Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no nieee czemu przesuneli  :frog: :frog: :frog:

Trzymaj nowy avatar na pocieszenie

2uh7l8y.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ktos SERIO myslal, ze U4 wyjdzie w tym roku?

Aha.

Ja. Bo obok BB to jedyna zapowiedziana na 2015 r. duża gra na PS4, która nie okaże się kompletną kaszaną jak The Order czy Until Dawn albo zwykłym zapychaczem. 

Sam news to dla mnie w tym stanie rzeczy szok, tym bardziej, że z takim wyprzedzeniem, bo to znaczy, że już teraz muszą mieć spore opóźnienie. 

Opublikowano

2017.

Na godne pozegnanie generacji :kaz:

Opublikowano

kalafiorek i jego madrosci w CW - "nie ma exow na ps4 procz bloodborne, kazdy inny do ogrania przeciez na pc i ps3 co regularnie czynie, mimo wszystko kupuje ps4 dla jednego bloodborne by grac w niego cale zycie bo inne exy go mnie interesuja, a gry jakie chce zagrac sa do ogrania przeciez na pc i ps3"

to juz bardziej szanuje te klapy co kochaja ps4 nie majac ps4, te przeynajmniej napalaja sie na kazdego exa, ty kupujesz system dla jednej gry

No i koorwa co? xdddd po co sie kupuje konsole? dla gier czyż nie? Ja nie jestem klapem twojego pokroju, że kupuje konsole sony bo psx, ps2, ps3 miało super exy wiec ps4 na pewno je będzie miało i inne bzdurne obietnice PR. Jaram się BB to chce w niego pograć, zagram w niego tylko na ps4 to logiczne, że chce kupić ps4. Tak jakbym chciał zagrać w Xenoblade X, ale reszta gier od nintendo mi nie podchodziła to też miałbym nie kupować bo dla jednej gry nie można konsoli kupić?

Opublikowano

I co Blubi, jak ograsz BB to PSzrot do żyda? 

Opublikowano

Może ktoś wkleić tego gifa, jak to fani PS4 biorą na klatę balasa od SONY?

Opublikowano

MS przesuwa QB do 2016 - bardzo dobrze, więcej czasu dla teamu na dopracowanie, ja się tam cieszę.

Sony przesuwa U4 do 2016 - HAHAHA, DIZIZWEJTING, beka z klapichów nieskończoną, ale mam bekę.

A prawda jest taka, że w 2015 oboje jesteście przegrancami. Wygrywa tylko Nintendo.

Opublikowano

bul dópy o to, że ktoś kupuje konsole dla jednej gry xD

Ficuś, przyznaj się, jak kroisz cebulę, to ona płacze, a nie Ty

Opublikowano

Nie no, blubi pozyczyl przeciez ps4 i zdazyl ograc wszystkie gry z ps4, ale teraz musi kupic zeby ograc 1 gre. Logiczne i prosze sie nie wtracac

Opublikowano

14vhjl.jpg

One to niedługo PS3 wyprzedzi :kaz:

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Nie no MGS V, W3, Batmana też chce na czymś ograć cnie

Nie no, blubi pozyczyl przeciez ps4 i zdazyl ograc wszystkie gry z ps4, ale teraz musi kupic zeby ograc 1 gre. Logiczne i prosze sie nie wtracac

przecież nie będe brał od ziomka konsoli na 1,5 miesiąca lel

Opublikowano

Nie Artesal. To ci co mają PS4 są przegrani w tym roku  :reggie:

Klapki stawiały na trio The Order, Blodborne i Uncharted 4. Jedna okazała się mega balasem, a drugą przełożono.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

615 łoniaków w Japonii. Najs.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Platform N. America Europe Japan Global PS4-logo.png 70,795 61,626 46,973 231,869 3DS-logo.png 70,386 63,971 33,234 181,276 XOne-logo.png 47,681 21,593 615 80,071 PS3-logo.png 11,354 16,299 8,322 48,957 PSV-logo.png 4,802 4,204 23,449 41,256 WiiU-logo.png 22,121 9,396 6,099 40,419 X360-logo.png 15,506 5,736 20 24,559 Wii-logo.png 1,744 943 27

2,917

PS3 niedługo One wyprzedzi :kaz:

Kiedy wreszcie będą bany za wyniki sprzedażowe z vgczartz?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Do usunięcia.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wczoraj jakis ex z kloca wylecial na 2016, a dzis z PS4. Balans musi byc! :)

Rekacja w obozie Sony:

crying-kid-o.gif

Tymczasem wśród xbotów:

giphy.gif

fix

:)

Opublikowano

Naughty Dog przestraszyło się Tomb Raidera. Taka prawda.

Opublikowano

Nie no MGS V, W3, Batmana też chce na czymś ograć cnie

masz pc przeciez wiec mozesz to ograc na pc, czemu nie kupisz wiiu - tam masz gre od twoich platynowych bogow i xeno wiec juz dwa exy czyli 100% wiecej na ps4

tak hejtuje to ps4 a teraz je kupuje dla jednej gry - 250zl gra plus 1500zl konsola - tyle hajsu dla jednej gry, zamiast brac np tansze wiiu gdzie ma wiecej gier jakie go interesuja to trzeba byc juz utra totalnie klapem ze az zwieracze pekaja

Opublikowano

Wygląda na to, że robią miejsce dla The Last Guardian.

:frog:

Akurat ze wszystkich gier na ten rok, to o datę premiery U4 byłem pewien najbardziej (no i FM), bo w swojej historii ND tylko raz przełożyło datę - TLoU o 5 tygodni. Chujnia i tyle.

Opublikowano

Tak na poważnie:

PS4 samo się sprzedaje, nabywcy konsoli sami się nakręcają nawet jak nie ma do tego powodu (kazus The Order), wiec i Sony nie będzie cisnąć ND z terminem wydania gry. Nie mają ciśnienia.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kiedy wreszcie będą bany z wyniki sprzedażowe z vgczartz?

Jest 20,2 na koniec miesiąca? Jest. Zgadza się z oficjalnymi danymi? Zgadza.To nie wiem z czym masz ból dupy.

Opublikowano

Tak na poważnie:

PS4 samo się sprzedaje, nabywcy konsoli sami się nakręcają nawet jak nie ma do tego powodu (kazus The Order), wiec i Sony nie będzie cisnąć ND z terminem wydania gry.

prawda, bluber najlepszym przykladem jak teraz wyglada konsument sony, wytresowany do granic

Opublikowano

I ten dzień pokazuje jak zły jest dla nas brak konkurencji, jak bezsensowny jest ten temat gdyby na placu boju pozostała jedna marka.

Czemu?

Skoro na Xboxa One nie wychodzi nic co groziłoby PS4 to po co wydawać gry na PS4?

Kochajmy wiec boty, tylko dzieki nim będziemy mieli gry.

Opublikowano

Nie Artesal. To ci co mają PS4 są przegrani w tym roku  :reggie:

Przypomnij nam to we wrześniu, jak będziecie GOTY 2015 w 720p ogrywać :kaz:

Opublikowano

Platform N. America Europe Japan Global PS4-logo.png 70,795 61,626 46,973 231,869 3DS-logo.png 70,386 63,971 33,234 181,276 XOne-logo.png 47,681 21,593 615 80,071 PS3-logo.png 11,354 16,299 8,322 48,957 PSV-logo.png 4,802 4,204 23,449 41,256 WiiU-logo.png 22,121 9,396 6,099 40,419 X360-logo.png 15,506 5,736 20 24,559 Wii-logo.png 1,744 943 27

2,917

PS3 niedługo One wyprzedzi :kaz:

Kiedy wreszcie będą bany z wyniki sprzedażowe z vgczartz?

Kiedy wreszcie będą bany za używanie metacriticu w dyskusji?

Może to i lepiej, że zarówno QB jak i U4 zostały przełożone. Nie chcę jakości jak w U3. Tamtą grę z perspektywy czasu też wolałbym mieć przelozoną. Lepsze to niż wypychanie gry na śwíęta ala Unity.

Czyż nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.