Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W obozie klapków chyba naprawdę jakaś wojna domowa

jak masz pisać takie posty z dupy to nic nie pisz

do Ficusia w temacie GTA V :obama:

Opublikowano

Nie ma to jak zestawic oceny gier, ktore nijak sie do siebie nie maja pod wzgledem gatunkowym. Typowo kubockie zagranka.Bez zaskoczenia... Poza tym ping napisal, ze Guilty Gear nikogo i jako nieekwestionowanemu znawcy japonszczyzny na tym forum wierze mu sto razy bardziej niz jakiemus tam XM, ktory jak widac najwyrazniej ma problem w  rozroznieniu gatunkow gier...

@Czezare

No a ja nie wierzę specjaliście od CODów w kwestii marki Souls, chyba że ukończył je na ng+ bez używania zbroi i tarcz. 

:notsure:   :wio:   :problem:

Opublikowano

Bluberek : może przez ten rok stałem się bardzo zamożnym człowiekiem i mogę się już śmiać z plebsu ? Także zamilcz.

DonKichot : ile byś na dysku nie oszczędził (xd), i tak musiałeś bulić za xlive. inb4 "zdrapki, które wypadły z transportu z Białorusi dało się kupić na aukcjach taniej niż w sklepie !!".

To czemu nie kupiłeś ps4? Dalsza część posta to jakbym czytał mendrka łowce gierek z plusa i reszta cebulowej paki składającej się na dlc do gry w cenie 20zł na 4 osoby

Opublikowano

screamride zmiażdżyło the order,

teraz ori zawiesiło bardzo wysoko poprzeczkę dla bloodborne, szykuje się kolejny ciekawy pojedynek exów

Nie ma to jak zestawic oceny gier, ktore nijak sie do siebie nie maja pod wzgledem gatunkowym. Typowo kubockie zagranka.Bez zaskoczenia... Poza tym ping napisal, ze Guilty Gear nikogo i jako nieekwestionowanemu znawcy japonszczyzny na tym forum wierze mu sto razy bardziej niz jakiemus tam XM, ktory jak widac najwyrazniej ma problem w  rozroznieniu gatunkow gier...

Jesteś pewny, że kubockie?

Opublikowano

Chcecie na szrota dobry slasher to polecam to:

Ale kupsztylion! OMG :obama:

Ale za to jedna rzecz na pewno sie zgadza. Tak, to jest slasher!

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Wolę Playstation, ale z tym Hotline Miami 2 mnie wkurzyli, także czas na odwet:

DMC LEPSZE NA PS3 NIŻ NA PS4?

dZqWIYF.jpg

dat AF.

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

Jak można coś takiego wydać. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@Artesal

yyy... ale nie widzisz większej pikselozy na mieczu, płaszczu, czy drzewie po lewej na prawym obrazku, po powiększeniu jotpega?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ficuś, ja już nie chcę mówić o tym, że jak ktoś dysku nie chciał to PS3 było 2x droższe od X360. Kupiłem Arcade za 750 zł gdy najtańsze PS3 stało po 1500 zł :reggie:

Nie chcieć dysku w czasach siódmej genracji xd. No ALE WYBUR JEZD (chooj, że przez rok nie mieliście wyboru, czy brać konsolę z Kinectem czy bez).

Mieli tez wybór nie posiadać wbudowanego wifi, żonglować płytami zamiast włożyć jedna, mieli tez wybór posiadać HD Ready bo po co FHD skoro nie było czytnika BR.

Cebula rasa

Opublikowano

Cebula rasa, teraz mają guwno rozmazane, a nie full hd. Zawsze na końcu zielone robaki.

Opublikowano

Wczesniej revelations 2, teraz dmc, czyzby ms przekupil capcom?

Chodzi o UE 3. Większość gier bez AF na PS4 to gry na UE3.

Opublikowano

anisotropic filtering

Przypomina mi się sytuacja z remasterem Silent Hill na PS3/X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ficuś, ja już nie chcę mówić o tym, że jak ktoś dysku nie chciał to PS3 było 2x droższe od X360. Kupiłem Arcade za 750 zł gdy najtańsze PS3 stało po 1500 zł :reggie:

Nie chcieć dysku w czasach siódmej genracji xd. No ALE WYBUR JEZD (chooj, że przez rok nie mieliście wyboru, czy brać konsolę z Kinectem czy bez).

Mieli tez wybór nie posiadać wbudowanego wifi, żonglować płytami zamiast włożyć jedna, mieli tez wybór posiadać HD Ready bo po co FHD skoro nie było czytnika BR.

Cebula rasa

Po co full HD co gier w 720p?

Opublikowano

Do ogladania filmow na br, bo psn ciagle lezal. Przeciez malo ktora gra na ps3 w ogole 720p wyciagala.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Cebula rasa

Przecież napisałem ze dzieki DVD mieli wybór, nie trzeba było posiadać FHD, mając BR w konsoli to było troche słabe nieposiadac FHD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie dość, że śliczna to w full hd i 60fps, rzadko która gra z taką grafiką chodzi w 1080/60 na xbonie.

Opublikowano

Do ogladania filmow na br, bo psn ciagle lezal. Przeciez malo ktora gra na ps3 w ogole 720p wyciagala.

A wipeout?

A (chyba) Ridge Racer?

A (chyba) Gran Turismo?

Opublikowano

Cebula rasa

Zapytaj kupujących Xboxa Ona :reggie:

Opublikowano

Za to posiadanie telewziora fullhd majac gierki w 596p i 640 w stabilnych 20 fpsach bylo swietnym rozwiazaniem :lapka:

Opublikowano

Zapytaj kupujących Xboxa Ona :reggie:

:daddy:

Opublikowano

RIIIIIIIIIIIIIIIIIDGE RACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER. :kaz:

Opublikowano

Za to posiadanie telewziora fullhd majac gierki w 596p i 640 w stabilnych 20 fpsach bylo swietnym rozwiazaniem :lapka:

Mając BR w konsoli wiedząc ze był to najtańszy a zarazem najlepszy odtwarzacz BR na rynku - tak
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.