Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ok robimi dila, humilin idzie do was, my bierzemy fanka

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

- nowy reversal na mid kick (czyli teraz sa 4, nie 3)

eee przecież to już było w DoA4

Opublikowano

Akurat to jest najmniej wazne.

Opublikowano

Nie, lubię Fanka

Ja tez go nie lubie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No ale nie wiedzieć czegoś takiego ? ;P

4ka byla 10 lat temu :|

Opublikowano

Już wiem czemu nie pamiętałeś :P

37rwZ9M.png

Tak czy inaczej jakoś piątka mi nie podchodzi. Nie jestem znawcą ale coś mi nie pasuje w systemie, a sama gra wydaje mi się jakaś wolniejsza i mniej precyzyjna w porównaniu do DoA4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Screen z Elite Dangerous na Xbox One

hjIFpwn.png

:Coolface:  :master:

Opublikowano

Aż tak bardzo się skompromitowałem, że chcecie mnie wrzucić do klatki Mendrka, Yetiego, Lemoniady, Janusza, raka i chorągiewki? To już wolę bana na konto.

Opublikowano

mroku dzis wraca, szybko zapomna

Opublikowano

Już wiem czemu nie pamiętałeś :P

37rwZ9M.png

Tak czy inaczej jakoś piątka mi nie podchodzi. Nie jestem znawcą ale coś mi nie pasuje w systemie, a sama gra wydaje mi się jakaś wolniejsza i mniej precyzyjna w porównaniu do DoA4.

Gralem w to w arenie, wtedy xboxa nie mialem nawet  :facepalmz:

Nawet na turnieju bylem.

Pewnie byla tak precyzyjna jak twoj akira w vf5 :teehee:

Opublikowano

Wasteland 2 z pctowej plebejskiej wioski próbuje wbić aię na konsolowe salony w ulepszonej wersji, lol. Dla Adiego to nawet gra roku na pc, no ale trzeba zrozumieć, że oni na exy AAA pokroju TLOU to od lat nie mają co liczyć, whateva.

Ważne jest to, że wyjdzie na PS4 (i może nawet załapie się do Plusa na premierę jalo indyk), a moim zdaniem geneza tej wersji jest taka. Pierwotnie twórcy planowali wydać tylko na xbonka jeden, ale jak włączyli pierwszy build i zobaczyli tą pikselozę, to przestraszyli się że ludzie mogą to wziąć za pierwszą część:

wastelandkick_610.jpg

Szybko więc postanowiono wydać port na PS4, to wtedy każdy zrozumie že to xbonk po prostu z grafą znowu nie wyrabia...

Opublikowano

Czyli tyle grales co Mendrek na X360 ;)

:notsure:

Opublikowano

Wasteland 2 z pctowej plebejskiej wioski próbuje wbić aię na konsolowe salony w ulepszonej wersji, 

Ważne jest to, że wyjdzie na PS4 (i może nawet załapie się do Plusa na premierę jalo indyk), 

takie klapy to największy rak tej branzy

5 tyg przed premiera bloodborne w usa ma 111k pre orderow (mniej od remastera final fantasy) w adekwatnym okresie the order mial niemal 190k

czyli klapy pewnie w koncu dostana dobra gierke, ale te 20 mln januszy nawet jej nie zauwazy

Opublikowano

Tez mysle, ze bedzie zalegal na polkach.

Na ps4 nie ma odbiorcow tej gry.

Opublikowano

Będzie beka jak bloodborne sie sprzeda gorzej od Order 1886

Opublikowano

Sony wyhodowało sobie strasznie tępą nową generację graczy.

No ale Fanek pisal ze kupi?

Opublikowano

Będzie beka bo bloodborne sie sprzeda gorzej od Order 1886

fix'd

Opublikowano

Będzie beka jak bloodborne sie sprzeda gorzej od Order 1886

Na 10000% tak bedzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.