Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

muliplatforma 2014, otwarty świat vs korytarz z paskami na jednej konsoli 2015   :sorcerer:

hjkPXbC.jpg

igjwooyfwHvIS.jpg

Hdo5ARh.jpg

iX10oxEBekFSd.jpg

no piękne dopicowane te sceenshoty z assasinka, szkoda że w realu tak ta gra nie wygląda, i w ruchu to totalna s(pipi)ina

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie mam aż tak zrytej bani, by wymyślać takie idiotyzmy, którymi raczą się Sonojanusze.

Opublikowano

uwielbiam te porownania z pupy byle tylko cos zgnoic :D

ACUnity-PS4-Leaked-3.jpg

TheOrder1886-311.jpg?eaa32f

czyli co ps2 vs film na bluray?

Opublikowano

Nie no w polsce najczesciej janusz to posiadacz plejki i fifki. Handlujcie z tym :hi:

Opublikowano

No to prawda, każdego kogo znam jeśli ma konsole to obowiązkowo fifa i od święta jakiś cod do zestawu.

Opublikowano

Nie no w polsce najczesciej janusz to posiadacz plejki i fifki. Handlujcie z tym :hi:

No tu nawet nie ma co dyskutować. Wystarczy popatrzeć co się dzieje po ps plusowych ofertach. Sony daje bardzo dobre gierki, nawet na premierę, a sebastiany dupe o battlefielda piłują

Opublikowano

jak ja sie nie moge doczekac by wypalila petycja o remastery codow z ery ps3/x360

Opublikowano

Olioli 2, Helldivers, HM 2, BB vs Ori.

4 do 1, w sumie to BB jest liczony jako nowy mesjasz, więc jakieś 10 do 1. I tak do końca roku.

Opublikowano

Nie no w polsce najczesciej janusz to posiadacz plejki i fifki. Handlujcie z tym  :hi:

Z tym się nie da handlować, taka jest rzeczywistość i Wasze starania zatarcia tego faktu jakimiś słupkami sprzedaży oraz jednostkami graczy, którzy siedzą tu na forum i ogarniają więcej niż szary posiadacz Pleystacji, tego nie zmieni.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

hmm przez chwile wydawalo mi sie jakby ktos bez honoru coś mówił, no nic to pewnie tylko wiatr

Opublikowano

Zaleciało zgniłymi jajami... :bad:

Opublikowano

ja Ori także jestem zachwycony, piękna baśniowa oprawa

aż zagram chyba sobie na pc, dzieki MS

Opublikowano

@Humulin

Rzeczywistość jest taka że japonszczyzna i platformery na xboxie są martwe (i nawet nie chodzi tu tylko o jrpg, ale również slashery i serię DoA). Platformery poza jednym rimejkiem Concera od przeszło VI gen. (by oddać sprawiedliwość jedyne dobre platformery ps3 to pierwsze Ratchety sprzed 5-7 lat oraz nieco słabszy Sly Cooper 4), a jedyne exy AAA x1 to do 2016 pif pafy i auta. Nie wiem, mnie jakoś bardziej jara sukces finansowy marek typu Dragon's Crown, Ni No Kuni - a wkrótce prawdopodobnie także BB i P5, które wciąż wychodzą obok produkcji dla "januszy gejmingu".

Posiadaczom bonera pozostaje tylko dziękować devowi powiaząnemu przez 3 generacje z Sony, oraz twórcom Bayonnety, bo w tym roku jedynie powtórka z rozrywki w postaci aut i pif pafów po raz #6 i #10 i czasowo wykupiony cinematic expirience. Pamiętasz jak zayebiste tytuły posiadał pierwszy x-box? Ninja Gaiden, Otogi, Panzer Dragon Orta, Stranger's Wrath, DoA3, KOTOR, Riddick, Conker. 80% exów z pierwszych lat 360-tki to przy nich popłuczyny. No ale to niby Sony podupadło po ps2 lul.

Jezu jak miło że w tym roku BB, MGS, Wiedzmin i Batek rozkrecą te zyebane sprzety.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

W końcu ktoś sensownie mi wytłumaczył dlaczego nadal można wspierać i objąć stronę Sony.

Po 3 tysiącach stron tematu. :dynia:

Opublikowano

Wczoraj przed snem odpaliłem sobie Ori na godzinkę - jaka ta gra jest piękna! Na openingu smutłem straszliwie, mimo że gierki wideo mnie nie wzruszają, a na końcówce Valiant Hearts byłem zniesmaczony i biłem się otwartą dłonią w czoło. GRAFA bije na głowę wszystko co widzieliśmy w platformówkach 2D - Rayman się chowa. Cudowny soundtrack, niesamowity klimat i BARDZO intuicyjne sterowanie. Gameplayowo również miażdży, szykuje się kawał solidnej metroidvanii. Na pewno będę masterował. Szkoda, że nie wyszło na PS4, bo z taką PERŁĄ powinien się zapoznać każdy kto uważa się za GRACZA.

Opublikowano

Przeciez Valiant Hearts jest na PS4?

:Coolface:

Ja sobie Ori ogram na PC z padem od xbox 360.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja sobie Ori ogram na PC z padem od xbox 360.

ja Ori także jestem zachwycony, piękna baśniowa oprawa

aż zagram chyba sobie na pc, dzieki MS

mr7cw7.png

Opublikowano

Wczoraj przed snem odpaliłem sobie Ori na godzinkę - jaka ta gra jest piękna! Na openingu smutłem straszliwie, mimo że gierki wideo mnie nie wzruszają, a na końcówce Valiant Hearts byłem zniesmaczony i biłem się otwartą dłonią w czoło. GRAFA bije na głowę wszystko co widzieliśmy w platformówkach 2D - Rayman się chowa. Cudowny soundtrack, niesamowity klimat i BARDZO intuicyjne sterowanie. Gameplayowo również miażdży, szykuje się kawał solidnej metroidvanii. Na pewno będę masterował. Szkoda, że nie wyszło na PS4, bo z taką PERŁĄ powinien się zapoznać każdy kto uważa się za GRACZA.

MS = JAKOŚĆ a nie jakieś 6/10 

cudowny ból dupy sonybotów o screeny z AC, oj jak piecze   :banderas:

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieję, że po fuzji XBONE-PC za sprawą WINDOWS10, będę mógł wykorzystać moc obliczeniową swoich TYTANÓW połączonych w SLI do tego, by stworzyć chmurę mocy, która zdewastuje PS4 w bójkach multiplatformowych.

Opublikowano

to już raczej sie stało, bo większość multiplatform na PS4 chodzi w 30fps, gdy przy odpowiednio mocnym pc masz 60fps

normalna kolej rzeczy mocnego kompa, przecież o tym wiesz

Opublikowano

polygon dal ori 9/10 a tlou 7.5. Spencer w drugim roku kadencji zalatwil nam prawdziwe cudo lepsze od tego waszego falszywego mesjasza.

Opublikowano

Ninja Gaiden wyszedł po 4 latach.......

Opublikowano

Polygon, czyli takie PlayStation Universe botów. Dx

@Soul

porównałem pierwszego iksa z 360-tką.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.