Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, wstrętne klapy. Nie ma co porównywać do piu piu full auto z karabinka do urwania mordy albo ręki gnasherem.

i plz nie dawać mi tu zestawienia ulubionych gier developerów bo to też janusze są.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale ci devi od Szczurka odpowiadają za Halo 4 i Gearsy...  :mellow:

Opublikowano

Klapy znowu bronia sie jak moga, ale co im zostalo, strzelanki ze zyebanym strzelaniem, platformowki ze zyebanym skokiem i slashery ze zyebana walka :(

Byloby mi was nawet troche szkoda, gdybyscie nie byli takimi frajerami :reggie:

Opublikowano

Podsumujmy jak wygląda ostatnie kilka tygodni w wydaniu wszystkich platform:

Na Xbox One (a także i na PC dzięki dobroci najlepszego Spencera):

n82dcDG.png

90 na metascore k,urwy :banderas:

6ckWFJD.png

:fsg: Świeżutka premiera na PC, jedynie 89 na metascore :fsg:

Ale na PC nie ma gierek i eksów oczywiście :newell:

acAdJNA.png

A na PLEJSTEJSZON 4 gierka THE ORDER 1866 ze średnią 65 xDDDD

przypominam, że jaranko tym gó,wnem i wklejanie gifów było uskuteczniane od jakichś dwóch lat

przecież to już nawet nie jest śmieszne tylko żałosne :hi:

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2 :daddy:

Błąd. Skoro znów polubiliście indyki 2d to ostatnie tygodnie w kwestii exów wyglądają tak:

PS4:

OllieOllie2 - 86% MC

Resogun Defenders - 88%

Helldivers - 81%

No i jeszcze Order - 65%

PC:

Niech ci będzie ten Skylines - 89%.

Xbox One:

Screamride - 71%.

Dominacja jak za czasów PS2 :kaz:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Olle Ollie

Ole Ole

OriOri

Opublikowano

No ale poważnie Mazz. Możesz się śmiać z kapiszonów i Drejka biegającego jak dałn, ale zasady w mp dwójki były takie jak w H3, czy Gearsach. Wszyscy zaczynali z tym samym setem broni. Power Weapons były rozmieszczone sprawiedliwie na wyłącznie symetrycznych mapach, które w odróżnieniu od GoW dawało się eksplorować wertykalnie. O wygranej decydował przede wszystkim skill. Ograłem pierwsze Gyrosy w koopie. Flow szczelania był zayebisty, i odstawiał kapiszony o milę, ale zarzucać brak skillowości multi U2, gdzie nigdy nie ginęło się od 1-3 kulek?? Lulz. 

pamietam, że nieźle sie zdziwiłem, kiedy zorientowałem się, że perki tych wariatów odstawiających całą resztę we fragach były negatywne

Do dziś mam na psn znajomą z Australii (swoją drogą mocne 8+ would bang mocno) z którą urządzaliśmy 1v1 na mapie Temple i Village w miejscu respawnu granatnika. Używała Glas Jaw, a i tak wygrana raz na 5 meczy to był sukces. Zayebiscie pocinała także w Bad Company 2, oraz TLoU.

Taka niespełniona historia miłosna. 

Opublikowano

Helldivers i OlliOlli (ollie ollie xDDD naucz się pisać poprawnie nazwy tych "megaton" chociaż) no fajne gierki na Vitę, może dadzą w kolejnym humble bundle na androida

Resogun Defenders to DLC? Upewniam się czy to prowo.

Opublikowano

Czy klapy juz licza dlc jako gry? :dynia:

Tak, od kiedy boty po raz setny powtórzyły "drugi sezon KI" jako oddzielną pozycję na liście wydawniczej. A co, znowu wam się zmieniło?

Opublikowano

uncharted 2=7+/10 prawilnie przypominam. zabrać premierowy hype i grafikę i zostają obsrane skrypty i strzelanie z kapiszonów

Opublikowano

Mam nadzieje ze w Ori zagra wiecej botow niz klapow zagralo w Transistor zanim pojawil sie w PS+.

Nie zawiedzcie mnie zieloni bracia, jutro swietujemy :lapka:

Opublikowano

Klapy znowu bronia sie jak moga, ale co im zostalo, strzelanki ze zyebanym strzelaniem, platformowki ze zyebanym skokiem i slashery ze zyebana walka :(

JARANIE SIĘ VALKYRIĄ CHRONICLES I TALESAMI TO CIOTA I (pipi)!!!!!!!!

Opublikowano

Czy klapy juz licza dlc jako gry? :dynia:

Rak postępuje więc co się dziwisz. 

Opublikowano

Mam nadzieje ze w Ori zagra wiecej botow niz klapow zagralo w Transistor zanim pojawil sie w PS+.

Nie zawiedzcie mnie zieloni bracia, jutro swietujemy :lapka:

W obozie Sony Rogue Legacy to poznali dopiero jak gierka wylądowała w Plusie, a Guakamole to jedyny Ficuś na premierę ograł, jeszcze jak gierka była eksem Sony. Więc spokojna głowa :lapka:

Rosegun to do dzisiaj taki YETI ma 4% trofeów xDDDD

całkiem prawdopodobne, że wkleił więcej gifów z tej gry niż przegrał w nią minut

Opublikowano

JARANIE SIĘ VALKYRIĄ CHRONICLES I TALESAMI TO CIOTA I (pipi)!!!!!!!!

Najlepsze talesy sa po ang tylko na 360ce :dynia:

Opublikowano

właczyłem na YT intro Graces F

ToGF_GameStop_01.jpg

czy Xilla tez jest taka pedalska? 

Opublikowano

opinia gościa który ukończył DMC3 na DMD >>>>>granie na x-boxie >>>> opinia Czarka.

pozdrawiam.

nikttakijakty :cool::lapka:

przeszedłem DMC i DMC3 na dante must die oraz porobiłem w nich wszystkie misje poboczne

stwierdzam, że god of war systemowo koło slashera nie leżał - jedynkę zrobiłem całą wraz z wyzwaniami, co się je w jednym ciągu robiło

pamięta ktoś wywiad z pijanym Davidem Jaffe, gdzie przyznaje, że DMC >GoW?

pozdrawiam

Ale co sie dziwisz? Klapy sa tępe i niedouczone. Nawet nie potrafia nazwac prawidlowo gatunkow gier to o czym my mamy rozmawiac? Z kims kto jest pozbawiony rozumu i godnosci czlowieka? Dla kubotów jest wszystko jedno. Slasherem jest dla nich KAŻDA gra, w ktorej walczy sie bronia biala, a wiec slasherem wg klapów jest np Skyrim, Wiesiek, Final Fantasy, czy Mordor. Aha...Zyta Gołąbek lat 79, członkini koła Gospodyń Wiejskich z Bandźmierowic Śląskich twierdzi to samo, a oni (klapy) na jej zdaniu polegaja...

Opublikowano

God of War jest świetną serią, epicką ale nie ma startu do systemu DMC - zwłaszcza do DMC3. 

Opublikowano

uncharted 2 wydany dziś zostałby tak samo potraktowany jak the order 1886, na szczęście troche branża recenzencka się zmieniła przez te lata.

serio porównujesz 6h kampanii do 11, gdzie w pierwszym tytule czystego gameplayu masz może ze 3.5h vs 9.

bez jakichkolwiek bonusów po przejściu gry, skillowego multiplayera i trybów kooperacji. 

wystarczyło by Un wyszedł w latach 07-09 jako ex na 360-tkę, a sentyment i role kompletnie by się odwróciły. taka sytuacja.

a ten znów pisze z alternatywnej rzeczywistości gdzie uncharted jest dobrą strzelanką i ma dobre multi.

bo ma dobre multi. w tej normalnej rzeczywistości, nie w rzeczywistości psychofana girsów, dla którego istnieje tylko powolne toczenie nakoksowanego świniaka od murka do murka

oczywiście gears of war jest niesłychanie ambitne w porównaniu do uncharted BECAUSE HEADSHOT !!! BOOM !!! FUCK YEAH !!!

nikt nie mówi, że ambitne, ale też każdy kto grał nie pier.doli bzdur, że to powolne toczenie się od murka do murka bo o ile jedynka jest dość powolna w movemencie i jest bardziej taktyczna bo trzeba ogarniać spoty z respawnami broni tak gears of war 3 to pier.dolone ad hd w multi więc obejrzałbyś chociaż jedno frag movie i przestał byś tak pier.dolić

stfulnen.gif

także tego

uncharted 2=7+/10 prawilnie przypominam. zabrać premierowy hype i grafikę i zostają obsrane skrypty i strzelanie z kapiszonów

mówisz jak jest

Opublikowano

Jesteście śmieszni - zero argumentów czemu GoW nie jest slasherem, tylko obrażanie, porównywanie z czapy do DMC3 (gra nie ma tak rozbudowanego systemu walki jak "trójka" =/= slasher xD ), dalsze obrażanie i tak dalej. W ogóle Czerepak, opisz własnymi słowami co to znaczy "dobry system walki"? Bo seria z łysym to wszystko ma, ale idąc Twoim/Waszym tokiem rozumowania to DMC1 czy MGR to nie slasher bo nie ma tylko ciosów co DMC3, DmC też pewnie nie slasher tylko action adventure. Wychodzi na to że na rynku jest tylko jeden slasher, a imię jego Ninja Gaiden bo tam jedna broń ma więcej ciosów i combosów niż cały zestaw w DMC3/4 i Bayo razem wziętych. :reggie:

Opublikowano

Jesteście śmieszni - zero argumentów czemu GoW nie jest slasherem, tylko obrażanie, porównywanie z czapy do DMC3 (gra nie ma tak rozbudowanego systemu walki jak "trójka" =/= slasher xD ), dalsze obrażanie i tak dalej. W ogóle Czerepak, opisz własnymi słowami co to znaczy "dobry system walki"? Bo seria z łysym to wszystko ma, ale idąc Twoim/Waszym tokiem rozumowania to DMC1 czy MGR to nie slasher bo nie ma tylko ciosów co DMC3, DmC też pewnie nie slasher tylko action adventure. Wychodzi na to że na rynku jest tylko jeden slasher, a imię jego Ninja Gaiden bo tam jedna broń ma więcej ciosów i combosów niż cały zestaw w DMC3/4 i Bayo razem wziętych. :reggie:

Z całym szacunkiem dla Team Ninja ale o której broni mówisz? Bo chyba nie o Dragon Sword xD

Opublikowano

Podsumujmy jak wygląda ostatnie kilka tygodni w wydaniu wszystkich platform:

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/olliolli2-welcome-to-olliwood

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/helldivers

http://www.metacritic.com/game/pc/hotline-miami-2-wrong-number

i 25.03 GOTY 2015.

No już bocie, do budy!

Ale będzie pogrom bociarni :banderas:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.