Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Te linie wysokiego napiecia :pawel:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No pare stron temu było coś odnosnie tej gry

Opublikowano

Kto jutro kupuje Hotline Miami 2? Najbardziej ciekawi mnie ten edytor. Będzie dużo możliwości.

Opublikowano

Myślałem że ten screen to oasis pierwszego bc xD

Opublikowano

Załóżmy, że wbija wam na chatę ogarnięty rządzą mordu i perwersji konsolomaniak - psychopata. Grozi wam i stawia ultimatum. (pipi)i wam całą kolekcję gierek i konsol, a pozostawia tylko jedną, wybraną przez was konsolę. Co wybieracie, czyje istnienie ratujecie? Ja wybieram PS2.

Dyskutujmy.

Pierwsza myśl - GC.
Opublikowano

Final Fantasy XV w 800p, Battlefield Hardline w 720p. Kolejny dzień, kolejne upokorzenie xboxa :reggie:

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Mam backlog z 2014 na PS4

:dynia:

Opublikowano

Ej odnosnie beczułki z 720p w hardlinie to ku.rwa mać xd jakie te typy z visceral games to są nie ogary, gra wygląda gorzej niż BF4 na premiere konsol a rozdziałka została ta sama w obu wersjach (analogicznie ofc).

BF4 wygląda z 5 razy lepiej od Hardline. Co te Visceral to nawet ja nie xD

Opublikowano

Mam backlog z 2014 na PS4

:dynia:

Jeżeli Swoją przygodę z konsolami zaczął od PS4, to co się dziwić.

Tymbardziej wstydzi się podzielić Swoim ID- wojtek2003PL

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Next Gen jest tylko jeden

Opublikowano

Widziałem drivecrapa u matiego na strimie, tak ten deszcz napieprza że nic nie widać, sprytnie sony.

Opublikowano

Widziałem drivecrapa u matiego na strimie, tak ten deszcz napieprza że nic nie widać, sprytnie sony.

deszcz napiepsza tak jak ma napiepszac - od lekkiego deszczyku, ktory prawie w ogole nie wplywa na widocznosc po urwanie chmury gdzie nic nie widac zupelnie jak w realu, tak samo z sniegiem w srodku nocy w czasie sniezycy - w realu tez prawie nic nie widac

Opublikowano

I to na każdej płaszczyźnie

Gameplayowej

Dźwiękowej

Graficznej

Opublikowano

71% na metacritic nedzne wredne klapy!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Gameplayowej

Dźwiękowej

Graficznej

Januszowej

Opublikowano

ku.rwa czy ja się własnie cofnałem do 2013 roku? 720p na xbąku i driveclub, który miał być w plusie [*] Smiecie z rockstar po 1,5 roku wreszcie wydali heisty, je.bane kutasy mieli to doskonale zaplanowane.

Opublikowano

Gameplayowej

Dźwiękowej

Graficznej

Januszowej
Oglądaj uważnie, to DriveClub a nie Forza Horizon 2, tam było Lambo w dniu premiery.
Opublikowano

a w forzie co, dalej jazda bez hamulca i cofanie czasu? :exact:

Opublikowano

Ea zarżnie kolejną markę i studio, nowego dead space to już nie zobaczymy xd. ogólnie EA coś słabo ostatnio, poza fifą, simsami, i dragon age'em to w tamtym roku żadnego "sellera" nie wydali, co jest dziwne jak na taką dużą korporacje, ufc takie sobie było. na e3 2014 też praktycznie nic nie pokazali. a co w tym roku będzie? Fifa , Battlefield, NFS i narazie tyle, tą gierke bioware skasowali, mobe skasowali, a inne gry w powijakach jak mass effect czy ta gierka od tych gości od burnouta.

Opublikowano

Z tego co wiem to jazdę bez hamulców Evolution zafundowało DC w jednym z ostatnich patchy. Oczywiście eXpert kilka razy unikał odpowiedzi na moje pytania w tej materii  :reggie:

Opublikowano

Jeszcze nowy battlefront będzie ale od dice więc  :reggie:

Opublikowano

Ea zarżnie kolejną markę i studio, nowego dead space to już nie zobaczymy xd.

Nowego DS powinni jeszcze zrobić a przynajmniej jako studio są na to zdecydowani po skończeniu prac nad BF według tego co mówił Steve Papoutsis w jednym z ostatnich wywiadów.

Opublikowano

Brakuje mi nowego Skate. Od czasów pierwszego Tonego Undergrounda nie pojawiło się nic godnego uwagi, a tu nagle Skate - mesjasz skejtówek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.