Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To tylko swiadczy o twoim chuyowym guscie. Nie kupuj lepiej tego WiiU nie jestes godzien

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jaki bol dupy bota  :banderas:

Opublikowano

GoW 2 93% na metacriticu, a jak wiemy oceny z tego serwisu bierzemy bardzo poważnie, szczególnie dzisiaj, w dniu premiery Ori.

Opublikowano

gow2 93% 

uncharted2 96%

ale boty do konca swiata beda hejtowac, pewnie jakbys sie zapytal jakie on ma ulubione gierki z ostatnich lat to zaraz by padlo np halo4 czy ktorych z gears of war

Opublikowano

To tylko swiadczy o twoim chuyowym guscie. Nie kupuj lepiej tego WiiU nie jestes godzien

Okemi, SOTC, Valkyrie Profile 2 Silmeria, oraz RDR to dla mnie gierki od 9+ wzwyż.

GOW2 i U2 to gry na 9.

W przerwach od git produkcji oraz chamsko.pl lubię oglądać w samotności filmy Lyncha i Kubricka, oraz szczególnie cenię sobie humor Monty Pythona. 

Jacy wy jesteście smutni to ja nawet nie. Wiecznie kij w dupje i oniryczne wzdychania do cyfrowej Cortany, podczas egzystencjalnych rozkmin, wywoływanych widokiem rozpjerdalanych na 1000 pices Loldulctów. Jak dobrze że jest Sony i ich exy dla niższej klasy. 

Ps Lubię też eseje Woltera, oraz kategorię anal ebony mature. Dobrze wiem że w głębi duszy chcielibyście być tacy jak my.  

Opublikowano

GoW 2 93% na metacriticu, a jak wiemy oceny z tego serwisu bierzemy bardzo poważnie, szczególnie dzisiaj, w dniu premiery Ori.

Szczególnie od momentu wydawania tych wszystkich crapów na PS4  :kaz:

Opublikowano

byl topic o 25gier wszechczasow, nie widze nic dziwnego, ze mam tam wypisany taki misz masz - herous3, ff7, xenogears, half life, robbo, settlers, monkey island3 obok uncharted2 czy nawet buzz czy killzone2 - lubie rozne gatunki, nie to co smutne boty

ciekaw ilu z nich kupi te ori, szykuje wam sie perelka i oby nie skonczylo sie tak ze znowu fajna gre na ten sprzet ogra 5 osob a reszta dalej bedzie napie.rdalac w multiplatformy od ubi piszac ze ps4 nie ma gier

Opublikowano

byl topic o 25gier wszechczasow, nie widze nic dziwnego, ze mam tam wypisany taki misz masz - herous3, ff7, xenogears, half life, robbo, settlers, monkey island3 obok uncharted2 czy nawet buzz czy killzone2 - lubie rozne gatunki, nie to co smutne boty

:dynia:

Opublikowano

herous3

A czy było tam miejsce na kukamele i football meneger?

Opublikowano

uncharted 2 wydany dziś zostałby tak samo potraktowany jak the order 1886, na szczęście troche branża recenzencka się zmieniła przez te lata.

serio porównujesz 6h kampanii do 11, gdzie w pierwszym tytule czystego gameplayu masz może ze 3.5h vs 9.

bez jakichkolwiek bonusów po przejściu gry, skillowego multiplayera i trybów kooperacji. 

wystarczyło by Un wyszedł w latach 07-09 jako ex na 360-tkę, a sentyment i role kompletnie by się odwróciły. taka sytuacja.

Opublikowano

prawie sie zalapalo ;)

Opublikowano

Uncharted? (pipi), przereklamowane. Tomb Raider? Super gra!

:teehee:

Opublikowano

uncharted 2 wydany dziś zostałby tak samo potraktowany jak the order 1886, na szczęście troche branża recenzencka się zmieniła przez te lata.

serio porównujesz 6h kampanii do 11, gdzie w pierwszym tytule czystego gameplayu masz może ze 3.5h vs 9.

bez jakichkolwiek bonusów po przejściu gry, skillowego multiplayera i trybów kooperacji. 

wystarczyło by Un wyszedł w latach 07-09 jako ex na 360-tkę, a sentyment i role kompletnie by się odwróciły. taka sytuacja.

a ten znów pisze z alternatywnej rzeczywistości gdzie uncharted jest dobrą strzelanką i ma dobre multi.

Opublikowano

Fajnie sie czyta teksty typu "branża dorosła" w momencie gdy na Xboxa wychodzi dobry szpil, zaczną wydawać gry studia wewnętrzne znów zbierając oceny ponad 90 a boty bedą wtedy pisac ze branża zdziecinniała XD

Opublikowano

Przecież ty typie nawet nie grałeś w multi dwójki. xDD

uncharted jest dobrą strzelanką

wypraszam sobie zarzucać mi coś takiego. 

Opublikowano

a ten znów pisze z alternatywnej rzeczywistości gdzie uncharted jest dobrą strzelanką i ma dobre multi.

bo ma dobre multi. w tej normalnej rzeczywistości, nie w rzeczywistości psychofana girsów, dla którego istnieje tylko powolne toczenie nakoksowanego świniaka od murka do murka

oczywiście gears of war jest niesłychanie ambitne w porównaniu do uncharted BECAUSE HEADSHOT !!! BOOM !!! FUCK YEAH !!!

Edytowane przez Kazub

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Podsumujmy jak wygląda ostatnie kilka tygodni w wydaniu wszystkich platform:

Na Xbox One (a także i na PC dzięki dobroci najlepszego Spencera):

n82dcDG.png

90 na metascore k,urwy :banderas:

6ckWFJD.png

:fsg: Świeżutka premiera na PC, jedynie 89 na metascore :fsg:

Ale na PC nie ma gierek i eksów oczywiście :newell:

acAdJNA.png

A na PLEJSTEJSZON 4 gierka THE ORDER 1866 ze średnią 65 xDDDD

przypominam, że jaranko tym gó,wnem i wklejanie gifów było uskuteczniane od jakichś dwóch lat

przecież to już nawet nie jest śmieszne tylko żałosne :hi:

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2 :daddy:

Opublikowano

Mazak znowu ma ból dupska jakie to Uncharted 2 wg niego przehajpowane i w ogóle te oceny za grafikę dostało :lol: Tyle nagród GOTY też z powodu grafiki dostało? (chyba pierwszy i jedyny raz w historii w takim razie).

Szkoda, że po tylu latach (2014r) gdy Gameinformer pytał developerów o swoje ulubione gry z poprzedniej generacji sporo z nich wymieniło Uncharted 2. A wśród nich między innymi:

k3u4gk.png

51x0n9.png

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2014/07/16/35-developers-share-their-picks-for-best-games-of-the-generation.aspx?PostPageIndex=1

Twórcy świętych krów botów - Gearsy i Krasnale. Ale oni też pewnie są obłudni i przekupieni przez Sony :reggie:

Opublikowano

No ale poważnie Mazz. Możesz się śmiać z kapiszonów i Drejka biegającego jak dałn, ale zasady w mp dwójki były takie jak w H3, czy Gearsach. Wszyscy zaczynali z tym samym setem broni. Power Weapons były rozmieszczone sprawiedliwie na wyłącznie symetrycznych mapach, które w odróżnieniu od GoW dawało się eksplorować wertykalnie. O wygranej decydował przede wszystkim skill. Ograłem pierwsze Gyrosy w koopie. Flow szczelania był zayebisty, i odstawiał kapiszony o milę, ale zarzucać brak skillowości multi U2, gdzie nigdy nie ginęło się od 1-3 kulek?? Lulz. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie wymienili gry od Rockstar? Co za plebs. 

Opublikowano

No ale poważnie Mazz. Możesz się śmiać z kapiszonów i Drejka biegającego jak dałn, ale zasady w mp dwójki były takie jak w H3, czy Gearsach. Wszyscy zaczynali z tym samym setem broni. Power Weapons były rozmieszczone sprawiedliwie na wyłącznie symetrycznych mapach, które w odróżnieniu od GoW dawało się eksplorować wertykalnie. O wygranej decydował przede wszystkim skill. Ograłem pierwsze Gyrosy w koopie. Flow szczelania był zayebisty, i odstawiał kapiszony o milę, ale zarzucać brak skillowości multi U2, gdzie nigdy nie ginęło się od 1-3 kulek?? Lulz. 

pamietam, że nieźle sie zdziwiłem, kiedy zorientowałem się, że perki tych wariatów odstawiających całą resztę we fragach były negatywne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.