Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ehhh znowu jestem slynny na gameonly, pozdrawiam irasa, ktory juz od pol roku ma bol dupy wyzywajac mnie od kur.ew bo pojechalem bezczelnie po jego mamie w CW tekstem w stylu - mama ci pewnie daje kase z komunii na gry :fsg:  zakopmy ten topor wojenny, dodajemy sie razem do friendlisty i poscigajmy sie w driveclubie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wyzywanie od kur.ew mial w sygnaturce przez jakis czas, teraz gameonly analizuje moja "recke" ordera w temacie o orderze, ktora iras u nich wrzucil - nic wielkiego ale zasmialem sie pod nosem na sama mysl, ze tak o mnie kolega pamieta :*

Opublikowano

Rozumiem ze Zamowienie 1865 na gejonly ma status GOTY? XD

Opublikowano

mesjasz, pierwsza gra z grafika z playstation5, zakonczenie gry w kojimowskim stylu - cos w ten stylu

Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby kojiima uyebał gre w połowie. xD

Opublikowano

o chuy to gejonly ma jedna zalete, trzyma eksperymenty pokroju irasojurasa z dala od naszego forumka <3

Opublikowano

A ja wczoraj ukończyłem 3 pierwsze etapy, zajęło mi to tydzien(tak chu.jowa jest to gra) ale mam wreszcie troche kontroli nad postacią i nawet mi sie chwile podobała ta gra, mam wrazenie mocno spi.erdolonego potencjału gry.

Ciekaw jestem co bedzie dalej....

Opublikowano

dalej? sony dostalo jasny przekaz, robimy sequela w tym samym stylu

1 week, 600k sprzedanych kopii, za gierke na 5h? możecie sobie pogratulować, wlaśnie pokazaliscie sony w którą dziurkę lubicie

Opublikowano

Rozumiem ze Zamowienie 1865 na gejonly ma status GOTY? XD

Nie zdziw sie. Kilku chłopków ktorych znam, którzy ostro jada z trofeami w rankingu (w tym xlukk) pisza ze gra 8/10, swietnie sie bawili, super gameplay, duzo mozliwosci i kupuja sequel z miejsca. Walka z Lycanami tez im sie podobala i ostatni boss :dafuq:

Opublikowano

Olej tego crapa i odpal sobie Hotline Miami 2. Zamiast szwędania się po korytarzach w żółwim tempie i wciskania od czasu do czasu trójkąta wbijasz na pełnej kurwie w 30 przeciwników w rytm np. tego

http://youtu.be/PyY8QpSjYfY?t=42s

I rozwalasz wszystkich w mniej niż minute w brutalnym, mega szybkim, adrenalinopędnym stylu

:fsg: :fsg: :fsg:

Opublikowano

sequel bedzie bo historia konczy sie w polowie ale wydaje mi sie, ze raczej na pewno wezma do siebie krytyke, chocby nawet singiel byl podobny to niech przynajmniej jakas horde lub multi dodaja

drugi raz to samo nie przejdzie, tutaj wielu kupilo/pozyczylo/obejrzalo na youtube dla grafiki, sequel za te 2 lata nawet jakby mial oferowac zoptymalizowany silnik to juz takiego wrazenia robic nie bedzie

Opublikowano

Sony dostało jasny przekaz - więcej developerów ma robić pseudo gry z pasami :) Posiadacze PS mogą sobie pogratulować. A jak ktoś myśli inaczej, to niech sobie przypomni, że po premierze GT5 też nikt nie wierzył, że w GT6 będą standardy, ale gra się sprzedała i wszyscy wiemy jak to się skończyło. Głosujemy portfelem.

Opublikowano

Ehh na nadzieja, ze kiedys na PS4 wyjdzie dobra gra XDD. 600k kopii poszlo w pierwszy tydzien wiec jest to wyraznym sygnalem dla devow (jak i panow w garniturkach co licza kase) ze gra sie podobala, ludzie chetnie kupili wiec po co kombinowac? W sequelu sklecimy kilka dodatkowych scenek przeplatanych chodzeniem po ciemnych korytarzach, raz na 20min rzucimy wymiane ognia z biendymi ludzmi no i sukces gotowy c'nie? W koncu 600k baronow gamingu nie moze sie mylic :reggie:

Tak to jest jak sie zakup tlumaczy ''ale kupie tylko dla grafy, sprzedam na drugie dzien bez straty, taki ze mnie biznesmen z dystansem do siebie''. A nie lepiej bylo obejrzec na Youtubie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A jak ktoś myśli inaczej, to niech sobie przypomni, że po premierze GT5 też nikt nie wierzył, że w GT6 będą standardy, ale gra się sprzedała i wszyscy wiemy jak to się skończyło. Głosujemy portfelem.

No i zagłosowali, bo GT6 miało dużo gorszą sprzedaż od GT5.

PS. Niech boty też głosują portfelem i nie kupują FM6 jeśli ta dalej będzie się rozgrywać w świecie gdzie czas nie płynie, a deszcz nie istnieje.

PS2. Co jest gorsze - wysoka sprzedaż TO1886 czy słaba Sunset Overdrive (biorąc pod uwagę jakość tych gier).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A jak ktoś myśli inaczej, to niech sobie przypomni, że po premierze GT5 też nikt nie wierzył, że w GT6 będą standardy, ale gra się sprzedała i wszyscy wiemy jak to się skończyło. Głosujemy portfelem.

PS. Niech boty też głosują portfelem i nie kupują FM6 jeśli ta dalej będzie się rozgrywać w świecie gdzie czas nie płynie, a deszcz nie istnieje.

PS2. Co jest gorsze - wysoka sprzedaż TO1886 czy słaba Sunset Overdrive (biorąc pod uwagę jakość tych gier).

:shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Pytanie retoryczne, gorsza jest wysoka sprzedaz TO1886 bo wyplynie negatywnie na cały rynek oraz na każdego z nas. Sunset jest normalna gra, która nie musi każdemu sie podobać z miejsca, TO1886 nie jest gra tylko benchmarkiem.

Opublikowano

Pyszny jest ten ból dupy o sprzedaż The Order. Fakty są takie, że na PS4 sprzedaje się każda gra, bo konsolę Sony kupili GRACZE. Xbone to dodatek do dekodera wybrany przez otyłych amerykanów, żeby kanały w tv zmieniać nie sięgając po pilota. Efekt - największe hity nie potrafią dobić do miliona :yao:

Nie przypominam sobie żeby kojiima uyebał gre w połowie. xD

Kojima to ten pan, który chciał półtorej stówki za grę na kwadrans? :dynia:

Opublikowano

Kupowanie największego raka branży świadomie i poklepywanie się po plecach z innymi, że dobrze się zrobiło jest dużo gorsze. SO dostanie pewnie jeszcze lepszy sequel, a Order takie same popłuczyny, więc nie ma tu nawet o czym rozmawiać.

Opublikowano

klapy ale trzeba zaczac od siebie i patrzec na siebie bo wplywu na caly swiat nie mamy

ja, koledzy z live'a zakupili sunset, zaglosowali swoim portfelem

wy, polecieliscie po ordera mimo ze wiedzieliscie ze to (pipi) i dolozyliscie sie do tych 600k

Opublikowano

boty zaczynaja bronic slabej sprzedazy exow i dobrych gier na swoja konsole - lepiej ze gra sie nie sprzedaje bo na bank wtedy dostanie jeszcze lepszy sequel, ktory tez sie nie sprzeda, a jak on sie nie sprzeda to pewnie dostaniemu kolejny  :D

logika :ohboy:

Opublikowano

PS4 sprzedaje się każda gra, bo konsolę Sony kupili GRACZE.

No nie powiedzialbym. Wzgledem PS3 jest wiecej casuali, Januszy i dzieciarni, którzy wskoczyli do wagonu ogladajac super reklamy w telewizji.

Opublikowano

Ja dałem 40zł za prolog do mgsa lemonka i grałem więcej niż w ordera a przy tym się bawiłem się tak żeby dobitnie to ująć, w chuy lepiej.

Opublikowano

PS4 sprzedaje się każda gra, bo konsolę Sony kupili GRACZE.

jest wiecej casuali, Januszy i dzieciarni, którzy wskoczyli do wagonu ogladajac super reklamy w telewizji.

no niestety xbone okazal sie go.wnem obesranym, rozmazanym to sporo botow przeszlo do krolestwa niebieskiego. Co zrobisz? Nic pan nie zrobisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.