Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gran Turismo 7 za to pewnie jaranko, podobnie Uncharted 4, Killzone 4, FF15, Persona 5 itd itp

A czy któraś z tych serii jest wydawanym co roku odcinaniem kuponów?

Poza persona - tak.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy xboty mają za grosz rozumu i godności człowieka? to tak jakby ktoś wyjął falusa i naszczał mi na mordę a ja i tak twierdziłbym, że to deszcz pada. lineup guwna obesranego na ten rok to jakiś nieśmieszny żart, wciąż te same halo i forza(korwa człowieniu aż 2 gry) i indyk, którego ogram na kilkuletnim pc

czarnuchy czy wy tak na poważnie?

Opublikowano

Ale na ps4 poza indykami masz tylko Uncharted i Bloodborne wiec o ch.uj ci chodzi

Opublikowano

Ale na ps4 poza indykami masz tylko Uncharted i Bloodborne wiec o ch.uj ci chodzi

Zastanawiam się, czy boty serio w to wierzą.

Opublikowano

wklej ktoś oficjalną listę yetiego bo nie wytrzymie

Opublikowano

wklej ktoś oficjalną listę yetiego bo nie wytrzymie

Chciałeś chyba napisać pokrytegowstydem. 

Opublikowano

A tyle było darcia mordy niedawno, że jak wydaje sony/m$ to nie indyk...

Opublikowano

Ten Ratchet to w ogole wychodzi w tym roku? Ja chyba ani jednego newsa o tej grze nie widzialem.

Opublikowano

Kur.wa fanek, to że czekasz na Bloodborne tylko dlatego, że jest jedyną grą jaka wychodzi na tej smutnej jak pi.zda konsoli, która jest jedynym systemem jaki masz do grania i chu.j cię obchodzi czym bloodborne tak naprawdę będzie i jakby pokazali teraz na ign zakończenie to i tak byś zobaczył, NIE OZNACZA że możesz wpie.rdalać spoilery do CW. Chowaj tego gifa w spoilera i idź grać w gó.wna obes.rane na gó.wnie obes.ranym.

:wio:

Opublikowano

następny po Zeratulu który twierdzi że widok piz.dy jest smutny [*]

Opublikowano

jak można być taką stuleją i wciąż czepiać się kultowego tekstu "smutne jak pi,zda"

ps

przydało by się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pi,zda temacie

Opublikowano

mate5 - jak wariujesz po vódzie to ją odstaw

chyba że wstałeś lewą nogą w wiadro gwozdzi

Opublikowano

Rathet, Until down i Rime to indyki?.

A co to rime jak nie indyk...

i do tego od devów, którzy zrobili grę na 6 wczesniej i nic więcej :lapka: także jaranko z tego tytułu jest zabawne

Opublikowano

Rathet, Until down i Rime to indyki?.

A co to rime jak nie indyk...

i do tego od devów, którzy zrobili grę na 6 wczesniej i nic więcej :lapka: także jaranko z tego tytułu jest zabawne

No jaranko, bo wyglada jak zelda wind waker z kuzko w roli glownej.

Opublikowano

A to jak kiedyś zrobili gre na 6 to teraz tez musi im wyjść średniak?.

Opublikowano

A to jak kiedyś zrobili gre na 6 to teraz tez musi im wyjść średniak?.

Jak myslisz, wieksza szanse na zrobienie dobrej gry ma ktos, kto juz dobra gre kiedys zrobil czy nie?

Opublikowano

będę się czepiał raven, bo cały ch.uj mnie obchodzi smutna jak pi.zda komediowa Polska kinematografia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

z jarania się Dying Light po Dead Island też śmieszkowano, a dla 90% ludzi którzy ją ograli to gierka min "8/8+" w starej skali. po prostu zamiast (pipi)ć obczajcie opinie tych co grali.

śr. ocen poprzednika Rime na pc wynosiła 78%. więcej niż DL.  

Opublikowano

7188799390a87555eee9541cb1ebab66.png

Ale Scalebound jaranko mocno?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.