2 bezapelacyjnie zgarnia u mnie 2 miejsce, mam nadzieje ze gracze na PS4 i XO kupia tego wspanialego szpila, pewnie sam nawet sie skusze na ponowne ogranie, tym razem na PS4 (ciekawe jak sterowanie odpicuja) :obama:

Fajnie by bylo jakby zdobyli kabone na 3 czesc.

Opublikowano

Nie grałem w W2 wcześniej. Czy jestem przez to gorszy?

Opublikowano

Jesli zagrasz po premierze wersji konsolowej mysle ze jest szansa na pokute :reggie:

Opublikowano

Ja kupile, przeszedlem i(pipi) na ten tytul. Pozdrawiam. 

Opublikowano

no tak, ale ty jestes posmiewiskiem, ktore zamawia ordera z kanady.

Opublikowano

No przynajmniej oba tytuly przeszedlem, a nie (pipi)e glupoty wyciagniete z du.py.

Opublikowano

Mam Wii U i PS4, dodam tez ze mialem je przed xbonem. No ale skoro obrales ten argument to napisz co bylo twoim goty i jakie masz platformy?

Divinity Orignal Sin, Wasteland 2, Dark Souls 2, PES 2015, South Park (to tak z samograjów), Shovel Knight... PC, PS4, X360 (już nie), VITA

Opublikowano

W tym sęk, że (pipi)isz głupoty wyciągnięte z du.py.

Opublikowano

No jak dla mnie z tej Twojej listy to tylko Wasteland 2 sie kwalifikuje. Gralem we wszystkie oprocz PESa, nie lubie sportowek.

Wyszly znacznie lepsze gry, takie jak np Bayo 2, FH2 (lub mk8 jak kto woli) czy wlasnie SO, no ale zeby to wiedziec trzeba w nie najpierw zagrac. :reggie:

Opublikowano

o przytakiwacz czezkiego przyszedl

Opublikowano

o przytakiwacz czezkiego przyszedl

Przeczytalem przetykiwacz :pechowiec:

Opublikowano

Chyba poczatek konca sony :reggie:

Edytowane przez Bansai
weź znajdź jakiś inny gif co xD

Opublikowano

Przedstawiciel Microsoftu ponadto zapowiedział, że wkrótce na rynku pojawi się specjalny adapter, który umożliwi wykorzystywanie kontrolera od Xboksa One na PC-tach.

Dobra wiadomosc, granie po kablu troche kijowe jest (chwilowo uzywam padzika od ps4), chcialbym zeby jeszcze dodali wsparcie wibracji w triggerach na PC.

Opublikowano

bansuj czemu usunales gif czezkiego? 

idealny był

Opublikowano

Soul, Czezky, kto w waszym związku jest kobieta?

stawiam ze Soul to kobieta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.