Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

właśnie podeszła do mnie żona, zaglądnęła przez ramię co tam na forumku. Na tapecie CW z cyckami i w sumie to bym chyba wolał mieć redtube - łatwiej się wytłumaczyć :(

Wy tu pitu pitu a Szlachta leci na żywo z mesjaszem

http://www.twitch.tv/pokrytysniegiem

całkiem ciekawie wygląda ta gra, wcześniej mnie zbytnio nie interesowała.

Opublikowano

też oglądam cały czas i opcji jest naprawdę sporo, taka ładna saga z wieloma możliwościami się szykuje. Na nadkonsoli oczywiście w najlepszej wersji

Opublikowano

bp8nrstcuaebs9o.jpglaivu5u.jpg

obrazek przypominający o co chodzi w grach, a wy dalej kłócicie się o piksele i oglądacie twitcha...

Opublikowano

Boże święty jakie wielkie stopy ma ta babka na drugim planie,(pipi)ebalerinki.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

obrazek przypominający o co chodzi w grach, a wy dalej kłócicie się o piksele i oglądacie twitcha...

Hahahaha, patrzcie jak wyciągnę kasę od rodziców tych dzieciaków.

Opublikowano

Rayos, nic nie przebije cycków na żywo. Ty możesz fapać najwyżej do jpeg. Tak jak Sony zniszczyło Microsoft, tak ja niszczę Ciebie.

3492vrl.jpg

Tyle w temacie.

Wojnar, może tym razem wygrałeś bitwę, ale na pewno nie wojnę! Wygrałbym jednym zdjęciem Ex, ale masz rację, jpg to nie to samo co żywy okaz, niech no tylko namówię moją aktualną kobietę :angry2:

Opublikowano

O to, że stare dziady grają w gierki dla dzieci? ;>

I kid, I kid... :P

niech no tylko namówię moją aktualną kobietę :angry2:

"Kochanie, kłócę się z anonimami z internetów o wyższość świąt bożego narodzenia nad wielkanocnymi. Czy mogłabyś pokazać swoje cycki na tle konsoli, laptopa i mojego środkowego palca, żebym mógł zrobić telefonem zdjęcie i wrzucić je na forum o gierkach wideo?"

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

No właśnie o to chodzi. Zaskoczony jestem, że niektórzy dorośli ludzie tego nie rozumieją. 

Opublikowano

Kupuję WII U,do tej pory miałem do czynienia tylko z ps3 i x360,ale Zelda,MK8 oraz Xenoblade mnie przekonały.Póki co nie ma na pozostałych konsolach gry,która by mnie tak zachęciła do zakupu jak te od Ninny ;) Pewnie prędzej czy później kupię ps4,bo serie z tej konsolki bardziej mi odpowiadają niż te z xbona,ale to pewnie za rok lub dwa.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Zmasakrowal mnie tytul newsa na n4g xD

Who Won E3 2014: The Good, The Bad and The EA

Na gamefaqs przprowadzono tez ankiete:

10400773_894007057291728_471098132741294

Bu-bu-bu... but Halo REMASTER, tyle miesiecy grania !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja tam wole te kilka miesiec grania niz analizowanie roznych ankiet. Ale kto co woli.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wojnar, może tym razem wygrałeś bitwę, ale na pewno nie wojnę! Wygrałbym jednym zdjęciem Ex, ale masz rację, jpg to nie to samo co żywy okaz, niech no tylko namówię moją aktualną kobietę :angry2:

Jeżeli dziewczyna myśląca to lepiej jej nie proponuj bo twój związek się skończy. Taka rada od doświadczonego :)

Opublikowano

Ja tam wole te kilka miesiec grania niz analizowanie roznych ankiet. Ale kto co woli.

No to zamiast grac czemu siedzisz w CW ? Brzmi to tak jakbys mial juz gre i wolal na niej pykac. Tej ankiety (liczba pojedyncza, nie widze tu innych ankiet) nie trzeba analizowac, widac jak na dloni na co gracze czekaja :teehee: .

Jeżeli dziewczyna myśląca to lepiej jej nie proponuj bo twój związek się skończy. Taka rada od doświadczonego :)

Doswiadczonego ? Czyzby wlasnie sie pakowala :D ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Rayos, nic nie przebije cycków na żywo. Ty możesz fapać najwyżej do jpeg. Tak jak Sony zniszczyło Microsoft, tak ja niszczę Ciebie.

3492vrl.jpg

Tyle w temacie.

1538443_1376389139288996_9913428_n.jpg

xDD

Poza tym, już widzę jak ją namawiasz :D Suavek dobrze to podsumował. 

Opublikowano

Doswiadczonego ? Czyzby wlasnie sie pakowala :D ?

Masz u mnie plusa :D i nie nie pakuje się. Po prostu różne głupoty się np na studiach robiło i do różnych rzeczy kobiety namawiałem ;) Czasem trzeba przemyśleć czy warto. Większość kobiet na propozycje 'hej pstryknę ci fotę aby moi koledzy kompletne randomy z forum mogli się na twoje cycki napatrzeć. ' raczej by źle o tobie pomyślała :) Jeżeli kobieta ma już więcej niż 25 lat jak moja to hmmm pomyślałaby że zdziecinniałem i skretyniałem :P

Opublikowano

MaZZeo dostanie dowód za 2 lata, musicie mu wybaczyć.

Co do zdjęcia z Ninny, idealnie widzimy grupę docelową: gruby dzieciak, wychudzony chłopak i Azjata. 

Opublikowano

Przestańcie (pipi)ć o jakiś cyckach, babach i innych głupotach.

Jak odkryjesz cycki w 2099 r. to jeszcze przypomnisz sobie te slowa.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.