Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Quantum Break dopiero w 2016

2DarwZz.png

this is waiting

Opublikowano

Trochę szkoda, ale w sumie rozumiem, wydadzą wszystko na koniec i na początku roku znowu będzie posucha.

Fable, Halo 5, Forza 6 i nowy Tomb styknie ;)

Opublikowano

Bo w gry gra się z oryginalną ścieżką dźwiękową. Koniec, kropka. A w Wiedźminie oryginalny jest język polski.

No jestem ciekaw jak wszystkie gry z japonii grasz z japonską scieżką dźwiękową.

http://www.psxextreme.info/topic/109787-k-metal-gear-solid-5-ground-zeroes-ps4/?do=findComment&comment=3370321

fanek xddddddddd

Ja gram we wszystkie gry z japonii z oryginalna sciezka dzwiekowa, a jak nie maja to upewniam sie czy nie zwalili tlumaczenia, bo jak sie nie da sluchac dzwiekow to ciezko mi bedzie przejsc calego rpg'a.

:reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

a GT7 jest na 2016 czy nie ma żadnej daty?

Opublikowano

Quantum Break dopiero w 2016

2DarwZz.png

Pewnie robia juz wersje na PC.

Opublikowano

A nowy Conker na kiedy w końcu, bo zapowiadali?

Jak sobie zrobisz w project spark.

Opublikowano

Boty na kolanach, błagają o litość.

Opublikowano

i tak lineup nadkonsoli XO wciąga noskiem szrota ps4, przypominam że w tym półroczu w kategorii gry na szynach screamride zmiażdżyło paski1886, pomiędzy ori a bloodborne może być już wyrównana walka a za miecha state of decay! :)  W tym roku jeszcze wrócą...

battle_toads___zitz___pimple__rash_by_ko

Opublikowano

i tak lineup nadkonsoli XO wciąga noskiem szrota ps4, przypominam że w tym półroczu w kategorii gry na szynach screamride zmiażdżyło paski1886, pomiędzy ori a bloodborne może być już wyrównana walka a za miecha state of decay! :)  W tym roku jeszcze wrócą...

smutne.

Opublikowano

pieknie czyta sie posty naczelnych botow ze nic sie nie stalo majac w pamieci ich niedawne zapewniania, ze m$ taki dobry i nigdy gier nie przeklada lub zapowiada je 3miesiace przed wydaniem

remedy obsralo sie na zielono przed krolem uncharted4, w miedzy czasie boty beda ogrywac crossgenowy tomb raider, jest zbyt smiesznie

Opublikowano

lIzgVkf.jpg

Już wiedzieli że zbliża się MS...

To jest z Nuts and Bolts...

Opublikowano

smutne.

dla sonybociarni na pewno, leci 3 rok ps4 a gier jak nie było tak nie ma, a jak wychodzą gry które przez 2 lata były zapowiadane jako GOTY a później 6/10 no cóż   :kaz:    

Opublikowano

W tym roku jeszcze wrócą...

No wrócą, wrócą. W Shovel Knight :dynia: :dynia: :dynia:

battletoads_shovel_knight.jpg

Najpierw Conker, teraz Battletoads. Macie jeszcze jakieś ciekawe rebooty w zanadrzu? :kaz:

Opublikowano

Zgb7Dvi.png

VzNowj7.jpg

Rykłem :dynia:

Opublikowano

Kurrrrwa, nawet na tak małym obrazku widać różnice w 720p i 1080p, oni myślą że tam tylko boty to czytają? 

co za debile

Opublikowano

Bardzo bym chcial, zeby plota o przesunieciu Quantum Break na early 2016 okazala sie prawdziwa, albowiem bardzo nienawidze kupowac gier w dniu premiery (QB nie zasluguje na nic innego), a potem odkladac je na polke, bo jakas inna gra (w tym wypadku najlepiej zapowiadajacy sie od bardzo wielu lat szpil na Multi  tj Halo 5) domaga sie niczym wampir krwi swojego czasu od nalogowca...

Takze tego klapki...Wy i tak zawsze i wszedzie na ustach i z pelnymi kolanami :daddy:

Opublikowano

Kurrrrwa, nawet na tak małym obrazku widać różnice w 720p i 1080p, oni myślą że tam tylko boty to czytają? 

co za debile

dd656fb46ca050727ca87df194c918d7.jpg

Opublikowano

Klapy w 2006 - "Nie grafa jest najważniejsza ani framerate, tylko dobre exy!"

Klapy w 2015 - "Beka z BOTÓW grają w 486p"

:dynia:

Opublikowano

suteq wkleił fejki, ale to jest autentyk:

:pawel:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Czyli Xbox w 2015 roku ma Fable Legends (nie oszukujmy się, będzie kupsztal), Halo 5 (kogoś jeszcze obchodzi ta seria? Poważnie pytam. Pamiętam jak przed premierą trójki ludzie oci.piali na samą myśl o 3ce. Dzień premiery to było ogromne wydarzenie kulturalne. Co się z tą serią stało?), Forza 6 (eksaaajt.... ehh), State of Decay (remaster z Xboxa 360) i Tomb Raider, który wyjdzie w ładniejszej wersji na PS4 rok później.

No średnio no, chłopaki.

Opublikowano

Czyli Xbox w 2015 roku ma Fable Legends (nie oszukujmy się, będzie kupsztal), Halo 5 (kogoś jeszcze obchodzi ta seria? Poważnie pytam. Pamiętam jak przed premierą trójki ludzie oci.piali na samą myśl o 3ce. Dzień premiery to było ogromne wydarzenie kulturalne. Co się z tą serią stało?), Forza 6 (eksaaajt.... ehh), State of Decay (remaster z Xboxa 360) i Tomb Raider, który wyjdzie w ładniejszej wersji na PS4 rok później.

No średnio no, chłopaki.

Halo to gó.wno obesrane - ostatnio próbowałem przechodzić czwórkę w COOP - nuda.

Pograłem też multi w MCC, ale dynamika tej gry jest tak tragiczna, że dałem sobie spokój. Do zaorania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.