Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Naughty Dog

Jak 2 - mroczny pif paf bo klapy nie chciały kolorowej platformówki
Jak 3 - najsłabszy jak z całej trylogii
Jak X Combat Racing - negro por favor 
Uncharted - :reggie:
Uncharted 2 - przehypowane kapiszony 
Uncharted 3 - dużo słabsza gra od uncharted 2, które jest przehypowanymi kapiszonami

I jedna spoko gra TLOU 8+/10
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A dopiero co beka byla ze QB ma byc przeniesione xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Obie firmy sa siebie warte :Coolface:

Ostatnie 10 lat: ( dobra 12 lat, bo szkoda by porównywać )

Remedy:

Max Payne 2

Analne przebudzenie i dodatek.

Naughty Dog

Jak 2

Jak 3

Jak X Combat Racing

Uncharted

Uncharted 2

Uncharted 3

I GOTY, GOTG, gra życia TLOU

No obie firmy są siebie warte.

Bansai piszac firmy mial na mysli Sony i MS, nie potrafiace dopiac swojego kalendarza

Ehh w dni takie jak ten ciezko byc klapkiem i rozumiem ze czytanie ze zrozumieniem moze sprawiac problemy :frog:

Opublikowano

Max Payne 2 > TLOU

Opublikowano

zebym ci tak gier twojego kochanego platinium nie podsumowal bo ci pupsko peknie

Opublikowano

Yaczes kupuj pecetaaaaa!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

zebym ci tak gier twojego kochanego platinium nie podsumowal bo ci pupsko peknie

grałeś w jakies w ogole?

Opublikowano

Max Payne 2 > TLOU

TLOU w multi >>> wszystkie Maxy razem wzięte.

yENPZ7.gif

Opublikowano

Platinium przynajmniej robi gry a nie samograje  :reggie:

Opublikowano

grałeś w jakies w ogole?

dobra spojrzałem na psn id a tam tylko odpalone MGR Rising i Vanquish - masz ty rozum i godność człowieka klapie niemiecki?

Max Payne 2 > TLOU

Porównuj multi do singlowej gry :facepalmz: cały nikt cie nie lubi 

multi halo 3 > wszystkie gry ND razem wzięte

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tlou gra życia xD Czo te klapy, ciekawe czy będą też sadzić takie rodzyny po premierze U4 we wrześniu 2016 

Opublikowano

No ale mocne ex'y Sony wydaje regularnie przez cały rok  :reggie:

Czyli jak pod koniec roku MS puści dwie megatony w postaci Forzy 6 i Halo 5, to Sony...

Teraz to nawet Fable Legends wygląda na petardę co nie Yeti  :yao:

Opublikowano

Hahahaha!

Wczoraj jakis ex z kloca wylecial na 2016, a dzis z PS4. Balans musi byc! :)

A jak kilka godzin temu jak pisalem, ze obie konsole siebie warte, to wielki placz i zgrzytanie zebow.

Prawda taka, ze wszyscy tutaj robimy za spinacz. Z jednej strony Mr Spencer laduje nas w czoko, a z drugiej Andrew House klepie nas prąciem po nosie.

Napisze to na co żaden bot nie miał odwagi przy przeniesieniu QB na 2016 : Przenieśli U4 na 2016 co za (pipi)nia :/

:drinks:

Opublikowano

Kupowanie największego raka branży świadomie i poklepywanie się po plecach z innymi, że dobrze się zrobiło jest dużo gorsze. SO dostanie pewnie jeszcze lepszy sequel, a Order takie same popłuczyny, więc nie ma tu nawet o czym rozmawiać.

Jaki sequel? Przecież SO okazał się flopem i kontynuacji raczej nie dostanie. Niedługo pół roku od premiery a nawet 800k się nie sprzedało. Jakby gra ukzała się na PS4 to sequel pewnie już by się robił, tymczasem xboty zarżnęły grę bo okazało się, że nie jest pif pafem.

Ficus, multiplatformy sprzedaja sie gorzej, ale nie 2x gorzej, liczac po ilosci konsol. Proporcjonalnie gier na xbone sprzedaje sie wiecej, bo ludzie w wiekszosci kupuja te konsole do grania, nie do salonu jako odtwarzacz br i fify.

http://www.vgchartz.com/game/83196/grand-theft-auto-v/VS http://www.vgchartz.com/game/73074/grand-theft-auto-v/

http://www.vgchartz.com/game/80324/far-cry-4/VS http://www.vgchartz.com/game/80323/far-cry-4/

:reggie:

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

kalafiorek i jego madrosci w CW - "nie ma exow na ps4 procz bloodborne, kazdy inny do ogrania przeciez na pc i ps3 co regularnie czynie, mimo wszystko kupuje ps4 dla jednego bloodborne by grac w niego cale zycie bo inne exy go mnie interesuja, a gry jakie chce zagrac sa do ogrania przeciez na pc i ps3"

to juz bardziej szanuje te klapy co kochaja ps4 nie majac ps4, te przeynajmniej napalaja sie na kazdego exa, ty kupujesz system dla jednej gry

Opublikowano

Capcom klepie remastery i wersje HD, w ogóle nie interesując się marką Dino Crisis (nie zapomnieli o  niej, po prostu nie chcą). Dlaczego ci idioci myślą, że to by się nie sprzedało? Sony jest biedne, więc nie, ale wyobrażacie sobie co by było, gdyby MS zainteresował się prawami do tej marki? Ta seria ma swoich fanów tak samo w USA jak i w Europie. Fanów gier z dinozaurami jest nie mniej niż tych z zombie, a że takie gry nie powstają lub powstają marne...

Bezpośrednia kontynuacja historii "dwójki", nawet gameplayowo w tym samym stylu :banderas:

Chociaż z drugiej strony, może niech ta seria sobie poczeka na lepsze czasy.

Opublikowano

Max Payne 2 > TLOU

Porównuj multi do singlowej gry :facepalmz: cały nikt cie nie lubi 

No singiel też, ale do tego trzeba kapować skradanki i survival horrory, a nie pifpafować na każualu  z wallhackiem w biały dzień. :reggie:

multi tlou > multi halo 3

tak jak piszesz

Ps Po prostu przyznaj że zalewa cię żółć, ze nie pograsz w U4 w tym roku. 

Opublikowano

to juz bardziej szanuje te klapy co kochaja ps4 nie majac ps4, te przeynajmniej napalaja sie na kazdego exa, ty kupujesz system dla jednej gry

Niezłe prowo, naprawdę niezłe

Opublikowano

Trzeba mieć tyłek z tytanu żeby być teraz fanem Sony z PS4. W drugiej połowie roku Xone rozjedzie PS4 jak walec :P

Pojedynek TR z U4 wygrany walkowerem ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Uncharted przeniesione, Ratchet pewnie okaze sie gra na 4h, bo ma byc na premiere filmu, a jeszcze nic nie pokazali. Albo przeniosa film i gre tez na 2016. Order kupsztal. Persona wyjdzie na PS3.

Ludzie, na po co wam to guwno obesrane?

Opublikowano

Capcom klepie remastery i wersje HD, w ogóle nie interesując się marką Dino Crisis (nie zapomnieli o  niej, po prostu nie chcą). Dlaczego ci idioci myślą, że to by się nie sprzedało? Sony jest biedne, więc nie, ale wyobrażacie sobie co by było, gdyby MS zainteresował się prawami do tej marki? Ta seria ma swoich fanów tak samo w USA jak i w Europie. Fanów gier z dinozaurami jest nie mniej niż tych z zombie, a że takie gry nie powstają lub powstają marne...

Bezpośrednia kontynuacja historii "dwójki", nawet gameplayowo w tym samym stylu :banderas:

Chociaż z drugiej strony, może niech ta seria sobie poczeka na lepsze czasy.

Przeczytałem na początku 'Dlaczego ci idioci myślą, że to by się sprzedało' i chciałem dać plusa. Prawda jest taka, że DC nikogo  nie interesuje. Trójka też przeszła bez echa. Musieli by zrobić całkowicie inną grę, bo mechanika to drewno, które dzisiaj jest niegrywalne, a wtedy to już można całkowicie nowe IP przeforsować.

Opublikowano

Wczoraj jakis ex z kloca wylecial na 2016, a dzis z PS4. Balans musi byc! :)

Rekacja w obozie Sony:

approved.gif.gif

Tymczasem wśród xbotów:

dyLLXJy.gif

Opublikowano

amsterdam z ta dupa z tytanu smialo mozesz isc do mam talent, chyba to docenią

Opublikowano

byłem w domu na przerwie na obiedzie, wracam wpis Marka z boku, że Uncharted przesunięte

wchodze do CW, już wiedziałem co mnie czeka

po szybkiemu na ppe.pl

no nieee czemu przesuneli  :frog: :frog: :frog:

Opublikowano

Ktos SERIO myslal, ze U4 wyjdzie w tym roku?

Aha.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.