Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To jak działa ta teleportacja / niewidzialność i najpierw widać tylko mięśnie i dopiero potem przenosi się / uwidacznia skóra. :fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież ten wiesiek to będzie jakieś bezpłicowe gow,no przy jedynym mesjaszu tego roku. Milion nagród, gra roku wg CDA, a wyjdzie gra na 8+. Jeden jest tylko mesjasz w tym roku. A imię jego V.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To już w piątym MGSie wynaleziono teleportację? Myślałem, że strzelający pszczołami Pain, to była ostateczność :/

Opublikowano

Przecież ten wiesiek to będzie jakieś bezpłicowe gow,no przy jedynym mesjaszu tego roku. Milion nagród, gra roku wg CDA, a wyjdzie gra na 8+. Jeden jest tylko mesjasz w tym roku. A imię jego V.

Taa wszyscy wiemy że GTA V wychodzi w tym roku na PC ale to forumek konsolowy wiec dajmy na luz,wiadomo że 3 raz gra roku będzie  :banderas:

Opublikowano

Wiadomo że mesjasz V to najlepsze co spotka te obesrane konsole w tym roku no ale wieśka to ty też szanuj raguseł  :[

Opublikowano

No wlasnie, wiecej szacunku dla Wieslawa, co tu sie kierwa wyprawia. Za kare rozpierdziele wam motherbase jak bedziecie offline :Coolface:

Opublikowano

Szanuję ale spustów nie rozumiem. No ale to może dlatego że dwójkę rownież uważam za przereklamowany tytuł.

Opublikowano

To już w piątym MGSie wynaleziono teleportację? Myślałem, że strzelający pszczołami Pain, to była ostateczność :/

...  :[

pierwsza, oraz 26-ta minuta.

I nie wiem o co Ci chodzi. Snake Eater był cudowny, ale nie sądziłem, że się aż tak pchają w fantastyczne rzeczy.

Opublikowano

GTA V, wiadomo, 3 rok z rzędu. :banderas:

Bo chyba nie pisałeś o jakimś MGS, który się skończył na jedynce, PRAWDA? 

Opublikowano

@rozi

Nie chodziło mi abyś poprzestał na słuchaniu wypowiedzi z pojedynczych minut, ale całości tematyki, o które zahaczają. Na powyższej video analizie masz opisane wszystkie twoje zarzuty n.t. uzasadnionej obecności groteskowych bad guyów, których geneza umiejętności, oraz profil psychologiczny praktycznie nie istnieją. Zresztą w każdej części występowali bossowie o nadprzyrodzonych umiejętnościach.  

Opublikowano

jak trzeci Wiesiek będzie miał motywy fabularne wpływające na gameplay jak w jedynce, to niestety imołszons  i uproszczenia w nowym MGSie mogą się bić z co najwyżej nowym Batmanem i Bloodbornem o drugie miejsce w tym roku

Opublikowano

Batman gra roku

:rotfl:

Opublikowano

M$ (pipi) Knura rozmazane dyskutujmy 

^_^

Opublikowano

Dobra Sony (pipi) M$ Krul dyskutujmy

Ktory bot Ci to sprzedał?
Opublikowano

Dobra Sony (pipi) M$ Krul dyskutujmy 

ktoś cie nabrał i zabawił sie twoim kosztem

Opublikowano

xbl > psn

co wy na to, klapy?

Opublikowano

Niestety nawet nie skończyłem Ordera - gdzieś w XV chapterze siedzę.

:dynia:

Edytowane przez mate5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.