Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A na XOne Halo 5, Forza 6, Tomb Raider i Fable. Dodatkowo na początku 2016 będzie jeszcze Quantum Break, a na PS4 poza tym co wymienił Szuja to nic. No, ale masakracja, bo Bloodborne już tuż, tuż. Fakt, że potem długo nic i że łącznie tych exow w 2015 roku na xone będzie więcej zręcznie pomijacie :)

Fajnie Artesal, oprócz No Man's Sky, które kupię na pc reszta gier mnie nie interesuje. A Persona 5 z identyczną wręcz grafiką jest na ps3.

Edytowane przez JJeday

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lista gier na ps4 na 2015

Uncharted 4

Bloodborne

Liata gier na ps4 w ktore warto zagrac w 2015

Bloodborne

Bo U4 wyleci na 2016. :kaz:

Opublikowano

Ale klapy wiedzą, że jak SONY tradycyjnie poprzesuwa premiery gierek które na pewno wyjdą w 2015, to będą musieli pousuwać konta?

Opublikowano

Fakt, że potem długo nic i że łącznie tych exow w 2015 roku na xone będzie więcej zręcznie pomijacie :)

Jak mniemam według matematyki botów ? :P

Opublikowano

Exact ten nowy klapek tak pisal xD. Zreszta beka bo Halo 5 czy Forza 6 ale kuzwa Final Fantasy PIETNASCIE i bicie mamutow rozowym mieczem to juz spoko XDDDD.

Exact ten nowy klapek tak pisal xD. Zreszta beka bo Halo 5 czy Forza 6 ale kuzwa Final Fantasy PIETNASCIE i bicie mamutow rozowym mieczem to juz spoko XDDDD.

Zeby ich bylo tylko pietnascie :f

Opublikowano

No to dawaj Karas wymień mi te exy konsolowe AAA na ps4 w 2015. Co będzie oprócz U4 i Bloodborne ? Rime czy jakieś inne gierki co wynieniacie to przecież nie jest AAA. A jak chcecie zobaczyc indyki na xone to zobaczcie Xbox ID.

Opublikowano

Spencer litościwy nie chce zaorać klapów do reszty, odpuścił im przerzucając QB na przyszły, za takim wodzem w ogień! 

I lecimy raz jeszcze z tym KOXEM!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=qDT_DSH1ezs

Opublikowano

Wiedzmin 3 tez ex, bo w 480p przecież nie będę grał na xone, co nie xD

W sumie to praktycznie każda multiplatforma to ex w takim razie ;/

Ciekaw jestem klapy czasami, jaką konsolę musiałby wydać MS i jak ja wspierać, żebyście kupili. Czy to jest w ogóle możliwe w niektórych przypadkach xD

Opublikowano

Lista gier na ps4 na 2015

Uncharted 4

Bloodborne

Liata gier na ps4 w ktore warto zagrac w 2015

Bloodborne

Jeszcze Ratchet Redux, Return to Rapture, Until Dawn, Dragon Quest Heroes, Persona 5, No Man's Sky, Tearaway... Na pewno coś pomijam, ale to tylko dlatego, że mam trochę to gdzieś.

ratchet rimejk gierki, która skończyła się na 3 częsci, return to rapture - czy masz na mysli tego indyka evrby gon to raptur?, qte daun, bicie żelka, które nie jest pełnoprawnym DQ, gierka, która jest pedalskim jrpg ale będzie również na ps3, nms indyk, który bedzie tez na pc oraz uposledzony samograj z vity.

:reggie:

next pl0x

Opublikowano

No wyobraźcie sobie jak Yeti siedzi przed swoim 55' TV z cygarem i winem i biega zabijać mamuty różowym mieczem bo trzeba uratować świat jakąś ekipą lamusów w rurkach  :dynia:

mam wrażenie że będzie się bawił lepiej niż ci się wydaje. lepsze to niż brandzlowanie się do swojego wypasionego komputerka, to na pewno.

Opublikowano

Wiedzmin 3 tez ex, bo w 480p przecież nie będę grał na xone, co nie xD

W sumie to praktycznie każda multiplatforma to ex w takim razie ;/

Ciekaw jestem klapy czasami, jaką konsolę musiałby wydać MS i jak ja wspierać, żebyście kupili. Czy to jest w ogóle możliwe w niektórych przypadkach xD

Nie jest to mozliwe, to jak mohery, ksieza moga gwalcic dzieci, a mohery i tak powiedza, ze pewnie ich kusily. Mozgi wyprane(lub ich brak).

Opublikowano

Fable będzie słabe? SO też miało być słabe, a jak wyszło każdy wie.....

DC miało być wypas a średnia 71, Order i pałowanie się gifami przez pół roku, średnia 65  :reggie:

Opublikowano

która jest pedalskim jrpg ale będzie również na ps3

Postaraj się bardziej z tym trollingiem bo kiepsko ci to wychodzi :oh_you:

Opublikowano

Bardzo mądre posunięcie MSu, nie ma co szarżować z grami na jesieni i rozjeżdżać walcem klapy skoro jedyne co mają jeszcze na ten rok to Bloodborne za rogiem, kapiszony 4 i tona śmiecia do zaaplikowania w plusie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Persona-5_PV-Snap_02-05_022.jpg

serio chce ktoś w to grać? polecałbym wybrać się do lekarza

Opublikowano

5 klapów na tym forum w to zagra.

Opublikowano

Exy konsolowe na PS4, ale AAA.

A na XOne (...) Fable.

169b4cf793a36b8f525f6ea7ac5e5f53.png

Opublikowano

Żałosna imitacja xbota skoro grasz w chińskie gierki. :/

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Ale kicha z tym Quantum Break, jeśli to prawda :/

Za to Ori <3

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No to dawaj Karas wymień mi te exy konsolowe AAA na ps4 w 2015. Co będzie oprócz U4 i Bloodborne ? Rime czy jakieś inne gierki co wynieniacie to przecież nie jest AAA. A jak chcecie zobaczyc indyki na xone to zobaczcie Xbox ID.

Z tych "wartościowych" to trzeba doliczyć P5 i Ratchet'a czyli jak by nie patrzeć jest 4 vs 3 (FM6 , H5 ,TR) dla PS4. Jak już tak mocno chcesz wrzucać F:L do tych wyliczanek to śmiało na PS4 dodaj UD i DQH bo to ten sam poziom ;)

Opublikowano

Persona-5_PV-Snap_02-05_022.jpg

serio chce ktoś w to grać? polecałbym wybrać się do lekarza

Gościu, który za fajne uważa nurkowanie w śmietnikach chce wysyłać ludzi z powodu gierek :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.