Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kurrrrwa, nawet na tak małym obrazku widać różnice w 720p i 1080p, oni myślą że tam tylko boty to czytają? 

co za debile

To nie było zrobione przez MS.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dzień premiery to było ogromne wydarzenie kulturalne

Halo i wydarzenie kulturalne :dynia:

Opublikowano

Wiesz wydarzenie kulturalne to szerokie pojecie

Opublikowano

No raczej kulinarne.

Opublikowano

Te piekne tlumaczenia botow ze przesuniecie premiery QB to dobra decyzja xd

Opublikowano

Zgb7Dvi.png

VzNowj7.jpg

Rykłem :dynia:

kKdXWpD.png

K2RjwHW.png

Opublikowano

Dzień premiery to było ogromne wydarzenie kulturalne

Halo i wydarzenie kulturalne :dynia:

No na pewno było to jakieś wydarzenie. Dobrze pamiętam że przy trójce był niewyobrażalny szum i podekscytowanie. A przy Halo 5... jest totalna cisza. Mam wrażenie, że nikogo zbytnio ta gra nie obchodzi. Mnie w 2007 roku najbardziej ciekawiło, czy MC w końcu pokazał twarz, hehe. A ta podjarana recka Butchera w PE... tak, to było wydarzenie. 

Ale MS chyba popsuł trochę tę markę.

Opublikowano

No trudno żeby o grze która wyjdzie dopiero za 6-7 miesięcy było głośno  :reggie:

Opublikowano

No trudno żeby o grze która wyjdzie dopiero za 6-7 miesięcy było głośno  :reggie:

OK, no zobaczymy. Ale pamiętam, że o trójce było głośno dużo wcześniej. Bardzo pamiętam hype jaki wytworzyły pierwsze trailery, oj tak. Epickie filmiki to były.

Epickie.

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

Czyli Xbox w 2015 roku ma Fable Legends (nie oszukujmy się, będzie kupsztal), Halo 5 (kogoś jeszcze obchodzi ta seria? Poważnie pytam. Pamiętam jak przed premierą trójki ludzie oci.piali na samą myśl o 3ce. Dzień premiery to było ogromne wydarzenie kulturalne. Co się z tą serią stało?), Forza 6 (eksaaajt.... ehh), State of Decay (remaster z Xboxa 360) i Tomb Raider, który wyjdzie w ładniejszej wersji na PS4 rok później.

No średnio no, chłopaki.

Halo to gó.wno obesrane - ostatnio próbowałem przechodzić czwórkę w COOP - nuda.

Pograłem też multi w MCC, ale dynamika tej gry jest tak tragiczna, że dałem sobie spokój. Do zaorania.

Halo 5 to bedzie KOMPLETNIE inna para kaloszy, zwlaszcza jesli o dynamike chodzi.

Czek dys aut

Przeca kuboty NIGDY takiej gry na wylacznosc nie dostana! :kaz:

Opublikowano

Ale MS chyba popsuł trochę tę markę.

Nadal lepsze niz killzone

Opublikowano

Czyli Xbox w 2015 roku ma Fable Legends (nie oszukujmy się, będzie kupsztal), Halo 5 (kogoś jeszcze obchodzi ta seria? Poważnie pytam. Pamiętam jak przed premierą trójki ludzie oci.piali na samą myśl o 3ce. Dzień premiery to było ogromne wydarzenie kulturalne. Co się z tą serią stało?), Forza 6 (eksaaajt.... ehh), State of Decay (remaster z Xboxa 360) i Tomb Raider, który wyjdzie w ładniejszej wersji na PS4 rok później.

No średnio no, chłopaki.

moglbys wymienic gry ktore wyjda na PS4 w 2015? 

Opublikowano

Halo 5 nikogo ale czwarta czesc kapiszonow juz jest podjar bo grafika i ex na PS4.

Forza 6 beka bo samochody tez nikogo bo wcale obecnie najpopularniejsza gra na ps4 nie jest DeszcKlap, a krotki render GT7 wywolal by fale wytryskow po stronie niebieskich.

Beka z Conkera, ze rebooty sie nie udaja ale teasowanie fanow Crashem na slupie juz jest ok i czekamy az ND powroci do serii XDD.

Klapy i ich podwojne standardy, gardze mocno.

Zapomnialem - zostaje Tomb Rider na ktorego klapy tak licza ze zagraja rok po premierze na XO xDDD. No nie wiem co tak slabo?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

moglbys wymienic gry ktore wyjda na PS4 w 2015?

Ale wszystkie, konsolowe exy, exy Sony czy exy na PS4? Tylko retail czy cyfrowe również? Określ się, żeby znowu płaczu nie było.

Opublikowano

Mozesz jeszcze dodac backlog z 2014r xDDD.

Opublikowano

Za(pipi)isty ten wątek! :D

Jak w polskiej polityce.

Choćby się Tusk zkasztanił na twarz posłowi PO, to ten i tak powie, że super, bo akurat miał ochotę na gorącą czekoladę.

Tyczy się obu "obozów" ofkoz.

MOAR!

klop_images_10klop03.gif

Opublikowano

Halo 5 nikogo ale czwarta czesc kapiszonow juz jest podjar bo grafika i ex na PS4.

Forza 6 beka bo samochody tez nikogo bo wcale obecnie najpopularniejsza gra na ps4 nie jest DeszcKlap, a krotki render GT7 wywolal by fale wytryskow po stronie niebieskich.

Beka z Conkera, ze rebooty sie nie udaja ale teasowanie fanow Crashem w na slupie juz jest ok i czekamy az ND powroci do serii XDD.

Klapy i ich podwojne standardy, gardze mocno.

Zapomnialem - zostaje Tomb Rider na ktorego klapy tak licza ze zagraja rok po premierze na XO xDDD. No nie wiem co tak slabo?

Powiedz mi kto gardzi nową Forzą?

Gardzić to nią będziemy jak będzie dalej bez warunków pogodowych i cyklu dnia nocy.

Nie dorabiaj sobie wyliczanek.

Opublikowano

Widze ze dzisiaj rowno z jedziecie z tym koksem :obama:

Opublikowano

Exy konsolowe na PS4, ale AAA. W indyka można pocisnąć na KAŻDYM pc, a w takiego nowego Tomb Raidera na laptopie sprzed 5 lat nie zagrasz.

Opublikowano

Lista gier na ps4 na 2015

Uncharted 4

Bloodborne

Liata gier na ps4 w ktore warto zagrac w 2015

Bloodborne

Opublikowano

Uncharted 4

Bloodborne

Bloodborne

a jak to wygląda na XOne?

Opublikowano

Uncharted 4

Bloodborne

Bloodborne

Jeszcze Ratchet Redux, Return to Rapture, Until Dawn, Dragon Quest Heroes, Persona 5, No Man's Sky, Tearaway... Na pewno coś pomijam, ale to tylko dlatego, że mam trochę to gdzieś.

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

Exact ten nowy klapek tak pisal xD. Zreszta beka bo Halo 5 czy Forza 6 ale kuzwa Final Fantasy PIETNASCIE i bicie mamutow rozowym mieczem to juz spoko XDDDD.

Opublikowano

pozwolisz ze wymienie:

koniec

Opublikowano

kurde ja w tym przypadku też troche jak Bluber z tym angielskim audio

no ale pewnie wybiore rodzimy polski, pomyśle w maju

Fanisław powtarza angielski przed premiera W3 :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.