Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak mozna grac drugi raz the order :/

ogrywam teraz tomb raider i ta gra miecie niszczy przezuwa orderka pod kazdym, KAZDYM wzgledem

nawet graficznie ten order mnie nie porywa, sterylne waskie goowno z pasami, zadna sztuka zrobic tak wygladaja gre jak sie narzucilo tyle ograniczen, bardziej mi sie far cry4 podoba graficznie, nie wspominajac o the best of the best - enginie odpowiedzialnym za oswietlenie i efekty pogodowe w driveclub

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli Ori nie zawiódł. Zobaczę jak się w niego gra jak podludź na lapku z komunii z podłączonym ds4.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Trochę szkoda, ale w sumie rozumiem, wydadzą wszystko na koniec i na początku roku znowu będzie posucha.

Fable, Halo 5, Forza 6 i nowy Tomb styknie ;)

Fable

Fable

Fable

Serio :S ?

Wy Order też braliście pod uwagę  :yao:

Opublikowano

order - to ta najbardziej niedoceniona gra ever?

Opublikowano

najlepsze 6/10 w historii

Opublikowano

już uzgodnione ze -7/10 czyli bardzo dobra gra

Opublikowano

Jak zayebistym trzeba byc zeby wiedziec juz od pierwszego trailera na E3, ze Ori to bedzie gra wybitnie wybitna. #narcyz

Opublikowano

To nie zayebistość, a zwykła growa intuicja, która wykształca się z długotrwałym doświadczeniem obcowania z grami. Niestety umiejętność ta jest zablokowana dla większości posiadaczy konsol Sony.

Opublikowano

screamride zmiażdżyło the order,

teraz ori zawiesiło bardzo wysoko poprzeczkę dla bloodborne, szykuje się kolejny ciekawy pojedynek exów

Opublikowano

ori to nie ex, zostalo juz to ustalone

Opublikowano

tak, tak - powtarzaj to sobie jak jutro bedziesz przelewał pienionżki na konto microsoftu guantanamo

Opublikowano

Ale je.bac czy ex czy nie, wazne, ze nie dla sony.

:frog:

Opublikowano

The Order 1886? nie oglądałem jeszcze lepszej gry

Opublikowano

<wkleja lista pokrytegohańbą w której 90% gier to nie exy>

Opublikowano

hatlajn miami nie dla xbota kiełbasa

Opublikowano

hatlajn miami nie dla xbota kiełbasa

neeexxtt

Opublikowano

To nie zayebistość, a zwykła growa intuicja, która wykształca się z długotrwałym doświadczeniem obcowania z grami. Niestety umiejętność ta jest zablokowana dla większości posiadaczy konsol Sony.

Tak, i dlatego wybierają markę która od dziesiecio leci miażdży konkurencje w jakości, miodnosci gier ktore wychodzą na ta konsole.

Fak Logic botów.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Xboxowxy dostają właśnie goty Ori, sonowcy dostają goty HM 2. Cieszmy się. Nie walczmy. Dzisiaj wygrywa gaming.

Opublikowano

W (pipi) smutna jest ta nowa generacja, licytacja na po(pipi)ki z pc.

Opublikowano

Tak, i dlatego wybierają markę która od dziesiecio leci miażdży konkurencje w jakości, miodnosci gier ktore wychodzą na ta konsole.

Fak Logic botów.

Wiele botów to ukryta opcja Nintendo, także wszystko się zgadza Panie sąsiedzie.
Opublikowano

ori genialna srednia, zaraz sonowcy dostana hotline miami2, ktore tez pewnie zakozaczy srednia, dzis premiera dmc definitive edition, ktore tez zachwyca ponoc (86% mc) - dobry dzien dla graczy

Opublikowano

Widzę, że teraz gramy w recenzje, a nie gry.

Opublikowano

Bo to w tym momencie zaczyna sie swietny rok dla graczy.

Oczywiście nie dla ludzi CW24/h czy buldupera lub suteqa dla ktorych rozmowa o grze czy oglądanie na youtubie > grać w ta gre.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W (pipi) smutna jest ta nowa generacja, licytacja na po(pipi)ki z pc.

dwie swietne gry, ale nie oczywiscie trzeba je zdegradować do miana popier.dołki z pc nie to co the order 1886 co nie głantanamo?

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.