Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

The Order? Super doświadczenie koledzy! Obłędna grafika, świetna muzyka, betonowe 30 klatek, pyszny gunplay i fajny bohater. Problem polega na tym, że to nie jest 100% gra tylko interaktywny BluRay. Za dużo tu łażenia i oglądania, a jak trafisz w końcu na świetną wymianę ognia to miej pewność że następna będzie za dwie godziny. Dali du.py strasznie, to mogła być gierka na 9/10. Szkoda, była szansa na mocnego exa. Mimo wszystko warto doświadczyć Ordera na własnej konsoli. Platyna to czysta formalność.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no taki film na Bluray z elementami gry :)

Opublikowano

slaby film z slabymi elementami gry

Opublikowano

Jak suaby, jak to kandydat SONY na Oscary w kategorii gufno obesrane.

Opublikowano

Hurr durr platyna musi być choćbym miał się męczyć!

Opublikowano

Jest spora roznica miedzy YT a ograniem normalnie, na YT nie czuc tej zlej mocy ktora wysysa z ciebie wszelka pozytywna energie jak 15 minut trzymasz analog do gory i idziesz slimaczym tempem przez waskie korytarze, gra nie ma litosci, bedziesz szedl, nie biegl, tylko szedl i moze na koncu tej wedrowki zacznie sie dziac cos ciekawego, ale spoiler alert, nie zacznie bo po kolejnej cutscence bedziesz szedl dalej.

Pamietam jak mnie ten motyw niepomiernie wku.rwial w Vanquishu (tak, w Vanquishu) i chyba Killzone 3. Tyle ze jakby zebrac do kupy czasy kiedy trzymajac analoga w obu grach szlismy i gadalismy przez radio to by wyszlo, ja wiem, 1min? 15min w orderze, 9/10, ja pier.dole :facepalmz: 

Co do platyny to ja bym tak Insa nie obskakiwal. Daliscie ze gre 200zl, okazalo sie, ze poplyneliscie na fali marketingu a gra okazala sie kupsztalem. Wiec na pocieszke wbijacie sobie platyne zeby chociaz w jakis sposob wydluzyc zywotnosc.

W ogole chyba nawet Knack >>>>>> Order bo ludzie koncza go po 6 razy a ja nie slyszalem jeszcze zeby ktos zaczal w Ordera grac chocby po raz drugi xD

Opublikowano

No przeciez bylo w recenzji co ja Django wrzucil, ze the order to visual novel. :reggie:

Opublikowano

Za dużo tu łażenia i oglądania, a jak trafisz w końcu na świetną wymianę ognia to miej pewność że następna będzie za dwie godziny.

Świetna rekomendacja, będę musiał sprawdzić.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Miałem okazję pograć w Knacka i serio po filmikach miałem wrażenie, że ta gierka jest jednak ciut lepsza. Jest AŻ tak słaba.

Opublikowano

order jest slaba gra observer - nie dorabiaj sobie ideologiii

Opublikowano

Najgorzej jak gra nie pozwala biegać, idziesz przez te korytarze i idziesz od święta coś trzeba zrobić, ehh

Opublikowano

Najgorzej jak gra nie pozwala biegać, idziesz przez te korytarze i idziesz od święta coś trzeba zrobić, ehh

jeszcze jakby te przestrzenie gdzie sie idzie przypominaly chociazby pewna wioske z U2, ale nie idziesz przez takie cos z reguly

waski-korytarz-w-uniwersytecie.jpg

Opublikowano

W ogole chyba nawet Knack >>>>>> Order bo ludzie koncza go po 6 razy a ja nie slyszalem jeszcze zeby ktos zaczal w Ordera grac chocby po raz drugi xD

Wczoraj skończyłem i zastanawiam się czy drugie podejście zaczynać dzisiaj po pracy, czy poczekać do weekendu. Gra zostaje w kolekcji, więc kiedyś bankowo będzie trzecie. Liczę na fabularne DLC i czekam na sequel.

Aha, w skali szkolnej mocne 4+ albo 5 na szynach.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Aha, w skali szkolnej mocne 4+ albo 5 na szynach.

chyba wg niemieckiej skali ocen :kaz:

Opublikowano

Kolejny po kidnappie ma haluny z braku gier? Bo tag oczywiscie ukryty.

Mam backlog z 2014 na PS4, za dwa tygodnie wychodzi Bloodborne, a do tego ze trzy gry do ogrania na Vicie tylko w tym miesiącu. Żeby narzekać na brak gier musiałbym chyba mieć xboxa :yao:

ID ukryte, żeby mnie chłopstwo pańszczyźniane nie stalkowało :sir:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Kolejny po kidnappie ma haluny z braku gier? Bo tag oczywiscie ukryty.

ID ukryte, żeby mnie chłopstwo pańszczyźniane nie stalkowało :sir:

Raczej wstyd, że przez cały rok wklejałeś gify z DriveCluba, a na gamercardzie go nie było.

Opublikowano

To Lemonka ma PS4?

Sprawa zaczyna być poważna. :obama:

Opublikowano

Lemonka po prostu nie wie co to dobraa gra.

Opublikowano

Lemonka bardzo bezpiecznie - id ukryl wiec moze cisnac kity co to nie ogrywa bo nikt wiarygodnosci nie sprawdzi, co tam jeszcze ogrywasz?

Opublikowano

Poprawke z przyrody?

Opublikowano

Nie wstydź się Lemonidas, pokaz PSN id. Nie będziemy się śmiać

zbyt długo....

Opublikowano

Załóżmy, że wbija wam na chatę ogarnięty rządzą mordu i perwersji konsolomaniak - psychopata. Grozi wam i stawia ultimatum. Za(pipi)i wam całą kolekcję gierek i konsol, a pozostawia tylko jedną, wybraną przez was konsolę. Co wybieracie, czyje istnienie ratujecie? Ja wybieram PS2.

Dyskutujmy.

Opublikowano

Ej odnosnie beczułki z 720p w hardlinie to ku.rwa mać xd jakie te typy z visceral games to są nie ogary, gra wygląda gorzej niż BF4 na premiere konsol a rozdziałka została ta sama w obu wersjach (analogicznie ofc). Dla przykładu fotki z bety Hardline a poniżej screeny z BF2, który ma 10 lat.

10359118_401298783363733_154630241063597

10952134_401298753363736_365334119064399

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.