Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja pi.erdole łapy ucinać tym co się jarają takim pedalstwem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja sie tam ciesze ze jeszcze wychodza gierki na ps2

Opublikowano

Swoją drogą beka z ludzi, na change.org petycja o remasterze (lol) Call of Duty (lol2) Modern Warefare (iksde) 2 (XDDDDDDDDDDDDDDDDDD) ma 50k podpisów. Czy ludzie są upośledzeni? Dyskutujmy.

Opublikowano

remake cod1 z united offensive akurat bym ciepło przyjął ale karwa mw2??? zwała

Opublikowano

beka z ludzi polakow, ktorzy chca wiedzimina3 ograc po angielsku, czy ludzie sa uposledzeni i gardza polskim? dyskutujmy

Opublikowano

Zdunek dobrze napisał, dałny jakieś.

Opublikowano

bo wiesz, wszystko co amerykanskie jest modne

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

beka z ludzi polakow, ktorzy chca wiedzimina3 ograc po angielsku, czy ludzie sa uposledzeni i gardza polskim? dyskutujmy

przecież ty nawet nie jesteś polakiem xd

Opublikowano

bez kitu wiesiek po angielsku

oh fuck, well fuck, fuck you, you're fucked, fuuuuck nooo

co za oszczedność słów, w polskiej wersji już pewnie są 3 strony scenariusza zapisane

Opublikowano

Jedna rzecz

TywinLannisterCP.png

a wy co tam ku.rwa znów jarosław boberek? Beka z was

Opublikowano

Chuj mnie jakiś plebs z gry o tron. Wiesiek tylko po polsku judaszu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no i co? koles ma dobry glos i co z tego? odpada ci cale bogactwo polskiego jezyka i specyficzna gwara w jakim napisane sa ksiazki i jak dotychczas  dubbingowane byly gry z serii

no ale alternatywny styl zycia blubera

Opublikowano

Moze bym wymeczyl dla glosu dziwki aliego g, gdyby jednak nie fakt ze sam glos wieska jest jakis taki mdly i na dluzsza mete nie czerpalbym przyjemnosci z jego sluchania. Najpierw PL, potem ENG a potem koniecznie JP (ale niestety na PC):

Opublikowano

pl:

- Idź stąd i wychędoż się sam

eng:

- Go fuck yourself

:reggie:

Opublikowano

Chuj mnie jakiś plebs z gry o tron. Wiesiek tylko po polsku judaszu. 

Nie gram w nic po polsku od zawsze (oprócz rpgów z Fronczewskim oraz Gothica) więc naturalnie, że przyjemniej brzmi dla mnie język angielski, oczywiscie nie omieszkam sprawdzić jak wypada w wersji PL ale robienie z tego jakiegoś big dealu jest trochę zabawne.

TY ANTYPOLAKU WIESKA NIE SZANUJESZ? :lapka:

Opublikowano

znam usera który wierzy we wszystko co piszą ale musi być po angielsku i na gafie, więc coś musi być z tym angielskim

Opublikowano

Bluber a jak z kims gadasz to zapominasz polskich slow i wplatasz w wypowiedz angielskie?

Opublikowano

kurde ja w tym przypadku też troche jak Bluber z tym angielskim audio

no ale pewnie wybiore rodzimy polski, pomyśle w maju

Opublikowano

znam usera który wierzy we wszystko co piszą ale musi być po angielsku i na gafie, więc coś musi być z tym angielskim

I zobaczcie jak skonczyl ten user, wygnany :reggie:

Lore i scenariusz wiedzmina jest pisany w j. polskim, a potem na angielski tlumaczony, a nie na odwrot jak w 99.9% innych gier (gdzie angielski to jedyna sluszna wersja [dubbing, napisy jak kto woli], tutaj jest na odwrot).

Opublikowano

Bluber a jak z kims gadasz to zapominasz polskich slow i wplatasz w wypowiedz angielskie?

Sure.

Opublikowano

Wiedźmin tylko po polsku, z tego samego powodu dla którego w jrpg powinno się grać po japońsku 

Opublikowano

Szuja rób reporta na lemonke. Ja za takie coś dostałem warna. :lapka:

Opublikowano

small_494621922.jpg

Jakie to jest śmieszne, J-Popowi chłopcy naparzają różowym mieczem w mamuty.

Miras parkuj tą bete, idziemy na mamuty

No wyobraźcie sobie jak Yeti siedzi przed swoim 55' TV z cygarem i winem i biega zabijać mamuty różowym mieczem bo trzeba uratować świat jakąś ekipą lamusów w rurkach  :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.