Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dziwne że prawie nikt nie porusza tu rebootu. Grałem tylko w rozbudowane demko, ale designersko i systemowo dawał całkiem radę. Tak imo na "8+".

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

swoja droga was na prawde jara ogrywac te wszystki indyki w stylu pixel art na wielkich ekranach tv bo w koncu szlachta playstation ponizej 42 cali nie schodzi? Do mnie to niepojete, co innego male ekrany komorek, tabletow czy vita - tam to im dodaje od razu + 10 do uroku, ale na duzym ekranie....nie wyobrazam sobie chociazby takiego olliolli

Dokładnie, nawet takie Hotline Miami na dużym tv jest słabe, nie zrozumcie mnie źle ale HM na vicie + słuchawki = orgazm <3 na ps3 i 42" nie byłem w stanie sie wczuć :)

Gardzę takim myśleniem.

Opublikowano

Nie grałeś tak, to nie zrozumiesz, wiec w sumie to ja gardzę twoim gardzeniem :sorcerer:

Opublikowano

Grałem w najlepszą wersję hotline miami w momencie, w którym jak ty zobaczyłbyś tę grę to stwierdziłbyś, że to chu.jowe pecetowe gó.wno. No ale wyszło na konsolkach to nagle orgazm, vita i te niewygodne gałki.

Opublikowano

kubson, (pipi)owa sprawa! W LEGO można grać na multi tylko jeżeli druga konsola jest w odległości do 5m od hosta. Shiiiiitttttttt :C

Opublikowano

Grałem w najlepszą wersję hotline miami w momencie, w którym jak ty zobaczyłbyś tę grę to stwierdziłbyś, że to chu.jowe pecetowe gó.wno. No ale wyszło na konsolkach to nagle orgazm, vita i te niewygodne gałki.

O jezussss sie zaczęło kto kiedy ograł, jak ja zaczynałem przygodę z grami to ty chodziłeś z drabiną na maliny, albo nie było cię w planach więc odbij.

Btw

Chyba jako jeden z pierwszych pisałem na forumku w dziale pc o Hotline Miami oraz Prison Architect po ograniu ich na targach w 2012r

Edytowane przez kubson

Opublikowano

tu nie chodzi o to ze znowu gloryfikujemy vite tylko sens grania w gry indy w stylu pixel art na duzych konsolach

przyprowadzamy kumpla do naszego 200m2 domku, wchodzimy do naszego salonu z rozpalonym kominkiem. Siadamy na naszej kanapie z skory krokodyla, czestujemy go francuskiem winem rocznik 1896, kolega spoglada przed siebie - widzi je.bitny pierdo.lny tv 4k oled, pod nim NADKONSOLA, ktora kupilismy za 2k na premiere, gadamy kolesiowi co ona nie potrafi, lepsza 100razy niz ps3, ktora leczyla raka i dzieci z autyzmem, mowimy mu "teraz ci pokaze najlepsze gry na nia" ,on oczami wyobrazni widzi przed soba doswiadczenie, ktoego dotychczas ogladal w kinie i odpalamy:

ss_bf7e69d788e8d0e8bd6097f8d2f515f4fb4e1

po chwili

219-sound-shapes-GHQ.jpg

a na deser wielka premiere lipca

large.jpg

Opublikowano

O jezussss sie zaczęło kto kiedy ograł, jak ja zaczynałem przygodę z grami to ty chodziłeś z drabiną na maliny, albo nie było cię w planach więc odbij.

Btw

Chyba jako jeden z pierwszych pisałem na forumku w dziale pc o Hotline Miami oraz Prison Architect po ograniu ich na targach w 2012r

Ja ograłem na targach, ale 10 minut przed tobą.

@Ficuś

Jeśli ten twój hipotetyczny gość miałby choć trochę gustu to byłby zachwycony wizualiami Feza. I nie kurde na małym ekraniku beznadziejnej konsoli tylko właśnie na dużym ekranie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ok co za typ, zbłaźnił się i jeszcze mu mało xD wielbiciel indyków od 2013 soooooo hipsterrrrrr

A Fez na dużym tv bdb, chociaż jak bedzie jakas super promocja na vite to z chęcią sprawdzę

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Grałem w Vib Ribbon zanim to było hipsterskie. 

Opublikowano

Ok co za typ, zbłaźnił się i jeszcze mu mało xD wielbiciel indyków od 2013 soooooo hipsterrrrrr

A Fez na dużym tv bdb, chociaż jak bedzie jakas super promocja na vite to z chęcią sprawdzę

Była, za 14zł parę dni temu. 

Opublikowano

je.bitny pierdo.lny tv 4k oled, pod nim NADKONSOLA

no fail jak chooj, racja.

Opublikowano

Muszę się od czasu do czasu z kimś pokłócić w CW aby zachować przejrzystość umysłu mojego forumowego alter ego.

Opublikowano

Luzik i tak jesteś jednym z moich ulubionych użytkowników :*

Opublikowano

a najbardziej rozwala mnie top5 gier z ps3 vs obecne top5 gier na ps4 wg metacritic

ps4

Flower-PS4-PS3-PSVita-550.jpg

fez-01-700x366.jpg?key=api

8069.jpg

Guacamelee3.jpg

TowerFall-Ascension-review-2.jpg

vs

ps3

4403-gta-iv-sunset-on-liberty.jpg

landscapes-photographers-of-los-santos-a

2-1.jpg

1BatmanArkhamCity_Hero_07_picnik.jpg

feature-LittleBigPlanet2-Players.jpg

ze niby ile to ps4 jest mocniejsze od poprzednika???????? :D :D :D: :D

Opublikowano

Chcesz mu pokazać gry a tutaj kur.wa nie ma żadnych, chyba że knack w 14 fps - nadkonsola dziffko! I mówisz do ziomka weź przyjdź za 2 tyg będę miał The Last of Us w HD ziomek to będzie miazga, a później GTA V, stary czaisz jaki line up? I gość w tym momencie ma dzień świstaka bo ograł to wszystko w 2013. No ale czekaj, czekaj ziom czaj to - mówisz do niego, i odpalasz na 4K TV gif z DriveCluba i typ spuszcza się na siedzenie ze skóry krokodyla.

comment_BKl0WckRPpxrUYSh42Hdb3OsTdiTLghj

Ps to prawda.

#4theplayers.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Chcesz mu pokazać gry a tutaj kur.wa nie ma żadnych xD chyba że knack w 14 fps nadkonsola dziffko! I mówisz do ziomka weź przyjdź za 2 tyg będę miał Tlou w HD ziomek to będzie miazga a później GTA V stary czaisz jaki line up? I gość w tym momencie ma dzień swistaka bo ograł to wszystko w 2013. No ale czekaj, czekaj ziom czaj to, i odpalasz ma tv 4k gif z DriveCluba i typ spuszcza się na siedzenie ze skóry krokodyla. Ps to prawda. #4theplayers.

dokladnie o to mi chodzilo w tamtym poscie, dzieki Bluber :)

Opublikowano

Rozpjerdala mnie to. Botki walą posty 24/7 poklepując się non stop po plecach. A postów klapow jakoś wyjątkowo mało ostatnio. Ciekawe czym to jest spowodowane. Może tym, że klapy grają w gry, ktorych rzekomo nie mają, a bociarnia mimo wielkiego przegenialnego line-upu siedzi non stop na forum.

Opublikowano

Raczej spowodowane jest to tym że klapki nie maja żadnej lini obrony wiec zachowują sie jak strusie, głowa w piasek i odliczają dni do premiery DC

Opublikowano

To dlaczego bociarnia siedzi na forum mimo takiego genialnego line-upu na XO?

Opublikowano

To dlaczego bociarnia siedzi na forum mimo takiego genialnego line-upu na XO?

"Bo mamy w co grać i nie musimy wylewać żalów na forum" :)

Opublikowano

Co jest zabawniejsze - post na polygamii czy odkrycie, że Mazzeo wciąż wchodzi na tę stronę. Chyba zrobię ankietę.

Opublikowano

czasy swietnosci polygamii daaaawno minely (kiedys uwazalem ich za najlepszy serwis polski o grach w necie) ale nawet teraz o wiele mniejsza siara jest czerpac info z polygamii niz z ps3site czy ppe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.