Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale zaraz bedzie nowy soft i bloodborne, seaon pass do driveclub do sierpnia,  jakos do wiosny sie dociagnie, do tego backlog z 2014 - nie ma zle

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

do tego backlog z 2014 - nie ma zle

balon przyjdzie i zaraz cie zbeszta po niemiecku (przynajmniej się dogadacie) 

Opublikowano

No, wszyscy tutaj już tasowanko do bloodborne, a tylko 4 osoby z tematu przejdą grę, reszta kupi, zobaczy że trudne, sprzeda. Chociaż specjalnie dla casuli zrobili tam pistolety, więc może się przyjmie. Beka, że masa typów myśli, że to będzie takie mroczniejsze devil may cry.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw co do cholery robią te wszystkie wewnetrzne studia Sony. Przeciez kompletnie nic nie pokazuja. Zero info od SSM, Quantic Dream, Bend,Polyphony, MM , Guerilla. Rozwiazali je wszystkie czy jak.

Opublikowano

a ten lewak bluber i tak chce kupic ps4 do bloodborne za kilkanascie dni, beka z kalafiorka, to jest dopiero obluda  :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

A dopiero co beka byla ze QB ma byc przeniesione xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Obie firmy sa siebie warte :Coolface:

Opublikowano

Ja jestem ciekaw co do cholery robią te wszystkie wewnetrzne studia Sony. Przeciez kompletnie nic nie pokazuja. Zero info od SSM, Quantic Dream, Bend,Polyphony, MM , Guerilla. Rozwiazali je wszystkie czy jak.

czekają na dx12

Opublikowano

Racja, z tym, że sony trochę mniej

Opublikowano

guerilla robi nowe ip z tego co pamiętam coś z kosmosem, mm robi port na ps4 tearaway, dejwid klatka tez cos grzebie, reszta pewnie dłubie i pokaze cos na e3.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2016

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Sony Santa Monika klepie God of Wara. Quantic Dream jest niezależne od Sony i ostatnio zrobiło gówniany remake fahrenheita więc oczekuj David Cage Collection na PS4 na bazie wydań PC, Bend może nie istnieć bo Syphon Filter tylko na pierwszą plejkę było dobre, nic dziwnego że klepią słabiznę na vitę, Polygony wypuszczą GT7 z kartonową fizyką, Media Nolecule można zaorać bo te LGBT 3 z srakbojem nie nadaje się do niczego, Guerilla? Negrito por favor. Nic nie jest w stanie uratować tonącego statku.

Opublikowano

a ten lewak bluber i tak chce kupic ps4 do bloodborne za kilkanascie dni, beka z kalafiorka, to jest dopiero obluda  :dynia: :dynia: :dynia:

czemu obluda? uncharted i tak mnie nie interesuje więc co za różnica?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co innego przerzucić jedną grę i zostawić 4 równie dobre król Spencer taki dobry a co innego zabrać ostatnią nadzieję  :cool:

Opublikowano

Sony Santa Monika klepie God of Wara. Quantic Dream jest niezależne od Sony i ostatnio zrobiło gówniany remake fahrenheita więc oczekuj David Cage Collection na PS4 na bazie wydań PC, Bend może nie istnieć bo Syphon Filter tylko na pierwszą plejkę było dobre, nic dziwnego że klepią słabiznę na vitę, Polygony wypuszczą GT7 z kartonową fizyką, Media Nolecule można zaorać bo te LGBT 3 z srakbojem nie nadaje się do niczego, Guerilla? Negrito por favor. Nic nie jest w stanie uratować tonącego statku.

To nie Quantic Dream robiło ten z(pipi)any port Fahrenhaita.

Opublikowano

Klepią gierki w spokoju bo góra nie naciska , a nie naciskają bo widza że starania knura Spencera przynoszą mniejszy efekt niż ich obijanie się to po co się starać ? :teehee:

Napisze to na co żaden bot nie miał odwagi przy przeniesieniu QB na 2016 : Przenieśli U4 na 2016 co za (pipi)nia :/

Opublikowano

Tyle ze QB bylo wylacznie przystwka pomiedzy daniami. Natomiast przeniesienie Uncharted to mniej wiecej taka jakby klapom w restauracji powiedziano ze niestety nie moga zrealizowac zamowienia, prosze zwolnic stolik dla nastepnych klientow a wychodzac przy okazji wyrzucic smieci

Opublikowano

Tyle ze QB bylo wylacznie przystwka pomiedzy daniami. Natomiast przeniesienie Uncharted to mniej wiecej taka jakby klapom w restauracji powiedziano ze niestety nie moga zrealizowac zamowienia, prosze zwolnic stolik dla nastepnych klientow a wychodzac przy okazji wyrzucic smieci

To tak jak bys w kubotach z białymi skarpetami chciał się dodrapać do pańskiego stołu w dobrej restauracji.

W klapach i OBUWIU SPORTOWYM nie wpuszczamy. Tylko elegancja. Tylko Xbox. Tylko kolor zielony :daddy:

Dzięki Ci KRÓLU

https://www.youtube.com/watch?v=qDT_DSH1ezs

Opublikowano

Ale Syphony na psp to ty szanuj lepiej ja cie dobrze radzę :lapka:

Opublikowano

- Co sądzisz o line-upie PS4 na święta? Byłem zawiedziony z powodu przesunięcia Uncharted 4, ponieważ zapowiadało się, że będzie to jedna z tych dużych gier na PS4.

Yoshida: Również byłem zawiedziony. I nasi ludzie z marketingu byli zawiedzeni.

Opublikowano

Zamówienie 1886 ostatnią graficzką na którą klapy mogą popatrzeć w tym roku.

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

wstyd, skandal i gańba. Nie wierzę co te sony odjebuje. tak bardzo dobrą robotę zrobili zapowiadając PS4, a przez te dwa lata zamiast pójść za ciosem to wszystko spartaczyli. gurwa, dno dna

Opublikowano

A dopiero co beka byla ze QB ma byc przeniesione xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ostatnie 10 lat: ( dobra 12 lat, bo szkoda by porównywać )

Remedy:

Max Payne 2

Analne przebudzenie i dodatek.

Naughty Dog

Jak 2

Jak 3

Jak X Combat Racing

Uncharted

Uncharted 2

Uncharted 3

I GOTY, GOTG, gra życia TLOU

No obie firmy są siebie warte.

Opublikowano

Tylko z dzisiaj:

Santa Monica Studios On Hiring Spree To Implement Character Design, Magic Distribution & more

Sony’s Bend Studio Hiring For Unnamed PS4 Game; Involves Cutting-Edge Rendering, Animations and more

Gry się robią, niestety przez nieudolność m$ nikomu się nie spieszy :frog:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Już jaki ty jesteś tępy to ja nawet nie xDDDDD

Combosy - check

Juggle - check

płynne zmienianie broni w locie - check

- gameplay opiarający się głównie na zadymach z tabunami wrogów - check

- rozwijanie skilli i broni - check 

Brak ocen i masterowania misji - nie ma! ergo to action adventure!

Nie no prawdziwy Desperado.

W Middle Earth Shadow Of Mordor prawie wszystko - check! Tok myslenia Nielubialskiego? To slasher! :rofl2:

Prawda jest taka, ze zostales totalnie zaorany, ale zamiast isc do kąta i się wypłakac to jeszcze wystawiasz zgniłą nać ponad skiby zaoranej ziemi i bulgoczesz. Na miejscu innych klapów to bym Ci zaspamował skrzynkę prośbami,zebys juz wiecej nie zabieral glosu w tematach, o ktorych kompletnie nie masz pojecia, bo wplywasz swoja postawą na niekorzystny wizerunek niebieskiej baronii. :yao:

W  Shadow of Mordor, czy Batkach nie ma szansy na akcje typu żonglowanie przeciwnikiem w powietrzu przez parę sekund wraz z płynną zmianą i dobitką z innej broni. Artesal wyraźnie napisał że pierwszy GOW był odpowiedzią Zachodu na jap. slashery. Zostawili szkielet rozgrywki, wyrzucili charakterystyczne rangi. Tyle. 

Równie dobrze moglibyśmy teoretycznie skreślać grę za przynależność do shooterów tpp, bo dajmy na to standardowi przedstawiciele tego gatunku zawsze umożliwiali nam wcześniej masterowanie rangi za poszczególny poziom, a gra X zerwała z tym standardem. No bądźmy poważni. GOW może być słabym slasherem, ale brak tego ficzeru nie zmieni go przecież w mix przygody i akcji. 

Zresztą w sumie nie dziwie się twojej postawie. Sam nie potrafiłeś napisać nic a kiedy golab napisał swój punkt widzenia z niemalże pocałowaniem ręki zacytowałeś cały jego post. <ok>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.