Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak coś to był żart z pewnego użytkownika, sam chodziłbym w różowych koszulkach ale nie wyglądam wystarczająco dobrze, że w nich chodzić.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Memories broken
The truth goes unspoken
I've even forgotten my naaaaaaaaaaaaame

It's me that I spite
As I stand up and fight

The only thing I know for real

There will be...

BLOOD

SHED

The man in the mirror nods his head
The only one left
Will ride upon the dragon's back
Because the mountains don't give back what they take

goty gra, goty soundtrack, goty dialogi, goty wszystko

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Sequel najlepszego slashera ostatniej generacji jest na pewno tym, na co czekam. Z otwartymi ramionami przywitam go na mojej nadkonsoli.

Na pc? A tak poważnie czekam na wrażenia z gry w killzone :)
Opublikowano

Jak Platynowi się zabiorą za MGR2 to żegnaj Ninja Gaiden...

No właśnie, coś cisza w temacie nowej gry z Hayabusą.

Opublikowano

sory no bonus, robię exa na Wii U - Itakagi

Opublikowano

W które w Polsce zagra z 13 osób.

juz 13  bo minus ragus i dave

Opublikowano

nic mnie to nie obchodzi ponieważ znajdę się w tym elitarnym gronie

Opublikowano

W które w Polsce zagra z 15 osób.

Tak było/jest ale czy będzie? Ruszyła oficjalna dystrybucja, więc rynek jakiś tam potencjał ma. A że ludzie kojarzą Wii U z Wii a Mario tylko z Pegasusem...

Opublikowano

W które w Polsce zagra z 13 osób.

juz 13 bo minus ragus i dave
2 sprzedało 2 kupiło
Opublikowano

Sezon ogórkowy i ludziom się w głowach przestawia.Na szczęście jedyny słuszny powiem świeżego powietrza zwany PLAYSTATION(nie ma w co grać,serio) przywrócił banitów na właściwą drogę.

Opublikowano

Nowa gra z serii NG już powstaje na next geny, chcą przywrócić jej blask, Hayashi zdaje sobie z sprawę ze swojego faila jakim był NG3, możliwe, że coś pokażą na TGSie.

Info nie potwierdzone, więc nie dam wam linku etc MGR 2?? po proszę !!!

Opublikowano

ŹLE SIĘ DZIEJE W PAŃSTWIE ZIELONYM

RUMOR: Microsoft to cut many jobs, including Xbox EU marketing (could reach 6k cuts) 

The reductions -- which may be unveiled as soon as this week -- will probably be in areas such as Nokia and divisions of Microsoft that overlap with that business, as well as marketing and engineering

The restructuring may end up being the biggest in Microsoft history, topping the 5,800 jobs cut in 2009

Some of the job cuts will be in marketing departments for businesses such as the global Xbox team, said the people. The European Xbox team is based in Reading, U.K.

http://www.bloomberg.com/news/2014-07-15/microsoft-said-to-announce-job-cuts-as-soon-as-this-week.html

Opublikowano

A tymczasem Conquest Entertainment dogaduje się z fanami, przysyła darmowe paczki ze stuffem promocyjnym i jest awesome <3 

#tylkoNintendo

Opublikowano

Byle do września i premiery Destiny z białym ps4 <3

Opublikowano

Tymczasem IGN ma preview gry only on PS4/Vita, zwanej Axiom Verge. Jeśli lubisz metroidvanię, to jest dla Ciebie.

ZDKLO.png

jreBZ.png

50waR.png

Premiera wczesnego 2015.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Najgorsza generacja ever.

Opublikowano

Tymczasem IGN ma preview gry only on PS4/Vita, zwanej Axiom Verge. Jeśli lubisz metroidvanię, to jest dla Ciebie.

(obrazki)

Premiera wczesnego 2015.

Wygląda jak klon Super Metroida. Ja wiem, że Sony lubi kopiować od Nintendo, ale (pipi), z dwudziestoletnim poślizgiem!?

Opublikowano

bedzie sie to super ogrywac na vicie, btw wychodzi tez na pc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.