Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A na XOne Halo 5, Forza 6, Tomb Raider i Fable. Dodatkowo na początku 2016 będzie jeszcze Quantum Break, a na PS4 poza tym co wymienił Szuja to nic. No, ale masakracja, bo Bloodborne już tuż, tuż. Fakt, że potem długo nic i że łącznie tych exow w 2015 roku na xone będzie więcej zręcznie pomijacie :) Fajnie Artesal, oprócz No Man's Sky, które kupię na pc reszta gier mnie nie interesuje. A Persona 5 z identyczną wręcz grafiką jest na ps3.

Jaki DMG CTRL.  :obama:  

Jesteście w 2x gorszej sytuacji niż kiedy TR wydawał się być MS only, a QB miał wyjść w tym roku, a walczycie 2x mocniej. Jedyne permanentne exy bonera 3xA w tym roku to Halo i Forza (i tak co 2 lata od pierwszego x-boxa  :pawel: ), bo TR już wiadomo że trafi później na ps4, a popłuczyny po marce Fable w f2p #nikogo.

A Persona 5 z identyczną wręcz grafiką jest na ps3.

Racja grafika jest najważniejsza. Już się przestałem interesować.  :frog: 

ratchet rimejk gierki, która skończyła się na 3 częsci

Najlepszy ex bonera: Sunset Overdrive - 81%. Ratchet Tools of Destruction oraz A Crank In Time z ps3 - 89% i 87%. top kek  :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W obu obozach brakuje bomby jak Sunset Overdrive w zeszlym roku, szkoda, ze Scalebound dopiero w przyszlym roku.

Chodzi mi oczywiscie o nowe ip, ile mozna grac w to samo.

Zapowiada sie walka na indyki, Ori i Rime na ring.

Opublikowano

Ale moglibyście sobie odpuścić wrzucanie do listy eksów Fable.

Opublikowano

5 klapów na tym forum w to zagra.

na jednej kopii :kaz:

Na dwóch. Ja swojej nie sprzedaje. 

@Copper

Najlepszym kontr kandydatem dla Ori jest Transistor. Obie mają mega art i game design, fajny, "oldskulowy" gameplay, oraz klimat. I obie można ograć na pc. Znajdźcie sobie własnego indyka x1 only jak Rime. :smutas:     

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Prawda jest taka, że Master Chief mógłby samotnie zaorać wszystkie exy na PS4 

Halo 5 będzie miało tyle contentu, że gdyby  została wydana przez SCEE to Sony zrobiłoby z tego 3 exy, grę F2P i jakieś 25 patchy, rozłożone na jakieś 3 lata.

tumblr_mvt85jlPvB1sjro9ko1_500.gif

Opublikowano

Fable, ktore bedzie najgorszym exem i tak pewnie bedzie lepsze niz Order, Killzony i inne chu.jozy

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Persona-5_PV-Snap_02-05_022.jpg

serio chce ktoś w to grać? polecałbym wybrać się do lekarza

Gościu, który za fajne uważa nurkowanie w śmietnikach chce wysyłać ludzi z powodu gierek :dynia:

Ktoś może nie mieć jedzenia a ty się z niego smiejesz, w gierki grasz z własnej woli i granie w takie coś to ewidentny sygnał aby wybrać się do specjalisty.

Opublikowano

Prawda jest taka, że Master Chief mógłby samotnie zaorać wszystkie exy na PS4 

tumblr_mvt85jlPvB1sjro9ko1_500.gif

Jak miałem 12 lat patrzyłem na świat podobnie. 

Opublikowano

Pierwsza ocena dla Oriego 9+.

Na kolana kuboty, tak jak lubicie.

indyki były zawsze cenione, zobacz na helldrivers

Opublikowano

Lista gier na ps4 na 2015

Uncharted 4

Bloodborne

Liata gier na ps4 w ktore warto zagrac w 2015

Bloodborne

Jeszcze Ratchet Redux, Return to Rapture, Until Dawn, Dragon Quest Heroes, Persona 5, No Man's Sky, Tearaway... Na pewno coś pomijam, ale to tylko dlatego, że mam trochę to gdzieś.

Tearaway xDDDD

i ty masz czelnosc pisac ze xbox one stoi slabo w tym roku :dynia: xDDDDDDDDDDDDDDD

post #61967 dodany do kolejki minusow xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ludzie zróbcie wpierw research gier, które w ogóle was nie obchodzą, albo zwyczajnie wstyd je wrzucać, vide festiwal QTE w konwencji filmów grozy klasy C, 1.5-godzinny walking simulator Evrby Gon The Raptur, czy konwersja prostej gierki, do której dorzucono 5h więcej kampanii.

To jest śmieszniejsze niż Fable w f2p.  :facepalmz:

Opublikowano

Jeszcze Ratchet Redux, Return to Rapture, Until Dawn, Dragon Quest Heroes, Persona 5, No Man's Sky, Tearaway... Na pewno coś pomijam, ale to tylko dlatego, że mam trochę to gdzieś.

Rachet - gra widmo, wiecej wiadomo o filmie niz o samej grze wiec TVTVTV.

Return to Repture - nie ma takiej gry ale jezeli ci sie pomylilo z Everybody's gone to the Rapture to ma to byc wedlug Sony ''krotka gra AAA''. Patrzac na ilosc rozgrywki w takim Orderze mam obawy, ze to moze byc gra na 15 min :reggie:

Until Down - mam nadzieje ze nie rozleca wam sie pady od tego festivalu QTE, po Orderze moga juz byc w kiepskim stanie :lapka:

Dragon Quest, Persona - Cos z Japonii.

Tereway - XDD

No Man's Sky - tutaj akurat mam dobre informacje. Podobno chlopakom udalo sie sprzedasz duzo ciuchow w szopie po godzinach pracy i moze wyrobia sie w ty roku.

Ogolnie - :dynia:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z Until Down beka, bo qte, ale D4 było jaranko?

Opublikowano

To tez cos z Japonii?

Opublikowano

O zmianach organizacyjnych w dywizji Xbox'a:

:banderas:

Opublikowano

Lista gier na ps4 na 2015

Uncharted 4

Bloodborne

Liata gier na ps4 w ktore warto zagrac w 2015

Bloodborne

Te śmieszne gierki są 3 okrążenie za tym w co zagramy na XO w tym roku  :)  

gifaro siedzi w pierdlu więc nie wiem czy były ostatnie plotki o tym że podobno Insomniac robi nowego Conkera   :obama:

Opublikowano

Persona 5 > obes,raństwa na XO w tym roku

Opublikowano

Crossgen przeciez, tak samo jak Tomb Rider

Opublikowano

czyli t.j. FH2, Titanfall, Ori... co nie przeszkadza wam się nimi jarać jakby wychodziły only on x1.

pomijając fakt że TR to czasowy ex.

Opublikowano

Trochę szkoda, ale w sumie rozumiem, wydadzą wszystko na koniec i na początku roku znowu będzie posucha.

Fable, Halo 5, Forza 6 i nowy Tomb styknie ;)

Fable

Fable

Fable

Serio :S ?

Opublikowano

Czyli z prawdziwych exów na łoniaka zostało w tym roku już tylko Halo 5? :reggie:

Forzy to nawet nie liczę bo z tej gry drugi COD się robi.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Gran Turismo 7 za to pewnie jaranko, podobnie Uncharted 4, Killzone 4, FF15, Persona 5 itd itp

Opublikowano

Gran Turismo 7 za to pewnie jaranko, podobnie Uncharted 4, Killzone 4, FF15, Persona 5 itd itp

A czy któraś z tych serii jest wydawanym co roku odcinaniem kuponów?

Opublikowano

spr. sobie kiedy i na jakim sprzęcie zadebiutowała Persona 4/ ostatnio wyszedł U3/ FF13, co ile lat wychodzi GT. 

Opublikowano

A czy któraś z tych serii jest wydawanym co roku odcinaniem kuponów?

Sony pewnie chciałoby ruchać fanów Gran Turismo co dwa lata, no ale Polyphony nie jest w stanie wysmażyć tego kotleta w takim okresie :reggie:

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.