Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a w forzie co, dalej jazda bez hamulca i cofanie czasu? :exact:

No a jak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ea zarżnie kolejną markę i studio, nowego dead space to już nie zobaczymy xd. ogólnie EA coś słabo ostatnio, poza fifą, simsami, i dragon age'em to w tamtym roku żadnego "sellera" nie wydali, co jest dziwne jak na taką dużą korporacje, ufc takie sobie było. na e3 2014 też praktycznie nic nie pokazali. a co w tym roku będzie? Fifa , Battlefield, NFS i narazie tyle, tą gierke bioware skasowali, mobe skasowali, a inne gry w powijakach jak mass effect czy ta gierka od tych gości od burnouta.

Apel do EA:

60031177.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem to jazdę bez hamulców Evolution zafundowało DC w jednym z ostatnich patchy. Oczywiście eXpert kilka razy unikał odpowiedzi na moje pytania w tej materii :reggie:

Odpowiadałem za każdym razem i nawet inni Ci pisali o tym ze Ci odpowiedziałem ale boty widza tylko to co chcą widzieć.
Opublikowano

Z tego co wiem to jazdę bez hamulców Evolution zafundowało DC w jednym z ostatnich patchy. Oczywiście eXpert kilka razy unikał odpowiedzi na moje pytania w tej materii  :reggie:

usuneli kare w postaci znacznej utraty predkosci za ocieranie sie o bandy czyli zrezygnowali z tego co bylo fajna skillowa nowoscia (nie kojarze gdzie bylo cos takiego) w racerach na rzecz tego co od zawsze jest w konsolowych racerach jak np <tu wkleic dowolny racer>

Opublikowano

Nie wiem Expert co Ty sobie ubzdurałeś, ale Twoje odpowiedzi za każdym razem wyglądały tak: "A W FORZY NIE TRZEBA SKRĘCAĆ!!!!"  :reggie:

Opublikowano

Z tego co wiem to jazdę bez hamulców Evolution zafundowało DC w jednym z ostatnich patchy. Oczywiście eXpert kilka razy unikał odpowiedzi na moje pytania w tej materii  :reggie:

Powiem CI , bo Ty niestety nie masz pojecia o czym mówisz.

W jednym z patchy Evolution zmniejszyło kary za ścinanie zakrętów i uderzenia w bande. Spowodowane było to podobno zbyt trudnym modelem jazdy.

Dla fanów buraków nie powinien byc to zaden argument. Ale wyciagniecie z kontekstu jest zawsze na reke botom.

Dla ludzi którzy naprawde scigaja sie w DC , nie ma to zadnego znaczenia. Nadal duzo lepszy czas osiagasz idelanym przejazdem niz obijaniem sie o bande.

Wiec powiem to tak, jesli jestes hujowy w DC to ta zmiana nic Ci nie pomoze. Jesli jestes dobry to i tak tego nie zauwazysz , bo nie masz sytuacji obijania sie o bande.

Opublikowano

DC powracający jak czerstwy bumerang najlepiej mówi o kondycji ps4

Opublikowano

scinanie zakretow dalej jest, nawet bardziej restrykcyjne niz w day one bo chyba wszystkie miejsca gdzie kiedys scinano na potege zostaly zalatane, kara odciecia zaplonu za gongi w inne samochody dalej jest obecna, po prostu lekkie ocieranie sie o bande nie zwalnia samochodu, kiedys to znacznie zwalnialo.

jak pisze teraz kontakt z bandami jest identyczny jak w seriach jak pgr, horizon, forza, gran turismo,grid, dirt, jakimkolwiek nfs itp

czemu usuneli? pewnie przez narzekania ze kampania jest za trudna (a wcale nie byla) - zredukowali efekt strumienia powietrza jadac w cieniu auta przez co ai juz nas nie dogania az tak szybko, konsola tez nam tak nie ucieknie jak sie bedziemy obijac o bandy, dla naszej forumkowej rywalizacji to bez znaczenia bo w time trial liczy sie dalej tylko skill, a tej grze by wykrecic dobry czas trzeba go miec srogi - jak jakis bot nie wierzy zapraszam do naszej rywalizacji

Opublikowano

No nie wiem Wełna. Niczego z kontekstu nie wyciągałem, to ludzie w temacie DC sami pisali, że kierowcy wchodzący w zakręty bez hamulców (po patchu) robią lepsze czasy niż wcześniej jadąc normalnie i był wielki lament żeby wycofać zmiany. Pamiętam nawet jak easye pisał, że po patchu z DC nawet Horizon 2 jest bardziej wymagające  :reggie:

Dlatego ten tego trochę beczka.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zaraz święto, Hotline Miami 2, Bloodborne a potem nic. I trzeba czekać aż na Uncharted 4.

Opublikowano

raczej o tym, ze jest to gra z jednym z najwiekszych replayality w tej generacji, a na forum zdecydowanie z najwiekszym i najprezniejszym community i spolecznoscia

Opublikowano

Tak , słabiacy wyciagaja lepsze czasy. Ale i tak gorsze niz czołowka

Opublikowano

Przeciez expert zaraz po patchu usuwajacym skrecanie z DC napisal, ze nie bedzie w to gral :pawel:

Opublikowano

Dziękuje ze ktoś mu to wytłumaczył bo gdybym ja to napisał to za miesiąc znów by pisał ze mu nie odpisałem.

Przeciez expert zaraz po patchu usuwajacym skrecanie z DC napisal, ze nie bedzie w to gral :pawel:

Pamiętaj ze mam przed oczyma PS Vite która wygrałem w turnieju w którym trzeba było skręcać.
Opublikowano

No nie wiem Wełna. Niczego z kontekstu nie wyciągałem, to ludzie w temacie DC sami pisali, że kierowcy wchodzący w zakręty bez hamulców (po patchu) robią lepsze czasy niż wcześniej jadąc normalnie i był wielki lament żeby wycofać zmiany. Pamiętam nawet jak easye pisał, że po patchu z DC nawet Horizon 2 jest bardziej wymagające  :reggie:

Dlatego ten tego trochę beczka.

Pisalem o singlu, bo trudno by nie bylo latwiej, jak nawet ilosc gwiazdek zmniejszyli dla noobow by pojsc dlaej, kary za obijanie itp. Nie zmienia to faktu, ze grajac juz online nie ma to zadnego znaczenia, bo model jazdy jest bardzo wymagajacy. W Horizon online nie schodze z podium, w DC rzadko trafiam do pierwszej 4ki...
Opublikowano

Zaraz święto, Hotline Miami 2, Bloodborne a potem nic. I trzeba czekać aż na Uncharted 4.

na xbonie nic jest od sunseta

Opublikowano

Halo już prawie działa!

Opublikowano

Załóżmy, że wbija wam na chatę ogarnięty rządzą mordu i perwersji konsolomaniak - psychopata. Grozi wam i stawia ultimatum. (pipi)i wam całą kolekcję gierek i konsol, a pozostawia tylko jedną, wybraną przez was konsolę. Co wybieracie, czyje istnienie ratujecie? Ja wybieram PS2.

Dyskutujmy.

SNES bo Super Metroid + wreszcie ogralbym te strategie snesowe

Opublikowano

Halo już prawie działa!

Nie prawie tylko działa, testowane było  :kaz:

Opublikowano

Załóżmy, że wbija wam na chatę ogarnięty rządzą mordu i perwersji konsolomaniak - psychopata. Grozi wam i stawia ultimatum. (pipi)i wam całą kolekcję gierek i konsol, a pozostawia tylko jedną, wybraną przez was konsolę. Co wybieracie, czyje istnienie ratujecie? Ja wybieram PS2.

Dyskutujmy.

PS4 bo graficzka i 1080p

Opublikowano

nie, 1080p, natywna rozdzielczość tv

Opublikowano

myśle, że będzie można zmienić kolor miecza

Opublikowano

small_494621922.jpg

Jakie to jest śmieszne, J-Popowi chłopcy naparzają różowym mieczem w mamuty.

No, nie jest tak poważnie jak na grę video przystało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.