Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zielony motłoch jednej i drugiej części Dark Souls kupił ponad dwukrotnie mniej niż posiadacze PS3, a teraz mają czelność komentować ewentualną sprzedaż Bloodborne :yao: Macie wy w ogóle honor i godność człowieka? No tak, nie macie :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Posiadacze X w drewno nie grają i nie są takimi januszami, że by się pałować grami na 6 i 7 jak robi to cała ekipa klapów.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Teraz na PS4 niemal wszystko sprzedaje się dobrze, a o sprzedaż eksów, zwłaszcza tekiego jak BB nie ma co się martwić. Zapewne spora część fanów Soulsów czeka na kupno konsoli właśnie do 25.03.

Opublikowano

Będzie beka jak bloodborne sie sprzeda gorzej od Order 1886

Przeciez tak bedzie. 

Seria sprzedaje sie calkiem niezle, ale to nie tytul dla januszy. 

Opublikowano

No nie to co MS, który od lat wypuszcza w kólko gry dla mas. Krasnale-auta-pudziany-auta. W skrócie K-A-P-A.

Opublikowano

Cholewa i konfident, głosu w tym temacie nie mają. 

Opublikowano

To przydupasie jaczesa chyba nie chcesz zebym napisal kto strzela z ucha do administracji kolejny raz

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem alphe tego UT i jak by Epic zrobił kolejną część Gearsów na tym nowym silniku to kupuje to na premierę, nieważne na jaki system by wyszło.

Opublikowano

Pisz sobie co chcesz ale nie tu  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

dupa ci peknie niedlugo, juz nie udawaj takiego luzaka na forum, bo potem z placzem lecisz do administracji

Opublikowano

Zielony motłoch jednej i drugiej części Dark Souls kupił ponad dwukrotnie mniej niż posiadacze PS3, a teraz mają czelność komentować ewentualną sprzedaż Bloodborne :yao: Macie wy w ogóle honor i godność człowieka? No tak, nie macie :kaz:

Bo xboty dostały Dark Souls w goldzie? U was za to mendrek nie gral w demona mimo, ze byl w plusie, yeti dopiero po jaranku bb znalazl w w czeluaciach historii plusa, ze jednak zklepał dks. A reszta czołowych klapów pokroju fanka, experta i ficusia tez nigdy nie gralo w soulsy. Ty zreszta tez z tego co pamietam, ale ukryles psn id wiec twoje zdanie nikogo.

Opublikowano

boty sa prze.(pipi)ane :D

- pierw beka z bloodborne i graczy co nie potrafia docenic "wkoncu dobrej gry" i malej ilosci preorderow bo oczywiscie jakby ta gra powstalawa na xone to juz by pewnie z 2mln zamowien w samych tylko usa

- nagle ktos im wypomina ich hipokryzje bo przeciez kazda dotychczasowa czesc dark soulsow sprzedala sie dwa razy gorzej na x360 niz ps3

- bot nagle atakuje ze przeciez w drewno boty nie graja, a bloodborne to przeciez mission pack do czesci wczesniejszych, slabych gier na 6-7/10

Opublikowano

dupa ci peknie niedlugo, juz nie udawaj takiego luzaka na forum, bo potem z placzem lecisz do administracji

kozak w internecie pi.zda w świecie, tak to o tobie mowa. 

Opublikowano

Nasze klapy jak gówniarstwo z gimnazjum. Wygadane i mądrutkie póki nie podejdzie ktoś starszy i mądrzejszy by poustawiać jak należy.

Opublikowano

Ficek, soul 6-7 pisał w kontekscie the order i innych exow sony

Opublikowano

Dokładnie, Ficuś ma problemy z czytaniem.

beka z Ficusia, Ficuś qrva jak to brzmi  :yao:

Fajuś xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wole w gierce miec lagersa, niz za zajomego miec klapersa :reggie:

Opublikowano

co nie zmienia faktu, ze znowu zaczyna sie ten durny syndrom elity bo przeciez jak konsola sie nie sprzedaje to pewnie ci co ja kupuja to tylko smietanka prawdziwego gamingu,

prawda boli, bloodborne sprzeda sie pewnie gorzej od ordera czy innych komercyjnych hitow ale jakby to byl ex na xone to sprzedalby sie jeszcze gorzej nie wazne czy patrzac na sprzedaz sztukowo czy jako procent kupionych sztuk/posiadaczy konsol, tak samo jak kazda inna czesc tej serii czy jakakolwiek inna japonszczyzna jaka byla multiplatformowa

Opublikowano

Bo xboty dostały Dark Souls w goldzie?

No tak, jedna część w GwG trzy lata po premierze na pewno odbiła się na sprzedaży całej serii :isee:

Opublikowano

10 sprzedanych sztuk sunseta, pamiętamy [*]

Opublikowano

No ale swoje zarobi Bloodborne, to zdecydowanie tańsza gra w tworzeniu niż TO1886, pewnie ostatecznie to BB przyniesie więcej kasy.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

FAJUŚ :obama:

Opublikowano

xbox sprzedaje sie slabo > bo jest dla koneserow

gra na ps4 sprzedaje sie slabo > bo jest dla januszy

logika cw

Opublikowano

Fajfus.

Proszę mnie tu podać, minimum 3 powody, które usprawiedliwiają taką wysoką sprzedaż PS4

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

jeszcze naczelne boty - miliard genialnych rzekomych exow, a jak sie wejdzie w gamertagi to za wyjatkiem horizon2 czy od biedy sunseta same je.bane multiplatformy i raki od ea czy ubi :problem:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.