Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że teraz gramy w recenzje, a nie gry.

z tego co sie orientuje to zaden bot jeszcze w ori nie gra a jaranko srednia od rana wiec widze, ze wy tez gracie w recenzje

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ori genialna srednia, zaraz sonowcy dostana hotline miami2, ktore tez pewnie zakozaczy srednia, dzis premiera dmc definitive edition, ktore tez zachwyca ponoc (86% mc) - dobry dzien dla graczy

Ten DMC to mial dobre recki już wczesniej (co jest dla mnie zaskoczeniem), ale przynajmniej slasher w 60 fpsach czyli tak jak powinno być od początku. A co z tym DMC 4? Dopiero w wakacje ma ten remaster wyjść? Co za ku.rwy z crapcomu zamiast to w pakiecie puscić to nie.

Opublikowano

ori genialna srednia, zaraz sonowcy dostana hotline miami2, ktore tez pewnie zakozaczy srednia, dzis premiera dmc definitive edition, ktore tez zachwyca ponoc (86% mc) - dobry dzien dla graczy

Już miałem dawać plusa, ale musiałeś wyebać jakiegoś remastera. 

Opublikowano

z tego co sie orientuje to zaden bot jeszcze w ori nie gra a jaranko srednia od rana wiec widze, ze wy tez gracie w recenzje

Ping gra

Opublikowano

Oczywiście nie dla ludzi CW24/h czy buldupera lub suteqa dla ktorych rozmowa o grze czy oglądanie na youtubie > grać w ta gre.

Odezwał się koleś, który gra tylko w samochodziki od premiery i nic więcej, papaj plz

Opublikowano

Oczywiście nie dla ludzi CW24/h czy buldupera lub suteqa dla ktorych rozmowa o grze czy oglądanie na youtubie > grać w ta gre.

Odezwał się koleś, który gra tylko w samochodziki od premiery i nic więcej, papaj plz

Nie moja wina ze na PSXie nie ma PSNa i nie synchronizuje mi karty gracza.
Opublikowano

Grubo, na PS4 taka susza, że musiałeś cofnąć się aż do PSX. 

Opublikowano

Zresztą expert ja kupie i Ori i Hotline Miami 2 więc beka z ciebie typie :kaz:

Opublikowano

W (pipi) smutna jest ta nowa generacja, licytacja na po(pipi)ki z pc.

dwie swietne gry, ale nie oczywiscie trzeba je zdegradować do miana popier.dołki z pc nie to co the order 1886 co nie głantanamo?

czy mowie ze zle? Tylko rownie dobrze moge je ograc na moim 5 letnim pc albo konsoli z poprzedniej generacji.
Opublikowano

Sam się jarasz tą średnią na całym forum bardziej niż 3/4 botów, więc albo marne prowo, albo :notsure:

No chyba, że kolegów szukasz wśród bractwa, bo januszów z PSN, którzy tylko na graficzkę w Fifie patrzą, masz dość.

Opublikowano

A czemu myślisz ze ja nie kupie?

Beka z Ciebie typie :kaz:

Opublikowano

Bo Ty grasz tylko w deszcz i zmywaki....

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Grubo, na PS4 taka susza, że musiałeś cofnąć się aż do PSX.

Nie, mam w co grać, wczoraj miło spędziłem wieczór w coopie z koleżką w helldrivers.

To cos takiego jakbyś mogl podłączyć sie koledze na youtubie i podczas wspólnego oglądanie gier mógłbyś mu przewijać scenę.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież nie grasz na PC

Opublikowano

akurat na friendliscie tylko dwoch gralo w fife15 - bartiz i easye ale od premiery pes15 juz tylko graja w jedynie sluszna gre pilkarska, podobnie jak z 10 innych regularnie grajacych w pesa, janusze gier tylko na xboxie co zreszta potwierdzasz post za postem

Opublikowano

Przecież nie grasz na PC

Jesli Forza bedzie dalej 100 lat za murzynami i to zadecyduje ze nie kupie konsoli bez gier to w czym problem zrobic wyjątek dla jednej gry w roku i ograć to na PC z podłączanym DS4 bezprzewodowo?
Opublikowano

Jeżeli ja jestem januszem, to na określenie 90% klapów trzeba znaleźć nową kategorię nazewnictwa.

Opublikowano

a co mnie interesuje reszta klapow czy botow? kazdy jest kowalem wlasnego losu i gra w co mu sie podoba, ale jak juz chcesz to patrzac na sprzedaz tych "ambitnych" gier czy to czysto sztukowo czy przeliczajac sprzedaz/liczba konsol to od zawsze wiecej januszostwa jest na xboxach

Opublikowano

muliplatforma 2014, otwarty świat vs korytarz z paskami na jednej konsoli 2015   :sorcerer:

hjkPXbC.jpg

igjwooyfwHvIS.jpg

Hdo5ARh.jpg

iX10oxEBekFSd.jpg

Opublikowano

Słupki sprzedaży mówią jedno, ale będąc w sklepie z grami/rozmawiając z ludźmi rzeczywistość pokazuje coś zupełnie odwrotnego.

Byłem wczoraj w lublinie, w sklepie gdzie gość ma gry, sprzęt, prowadzi wymianę używek. W trakcie mojej 10-minutowej wizyty przyszło dwóch przedstawicieli Klapków.

1. Szukał 'zamienników oryginalnych kontrolerów ruchu do ps3'

2. Przyniósł używaną PS3-kę, którą za dopłatą chciał wymienić na PS4. W trakcie rozmowy wyszło, że 'chce nową konsolę, bo lepsza grafa na ps4, a gra tylko w fifie 2015. Xboxa nie kupi, bo pad chuyowy i do tego z PS3 już się przyzwyczaił'.

Konsola ładnie zapakowana, na pudełku wersja 500gb, po podłączeniu do Tv okazało się, że to wersja 12gb, o czym nie miał nawet pojęcia, a pad ledwo się w gwintach trzymał.

:dynia:

Januszowe klapy gorsze od blacharzy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Słupki sprzedaży mówią jedno, ale będąc w sklepie z grami/rozmawiając z ludźmi rzeczywistość pokazuje coś zupełnie odwrotnego.

XD

Opublikowano

aha czyli kto zatem kupuje te gry? moze boty zamiast wersji na swoja konsole biegna do sklepu by kupic na playstation?

Opublikowano

Dat rzeczywistość oparta na randomowej (i zapewne zmyslonej) scenie z życia.

Opublikowano

muliplatforma 2014, otwarty świat vs korytarz z paskami na jednej konsoli 2015   :sorcerer:

hjkPXbC.jpg

igjwooyfwHvIS.jpg

Hdo5ARh.jpg

iX10oxEBekFSd.jpg

Świetne bullshoty z asasinka dałes.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.