Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za to platformery maja sie na ps4 swietnie z knackiem na czele. Napisac cos takiego w dniu premiery Ori to niezly headshot.

Dobrze, że tpsy dobrze stoją na Xboksie. Klapy cisną w The Order a boty co?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale moze z tego byc cos na styl vanqish a to slasher nie byl

Opublikowano

Fajnie ssx że z góry skreslasz rimejk Ratcheta od gości którzy zrobili wam jedynego fajnego exa w 2014. Ile lat temu x-box dostał dobrego platformera, który nie był indykiem?

Opublikowano

Ficuś, ja już nie chcę mówić o tym, że jak ktoś dysku nie chciał to PS3 było 2x droższe od X360. Kupiłem Arcade za 750 zł gdy najtańsze PS3 stało po 1500 zł  :reggie:

Nie chcieć dysku w czasach siódmej genracji xd. No ALE WYBUR JEZD (chooj, że przez rok nie mieliście wyboru, czy brać konsolę z Kinectem czy bez).

Opublikowano

No ja chciałem ps3 bez dysku, bluraya i pada żeby było taniej.

Opublikowano

Mielony. Przez połowę zeszłej generacji można było obejść się spokojnie bez HDD na X360. Później dokupiłem dysk za 200 zł i dalej byłem kilka stów do przodu  :newell:

Opublikowano

Fajnie ssx że z góry skreslasz rimejk Ratcheta od gości którzy zrobili wam jedynego fajnego exa w 2014. Ile lat temu x-box dostał dobrego platformera, który nie był indykiem?

Udalo mi sie o tym rimejku znalezc newsa sprzed roku - ze powstaje. I tyle. Temat o nim ma 4 strony w dziale Sony. The Order 90 iles. Wy sami macie ta gre gleboko.

Opublikowano

@Czezare

Czarku spr. sobie dedykowany temat GG, oraz GOW. Jak ktoś ma wąty czy GOW to slasher, polecam zapytać pierwszego maniaka slasherów PPE alias XM.

@ssx

ty serio oceniasz światową kondycję zainteresowania exami Sony przez pryzmat forum PPE... w dodatku gdy nic o nim dokładnie jeszcze nie wiadomo? :|

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

4 strony to i tak wiecej niz wiele tematow o exach na xone, o ktorych sporo wiadomo lub nawet wyszly :D

no ciezko pisac o grze widmo, z ktorej nawet nie ma jednego screena, wielu w tym np ja kupuja w day one bo uwielbiaja serie, nie nasza wina, ze wg plotek insomniac na mocy umowy z m$ na sunceta ma embargo na mowienie i pokazywanie tego projektu do pewnego czasu

Opublikowano

4 strony to i tak wiecej niz wiele tematow o exach na xone, o ktorych sporo wiadomo lub nawet wyszly :D

no ciezko pisac o grze widmo, z ktorej nawet nie ma jednego screena, wielu w tym np ja kupuja w day one bo uwielbiaja serie, nie nasza wina, ze wg plotek insomniac na mocy umowy z m$ na sunceta ma embargo na mowienie i pokazywanie tego projektu do pewnego czasu

Co za brednie XD

W jakim świecie trzeba żyć, by wierzyć, że MS ma większy wpływ na propagowanie informacji o grze finansowanej przez Sony niż samo Sony XD

Sony: Chłopaki, chcemy wreszcie pokazać Ratcheta!

Insomaniac:  :reggie:

Microsoft:  :Coolface:

Sony:  :frog:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

alez nie ma wplywu, po prostu taki a nie inny zapis, ze przez jakis czas mowic o tym nie moga, to samo z tworcami tomb raidera - tez nie moga mowic aktualnie wprost o tym czy nowy TR bedzie na ps4 czy nie i jak dlugo tytul pozostanie ekluzywny do xone

Opublikowano

dobrze zrozumialem, ze nic nie wiadomo o ratchecie bo insomaniac zrobil pol roku temu exa na xbona

kur.wa klapy xDDDDD

Opublikowano

(chooj, że przez rok nie mieliście wyboru, czy brać konsolę z Kinectem czy bez).

Nie kupowanie raka to też wybór.

Osobiście miałem głęboko w poważaniu nową generację, póki jedynym wyborem było PS4, które jedynie start miało obiecujący, lub Xbox z przymusowym kinectem i jakimiś problemami technicznymi z pierwszymi egzemplarzami.

Swojego bonera nabyłem dopiero po wywaleniu kinecta w pudełku, a zamiast tego wrzucenie kod na fifę nikogo i fm5.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

alez nie ma wplywu, po prostu taki a nie inny zapis, ze przez jakis czas mowic o tym nie moga, to samo z tworcami tomb raidera - tez nie moga mowic aktualnie wprost o tym czy nowy TR bedzie na ps4 czy nie i jak dlugo tytul pozostanie ekluzywny do xone

Ty czytasz co w tym momencie piszesz?

Insomaniac w umowie z Microsoftem o SO ma zapis by nie mówić o Ratchecie na którego ma podpisaną umowę z Sony  :dynia:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No z bijatyk masz Guilty Geara, a ze slasherów już za chwileczkę dostaniesz God of Wara.

Guilty Gear??

acr29x.gif

A co do God Of War to prawilnie przypominam klapom i nie tylko, ze ta gra to nie jest slasher!

Opublikowano

Ty czytasz co w tym momencie piszesz?

Insomaniac w umowie z Microsoftem o SO ma zapis by nie mówić o Ratchecie na którego ma podpisaną umowę z Sony  :dynia:

a ty myslisz jak czytasz?

Opublikowano

Fajuś, już dawno sfiksował od tego gówna co mu SONY zapodaje  :reggie:

Opublikowano

Microsoft to jednak wszechmocna firma. Sony płaci za grę na PS4, a Microsoft nie pozwala o niej mówić  :yao:

Opublikowano

zejsc z kolan czezkiego jak do mnie piszesz

Opublikowano

Microsoft to jednak wszechmocna firma. Sony płaci za grę na PS4, a Microsoft nie pozwala o niej mówić  :yao:

Jak wyjdzie slaba gra, to bedzie, ze ms zaplacil insomniacom za sabotaz xD

Opublikowano

zejsc z kolan czezkiego jak do mnie piszesz

słabiutki pojazd, dawaj dalej, Fajuś.

Opublikowano

Nie podskakuj im Fajuś, bo dostaniesz.

na turnieju gierek w soul calibura :yao:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

przez ile czasu ps3 kosztowalo 50% wiecej niz x360? co za naginanie faktow byle tylko botki przyklasnely. ps3 kupowalem na gwiazdke 2007r i placilem 1599zl, za tyle samo stal x360. No ale wiadomo umysl botow przetwarza tylko informacje, ze kazdy klapek na swiecie kupil ps3 na premiere gdzie cena i obietnice byly z pupy

Ale weź już nie sciemniaj na premiere w polsce ps3 kosztowało równowartość 600 euro czyli 2400zł (ja w media markt widziałem za 2599 z jakąś grą bundla) czyli 11 miesięcy od premiery konsola potaniałaby o 1000 złotych? Ja rozumiem zaginać rzeczywistość, ale bez przesady.

Xbox360 kosztował na premierę wersja z 20GB dyskiem 1500zł i tak po 2 latach od premiery by kosztowało tyle samo?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale weź już nie sciemniaj na premiere w polsce ps3 kosztowało równowartość 600 euro czyli 2400zł (ja w media markt widziałem za 2599 z jakąś grą bundla) czyli 11 miesięcy od premiery konsola potaniałaby o 1000 złotych? Ja rozumiem zaginać rzeczywistość, ale bez przesady.

jak ci pokaze wieczorem zeskanowany paragon (zdajsie jeszcze mam choc glowy nie dam) z mojej ps3 kupionej w grudniu 2007 roku (model 40gb) za 1599zl w media markt to kasujesz konto?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.