Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A raportujcie sobie co chcecie. Jak ktoś chce grać w polską grę na podstawie polskiej książki po angielsku, to diagnoza z obrazka jest bardzo trafna :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chuj mnie jakiś plebs z gry o tron. Wiesiek tylko po polsku judaszu. 

Nie gram w nic po polsku od zawsze (oprócz rpgów z Fronczewskim oraz Gothica) 

NO JA MYSLE

Piotr_Fronczewski_5294493.jpg

Opublikowano

po angielsku bedo grac, obieżyświaty je,bane, globtrotery, sprzedaly by Polske za hamburgery (sojowe)

Polska dla Polaków

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

nie obesrajcie się czasem

:pawel:

Opublikowano

po angielsku pisz !!!!!!!!

Opublikowano

Tak sobie wyobrazam krzykaczy internetowych ogarniających angielski

Edytowane przez Welna

Opublikowano

zebym jeszcze jeszcze ja musialem bronic polskiej mowy - ukryta opcja niemiecka, gadajacy na co dzien gwara, ktory na prawde musi sie skupic jak probuje cos powiedziec idealnie plynna i piekna polska polszczyzna, a i tak zawsze wyjdzie skad jestem bo inaczej niz prawie reszta polski akcentuje

Opublikowano

nie obesrajcie się czasem

już śpiesze z tłumaczeniem:

"no shit someday"

Opublikowano

zebym jeszcze jeszcze ja musialem bronic polskiej mowy - ukryta opcja niemiecka, gadajacy na co dzien gwara, ktory na prawde musi sie skupic jak probuje cos powiedziec idealnie plynna i piekna polska polszczyzna, a i tak zawsze wyjdzie skad jestem bo inaczej niz prawie reszta polski akcentuje

ale kurczę na prawdę nei wiem w tym problem, włączyłem sobie ten sam trailer W3 po kilka razy i dla mnie fajniejsza jest wersja angielska a Charles Dance robi już w ogóle robote, polskie głosy to jakbym słyszał reklamy w telewizji, zero emocji i ciągle te same głosy meh

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no ja zgadzam sie tutaj z Bluberem, nie często sie to zdarza, mnie ostatnio rozwalił szczególnie ten moment Bartoszu

jak wiedzmin spotyka tego typa w krzakach, gdzieś w połowie video

Opublikowano

nie za to aktorzy co podkladaja glosy w angielskich wersjach sami oryginalni, Czarles Dance to jakbym slyszal gre o tron phhh game of thrones, taki np troy baker tez mnie cieszy, ze tak rzadko w grach wystepuje

jak zawsze gram i kocham combo angieslski dub + polski sub to wiesiek tylko i wylacznie pl - polska gra, na podstawie polskiej ksiazki, gdzie caly scenariusz i dialogi sa pisane po pl i dopiero potem tlumaczone na inne jezyki - to swietokractwo tak rzadki przypadek w tej branzy ogrywac w innej wersji

Opublikowano

Bo w gry gra się z oryginalną ścieżką dźwiękową. Koniec, kropka. A w Wiedźminie oryginalny jest język polski.

Czy polskie filmy bluber też ogląda po angielsku? :dynia:

Opublikowano

- dlaczego grasz w wiedzmina po angielsku?

- a co niby w japonskie erpegi to grasz po japonsku? beka z ciebie!

Opublikowano

unboxing wersji na Xboxa

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bo w gry gra się z oryginalną ścieżką dźwiękową. Koniec, kropka. A w Wiedźminie oryginalny jest język polski.

Czy polskie filmy bluber też ogląda po angielsku? :dynia:

Po czym wnosisz? Skąd pewność, że gra nie powstawała w języku angielskim?

Opublikowano

Hahahaha, podobno Quantum Break przesunięte do Early 2016.

Lineup na 15 już wcześniej wyglądał słabo dla Łoniaka, ale teraz wygląda tragikomicznie.

Opublikowano

i znów klapy na kolanach

ze śmiechu

Opublikowano

ja już wcześniej czytałem, że QB na początek 2016, ale to nadal nie jest potwierdzone

chyba, że dziś nowe info wyszło

Opublikowano

Przypominam że gra została zapowiedziana w maju 2013 roku, a wyjdzie w 2016. No ale to w Sony jest thisiswaiting and soony. Że niby MŚ zapowiada i wydaje pół roku później, nawet to czytałem.

Pamiętam jak haveny itd wieszczyly kiedyś QB na jesień 14...

Opublikowano

Bo to w MS jest najlepsze, zapowiedzą i za 3 miesiące grasz.

Opublikowano

Quantum Break dopiero w 2016

2DarwZz.png

Opublikowano

Przypominam że gra została zapowiedziana w maju 2013 roku, a wyjdzie w 2016. No ale to w Sony jest thisiswaiting and soony. Że niby MŚ zapowiada i wydaje pół roku później, nawet to czytałem.

Pamiętam jak haveny itd wieszczyly kiedyś QB na jesień 14...

Jak tam Last Guardian?

Opublikowano

Żeby się zaraz nie okazało, że U4 też 2016. 

Hahaha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.