Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie chce mi się czytać recek, powiedzcie w skrócie czy ta gra to bardziej platformer czy taki beat em up jak Elysian Tail.

:obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bloodborne bedzie mial szalenie ciezko przeskoczyc ori na srednie

Demons miał 89% pomimo braku zainteresowania ze strony Sony, które miesiącami zwlekało by w ogóle ruszyć je poza Japonię.

Dark 1 trafił do mainstreamu i skończył z taką samą śr.

Dwójka, pomimo opinii wielu fanów zawiedzionych zmianami jako jedyna przekroczyła 90%.

Jak już się tak bawimy imo śr. nie dobije już do 90%. 

Opublikowano

bleee

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

Fanek dawaj teraz średnią exów, gdzie co i jak, chętnie obczaję. 

Opublikowano

Skończcie już z tym metacriticiem.

Opublikowano

opinia gościa który ukończył DMC3 na DMD >>>>>granie na x-boxie >>>> opinia Czarka.

pozdrawiam.

nikttakijakty :cool::lapka:

przeszedłem DMC i DMC3 na dante must die oraz porobiłem w nich wszystkie misje poboczne

stwierdzam, że god of war systemowo koło slashera nie leżał - jedynkę zrobiłem całą wraz z wyzwaniami, co się je w jednym ciągu robiło

pamięta ktoś wywiad z pijanym Davidem Jaffe, gdzie przyznaje, że DMC >GoW?

pozdrawiam

Opublikowano

no ale czy to sprawia że GOW przestawał być slasherem; czytaj grą chodzącą w 60 fps gdzie stosuje się bloki, uniki, combosy, juggle i rzuty. t.j. właśnie w GOW na całych tabunach przeciwników? ja rozumiem że można gierki nie lubić. sam stawiam np. DMC3 wyżej - o co nie trudno, ale serio odbierać jej przynależność gatunkową? 

Opublikowano

Trojka to tylko 45 fpsów :cool:

Opublikowano

God of war to rownie tepa gra gra jak same klapki

Opublikowano

opinia gościa który ukończył DMC3 na DMD >>>>>granie na x-boxie >>>> opinia Czarka.

pozdrawiam.

nikttakijakty :cool::lapka:

przeszedłem DMC i DMC3 na dante must die oraz porobiłem w nich wszystkie misje poboczne

stwierdzam, że god of war systemowo koło slashera nie leżał - jedynkę zrobiłem całą wraz z wyzwaniami, co się je w jednym ciągu robiło

pamięta ktoś wywiad z pijanym Davidem Jaffe, gdzie przyznaje, że DMC >GoW?

pozdrawiam

przeszedłem wszystko na dante mast dajach i tytanach i stwierdzam, że (pipi)sz, bo pjerdolenie jest całkiem popularne

to, że devile są zwyczajnie trudniejsze od gowów, to akurat nie ma nic do rzeczy

oczywiście, że na paru wyzwaniach każdy się musiał pomęczyć, jak i na ostatnim poziomie trudności w gow1 (zwłaszcza sam koniec).

było już kilka razy roztrząsane, czy gow jest slaszerem i oczywiście jest, tylko jest mniej rozbudowany od japońskich gier 

Opublikowano

God of war to rownie tepa gra gra jak same klapki

Oto co w całości napisał mi swego czasu XM n.t. tej serii:

Dla mnie mimo wszystko slasher, ale słaby. Dlaczego? Bo każdy przeciwnik ma klatki nieśmiertelności i mimo naszych ataków on i tak sobie hasa i nas bije. W DMC,B,MGR czy NG1/2 przeciwnik atakowany to przeciwnik atakowany, co najwyżej wyskoczy z parry i założy Ci throwa(bo zasłużyłeś przez mashowanie przycisków), natomiast w serii GoW nie ma to żadnego sensu, każdy robi co chce i naprawdę opłaca się tylko robić  :square18x18:  :square18x18:  :Triangle18x18:  bo przynajmniej masz gwarant że wejdzie. System walki seria ma świetny, lepsza niż taki MGR czy niektóre DMC, no ale co z tego jak niesprawiedliwa z masą dziur i ogólną losowością rozgrywki? Klatki nieśmiertelności tylko w przypadku bossów czy subbossów jak serie powyżej, normalni przeciwnicy to ma być systemowe mistrzostwo i sprawiedliwość. Powtarzam, "pierwszy" Ninja Gaiden, tam nigdy nie zginiesz jak na to nie zasłużyłeś, nic lepszego nie powstało i nie powstanie. Jeszcze mógłbym napisać tutaj GodHand który też jest przegenialnie zaprojektowany.

Żeby nie było, Nobody, ja GoW 1 i 2 mocno szanuje, kocham i przeszedłem wielokrotnie bo gra się w to bardzo dobrze mimo wad w systemie.  :cool:  :lapka:

Ładnie żeś pojechał po graczu, który w profilu nosi taką "sygnaturę".  :sleep:

2wlvzav.jpg

Opublikowano

No niedługo będą pisać że gow 2 był chuyowy, weźcie te boty bo już mnie serce boli.

Opublikowano

kolejny dzień, kolejna beka z klaperskiego robactwa, jak tam, steamy odpalone by zasysac juz ori? pewno jutro się okaże że giereczka 2d klatkuje na waszych sprzętach na których ogrywacie wszystkie exy xboxa od 2005 roku.

Opublikowano

Trojka to tylko 45 fpsów  :cool:

no to trochę lepiej niż Bayo na wii u.  :cool:

Opublikowano

No niedługo będą pisać że gow 2 był chuyowy, weźcie te boty bo już mnie serce boli.

God of war 2 jest chuyowy. Pozdrawiam
Opublikowano

:cool:

Naucz się odczytywać framerate ze zrozumieniem :cool:

Opublikowano

było już kilka razy roztrząsane, czy gow jest slaszerem i oczywiście jest, tylko jest mniej rozbudowany od japońskich gier 

nesowy ninja gaiden to też slasher, bo robisz slash! Hayabusą 

Opublikowano

Ninja Gaiden Black to najlepszy slasher, na tej planecie, pozdrooooo!

Opublikowano

:cool:

Naucz się odczytywać framerate ze zrozumieniem :cool:

Naucz się pojmować że chodziło mi o Bayo 2 ale tego nie napisałem by prowokujaco pociągnąć dyskusję.

Poza tym wersja Bayo 1 na ps3 wyszła dawno i nieprawda.  :problem:

Opublikowano

W takim razie pisz precyzyjnie do jasnej anielki. Zresztą podczas normalnych walk (bez 30m bossów) frameratowi bliżej do 60 biz 45 fpsów.

Opublikowano

God of war 2 jest chuyowy. Pozdrawiam

jedna z najlepszych gier w jakie w zyciu gralem, w dniu premiery robila prawie tak samo mocno jak uncharted2. pozdrawiam

Opublikowano

No jak mogłem napisać precyzyjnie jak zmniejszyło by to szansę na waszą atencję.  :pawel:

Ech no i tak samo było z GOW3 - czyli win to win, bo chyba nie pisałeś o konsolowym locku na 45.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.