Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No nie powiem, dla mnie UT to system seller.

Powrot prawdziwej gry mnie jara, nie to co te smiecie na konsolkach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bardzo mnie bawią przeróbki nicka yetiego koledzy oby tak dalej ale jednak chciałbym żebyście szanowali konsole. Pozdro ;)

Opublikowano

Wychować się na konsoli i przejść na PC, to tak jakby matce liścia sprzedać.

Opublikowano

Do czego to guwno rozmazane od microsyfu doprowadziło :reggie: Nigdy nie sądziłem, że kwestie mniejszości botowksiej rozwiąże sam xbon. :kaz:

Opublikowano

przez ile czasu ps3 kosztowalo 50% wiecej niz x360? co za naginanie faktow byle tylko botki przyklasnely. ps3 kupowalem na gwiazdke 2007r i placilem 1599zl, za tyle samo stal x360. No ale wiadomo umysl botow przetwarza tylko informacje, ze kazdy klapek na swiecie kupil ps3 na premiere gdzie cena i obietnice byly z pupy

Ja jak kupowałem X360 za 1600 to nie zdecydowałem się na PS3 dlatego, że kosztowal 2800.

Check this out :D

Opublikowano

Nowy UT niszczy wszystko co wyjdzie na konsolach do 2018r wiec co sie dlugo zastanawiac? Sam mysle nad jakas blacha + dobra myszka i podkladka Razera :obama:

podkładka Razera to już niemały wydatek :obama:

Opublikowano

Nowy UT niszczy wszystko co wyjdzie na konsolach do 2018r wiec co sie dlugo zastanawiac? Sam mysle nad jakas blacha + dobra myszka i podkladka Razera :obama:

podkładka Razera to już niemały wydatek :obama:

Parokrotnie tańsza od The Order a służyć będzie latami.

Opublikowano

Nie potrafię korzystać z myszki, gdy mam pod nią podkładkę.

Opublikowano

4K to prawie 5 razy więcej jak na konsoli.

3500/5=700zł

Prosta matematyka. 

Opublikowano

Widzę, że ktoś tu przegapił moment w którym konsole stały się kupą. Jak długo jeszcze będziecie się oszukiwać, że konsole obecnej generacji są fajne i po co?

Opublikowano

Po tym co SONY i M$ odpierdala chyba najlepsze combo do gier to... dobry piec + N3DS  :newell: mówię jak jest  :reggie:

Opublikowano

Dobrze mieć konsole, ale póki co zanosi się, że na tej generacji nie będzie to główny sprzęt do grania jednak

Opublikowano

Widzę, że ktoś tu przegapił moment w którym konsole stały się kupą. Jak długo jeszcze będziecie się oszukiwać, że konsole obecnej generacji są fajne i po co?

Ty za to przegapiłeś moment w którym komputry są tylko imitacją tych konsol. Idź może lepiej kup sobie znowu jakąś kartę grafiki, CEO nvidii potrzebuje nową brykę... 

Opublikowano

Za to prezes Sony nie potrzebuje prawda? :kaz: 

Opublikowano

Ty za to przegapiłeś moment w którym komputry są tylko imitacją tych konsol. Idź może lepiej kup sobie znowu jakąś kartę grafiki, CEO nvidii potrzebuje nową brykę... 

Słyszałem, że można już na konsolach robić screenshoty i przypisać dowolnie przyciski na padzie, ciekawe kiedy na PC to wprowadzą  :problem:

Opublikowano

Suteq: Nie. Wszak bóg nie potrzebuje pojazdów do przemieszczania się ;)

Opublikowano

captain-kirk-neil-degrasse-tyson-bad-ass

Opublikowano

Rzecznik prasowy sony oczernia inne korporacje. Bójta się Bogusława!

Opublikowano

:dynia:

Twój bóg od dawna ma na ciebie wyjebane. Przyjmij to do wiadomości. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

5df78_ORIG-cringe.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.