Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wezcie mi ten order z oczu, nawet sie waham czy to platynowac a to w sumie z 30min roboty - recke rano napisalem i dalej nie umiem pojac ile rzeczy tam spiepszyli

Opublikowano

Za długie te gry robią.

Chodzi o to, że rozdział piętnasty jest przedostatni (a po nim jest wiadomo co), a Mevek pisał jakby był gdzieś w środku gry.

Opublikowano

Za długie te gry robią.

Chodzi o to, że rozdział piętnasty jest przedostatni (a po nim jest wiadomo co), a Mevek pisał jakby był gdzieś w środku gry.

Lepiej to napisal w temacie Ordera:

Gram sobie od jakiś 11 godz.(tylko dzisiaj), a końca nie widać. Jestem gdzieś w połowie XV Chaptera, jatka jak nie wiem co, ze chyba odpuszczę.. gine co chwile w tym samym miejscu. Albo obniżę

No niestety, ale koniec juz widac :reggie:

Opublikowano

Grać 11h w ordera [*]

Opublikowano

zaraz doswiadczy jednego z najgroszych zakonczen w grach ever  :fsg:

Opublikowano

Mordor przynajmniej ma jakies zwienczenie do opowiadanej historii, Order to bardziej jak skonczenie 1 odcinka gdzie jedyne z czym pozostajesz na koncu to masa pytan na te wszystkie niewyjasnione kwestie.

Opublikowano

Ileż można w sumie kopać leżącego. 

Chociaż w sumie z yetiego cały czas ciśnięta jest beka. 

Opublikowano

Ileż można w sumie kopać leżącego. 

Chociaż w sumie z yetiego cały czas ciśnięta jest beka. 

Nigdy bym sie nie smial z kogos kto jest pozbawiony pierwszorzędowych cech płciowych. To nieładnie...

Opublikowano

Chyba najlepsza recenzja tej gry.

Opublikowano

Story - "it's like an extra turd on top of your shitcake" :dynia:

Chyba im sie nie spodobalo. Fajnie w 30 minucie gre podpalili.

Opublikowano

Skończyłem dziś w wielkich bólach to crapisko. Ten filmik powyżej dobitnie pokazuje jak beznadziejna jest ta gra. Platynka wbita bo banalna, ale nie chce nigdy więcej widzieć gier na tak słabym poziomie.

Opublikowano

Ponoć Ogór w tv - Mamy Cię na TVNie w różowej koszuli leci teraz - zróbcie Xboxem screena

Opublikowano

Podziwiam osoby, które kończyły Order mimo, że wiedziały jakim jest crapiskiem. :dafuq:

Opublikowano

wezcie mi ten order z oczu, nawet sie waham czy to platynowac a to w sumie z 30min roboty - recke rano napisalem i dalej nie umiem pojac ile rzeczy tam spiepszyli

Nic nie spieprzyli. Zrobili dokładnie taką grę, jaką chcieli zrobić.

Opublikowano

Podziwiam osoby, które kończyły Order mimo, że wiedziały jakim jest crapiskiem. :dafuq:

przecież też to zrobiłeś, tylko że na youtubie

Opublikowano

Jest spora roznica miedzy YT a ograniem normalnie, na YT nie czuc tej zlej mocy ktora wysysa z ciebie wszelka pozytywna energie jak 15 minut trzymasz analog do gory i idziesz slimaczym tempem przez waskie korytarze, gra nie ma litosci, bedziesz szedl, nie biegl, tylko szedl i moze na koncu tej wedrowki zacznie sie dziac cos ciekawego, ale spoiler alert, nie zacznie bo po kolejnej cutscence bedziesz szedl dalej. A mowia ze Dark Souls to gra ktora potrafi przytloczyc czlowieka, casuale. :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja mogłem skipować cutscenki. :kaz:

Opublikowano

brak skipowania cutscenek okropny ale szacun za pryktycznie zerowe loadingi, jak po zakonczeniu gry wybralem jakies randomowe rozdzialy to praktycznie od razu mozna grac, przywitalbym takie krotkie czasy wgrywania w wielu innych grach

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak sie odpala filmy na br to tez nie ma loadingow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.