Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mielony. Przez połowę zeszłej generacji można było obejść się spokojnie bez HDD na X360. Później dokupiłem dysk za 200 zł i dalej byłem kilka stów do przodu  :newell:

No na upartego to obyć się można pewnie do dziś, tylko potem mamy płacze, że na pudełku z grą nie ma ostrzeżenia, że gra się nie instaluje na pendrive, pamiętamy xd.

Biedaki.

Opublikowano

Ja pamiętam mojego pierwszego X360, kupiony pod koniec listopada 2005 za 1880zł z PGR 3 i kartą pamięci 64mb. Wersja CORE bo premiumów już nie było. Z(pipi).ał się po pół roku, dorzuciłem trzy stówy i w ramach gwarancji wziąłem premiuma.

Opublikowano

Ja mam 120gb dysk i badzmy szczerzy, odkad wprowadzono GWG nie da sie komfortowo korzystac z konsoli z takim dyskiem.

Opublikowano

Mielony jak zwykle nie wie o czym pisze. Wiesz ile było gier na X360, które wymagały HDD do działania? Może z 6 przez całą generację.

Opublikowano

jaki bol dupy boldupera i juz szuka wymowek - na kolana !!!!!!!! i mow do mnie po angielsku :bolduper:

Opublikowano

Ale weź już nie sciemniaj na premiere w polsce ps3 kosztowało równowartość 600 euro czyli 2400zł (ja w media markt widziałem za 2599 z jakąś grą bundla) czyli 11 miesięcy od premiery konsola potaniałaby o 1000 złotych? Ja rozumiem zaginać rzeczywistość, ale bez przesady.

jak ci pokaze wieczorem zeskanowany paragon (zdajsie jeszcze mam choc glowy nie dam) z mojej ps3 kupionej w grudniu 2007 roku (model 40gb) za 1599zl w media markt to kasujesz konto?

:hi: uchylam fedore faktycznie wersja 40gb była 1600, ale xbox 360 był już do kupienia za 699 i 999zł

https://web.archive.org/web/20071217152056/http://www.ultima.pl/Xbox_360_Wersja_CORE_gra_Fusion_Frenzy_2/i3109

https://web.archive.org/web/20071221105000/http://www.ultima.pl/Xbox_360_Arcade_HDMI_3_gry_koszulka_kurier_gratis_/i5546/

także nadal naginałeś rzeczywistość, że xbox kosztował tyle samo

Opublikowano

Jak zgra

Nowy model konsoli:

zmniejszona ilość portów USB 2.0 do dwóch.
brak portów na karty pamięci.
brak kompatybilności wstecznej z grami PlayStation 2.
dysk twardy o pojemności 40GB.

jakość według sony

Jak zgrabnie ominiety temat ceny o ktora sie klociles.

Opublikowano

jaki bol dupy boldupera i juz szuka wymowek - na kolana !!!!!!!! i mow do mnie po angielsku :bolduper:

BEKA Z CIEBIE HANYSIE NIE POLAKU KŁAMAŁEŚ RÓWNIEŻ NA KOLANA NIEMIASZKU

Opublikowano

ee tam 600zl w te czy wewte dla barona plejstejszyn to jest tyle samo

Opublikowano

No z bijatyk masz Guilty Geara, a ze slasherów już za chwileczkę dostaniesz God of Wara.

Guilty Gear??

acr29x.gif

Sunset Overdrive - 81% < Guilty Gear - 84%. Weź sobie lepiej te cyfry do serca. :klapek:

A co do God Of War to prawilnie przypominam klapom i nie tylko, ze ta gra to nie jest slasher!

DMC1? Zawsze szanowałem. Za to typów którzy wypominają że GOW to przede wszystkim L1+square, zapominając o Flying Swallow z NG już tak jakby dużo mniej. Anyway XM GOW to w końcu slasher, czy nie slasher? Bo nie wiem czy kombinacja + kilkunastu ciosów/ juggli i płynnych zmian broni i magii w locie w GOW2&3 zalicza się już do gatunku czy jeszcze nie.  

Dla mnie mimo wszystko slasher, ale słaby. Dlaczego? Bo każdy przeciwnik ma klatki nieśmiertelności.... 

Żeby nie było, Nobody, ja GoW 1 i 2 mocno szanuje, kocham i przeszedłem wielokrotnie bo gra się w to bardzo dobrze mimo wad w systemie. 

:cool::lapka:

opinia gościa który ukończył DMC3 na DMD >>>>>granie na x-boxie >>>> opinia Czarka.

pozdrawiam.

nikttakijakty :cool::lapka:

Opublikowano

DonWasyl : mogła to być nawet jedna gra, nie zmienia to faktu, że najważniejszym argumentem za zakupem tego sprzętu w Polsce była jej cena i piraty, choćby kosztem komfortu grania, beka z biedakonsoli dla cyganów i tyle.

Opublikowano

Nigdzie się nie kłóciłem, napisalem, że na premierę sprzęt za 2400 po niespełna roku mialby kosztować 800zł mniej i to mnie zdziwiło, ale nie brałem pod uwagę, że wyszła wersja 40gb bez wstecznej kompatybilnosci z ps2, którą puszczali za 1600zł, ale ciekawe po ile stała w 2007 podstawowa wersja 80gb

Opublikowano

DonWasyl : mogła to być nawet jedna gra, nie zmienia to faktu, że najważniejszym argumentem za zakupem tego sprzętu w Polsce była jej cena i piraty, choćby kosztem komfortu grania, beka z biedakonsoli dla cyganów i tyle.

PS3 też miało piraty. Składki w 5 typa na grę za 20zł to norma w tamtych czasach.

Opublikowano

powiedział typ, który ps3 kupił rok temu lol

Opublikowano

Kolejny raz wbiłeś się w rozmowę i nie wiesz co napisać XD

Sam pisałeś, że "na upartego" można by grać bez dysku, po czym wyjechałeś z tym śmiesznym przykładem o grach z pena/HDD, a jak Ci pokazałem, że 99,9% gier wydanych przez te 9 lat odpali normalnie nawet na najstarszej wersji konsoli bez HDD, to piszesz, że to nic nie zmienia.

Beka z mielonego od zawsze  :sorcerer:

Opublikowano

Nigdzie się nie kłóciłem, napisalem, że na premierę sprzęt za 2400 po niespełna roku mialby kosztować 800zł mniej i to mnie zdziwiło, ale nie brałem pod uwagę, że wyszła wersja 40gb bez wstecznej kompatybilnosci z ps2, którą puszczali za 1600zł, ale ciekawe po ile stała w 2007 podstawowa wersja 80gb

podstawowa wersja miala 60gb, 80gb wyszla nawet i po tej 40gb ktora kupilem

hehaszki na minus dziewiec

Opublikowano

Oczywiście zdaniem Mielonego X360 to konsola dla biedaków, ale setki stron o składkach w 5 na gry za 50 zł to pisali przecież "baroni" gejmingu  :yao:

Opublikowano

miliona fikcyjnych kont oczywiscie zaden bot nie zakladal by wylapac darmowe 5 dolcow od M$

Opublikowano

Tak się kłócić o kawałek plastiku, to tylko polaczki potrafią.

Bardzo ładnie umilacie mi ostatnie pół godziny w pracy.

Inna sprawa, że te argumenty czytam po raz 9856644 w CW.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No z bijatyk masz Guilty Geara, a ze slasherów już za chwileczkę dostaniesz God of Wara.

Guilty Gear??

acr29x.gif

Sunset Overdrive - 81% < Guilty Gear - 84%. Weź sobie lepiej te cyfry do serca. :klapek:

A co do God Of War to prawilnie przypominam klapom i nie tylko, ze ta gra to nie jest slasher!

DMC1? Zawsze szanowałem. Za to typów którzy wypominają że GOW to przede wszystkim L1+square, zapominając o Flying Swallow z NG już tak jakby dużo mniej. Anyway XM GOW to w końcu slasher, czy nie slasher? Bo nie wiem czy kombinacja + kilkunastu ciosów/ juggli i płynnych zmian broni i magii w locie w GOW2&3 zalicza się już do gatunku czy jeszcze nie.  

Dla mnie mimo wszystko slasher, ale słaby. Dlaczego? Bo każdy przeciwnik ma klatki nieśmiertelności.... 

Żeby nie było, Nobody, ja GoW 1 i 2 mocno szanuje, kocham i przeszedłem wielokrotnie bo gra się w to bardzo dobrze mimo wad w systemie. 

:cool::lapka:

opinia gościa który ukończył DMC3 na DMD >>>>>granie na x-boxie >>>> opinia Czarka.

pozdrawiam.

nikttakijakty :cool::lapka:

Nie ma to jak zestawic oceny gier, ktore nijak sie do siebie nie maja pod wzgledem gatunkowym. Typowo kubockie zagranka.Bez zaskoczenia... Poza tym ping napisal, ze Guilty Gear nikogo i jako nieekwestionowanemu znawcy japonszczyzny na tym forum wierze mu sto razy bardziej niz jakiemus tam XM, ktory jak widac najwyrazniej ma problem w  rozroznieniu gatunkow gier...

Opublikowano

podstawowa wersja miala 60gb, 80gb wyszla nawet i po tej 40gb ktora kupilem

hehaszki na minus dziewiec

Dobra na zgode przyznam ci racje co do ps3 za 1599 a ty mi za to, że xbox nie kosztował tyle co ps3 ok?

btw ficuś po co było kupować w 2007 ps3 skoro na xboxie miales bioshocka, mass effecta, gears of war, pgr 4 czy lost odyssey tego nigdy nie zrozumiem :>

Opublikowano

Bluberek : może przez ten rok stałem się bardzo zamożnym człowiekiem i mogę się już śmiać z plebsu ? Także zamilcz.

DonKichot : ile byś na dysku nie oszczędził (xd), i tak musiałeś bulić za xlive. inb4 "zdrapki, które wypadły z transportu z Białorusi dało się kupić na aukcjach taniej niż w sklepie !!".

Opublikowano

Chcecie na szrota dobry slasher to polecam to:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.