Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

czy na ps4 po BB wyjdzie w tym roku jakis ex AAA?

prosze tylko o powazne odpowiedzi..

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak oto specjalista klapow ocenial framerate U4 w grudniu:

jeśli chcą to zrobić, to niech już nic nie poprawiają w grafice/ fizyce. choć obawiam się że na tym etapie pewnie i tak dostalibyśmy pływające 40-60 fps. na tym etapie na bardziej stabilne 60 klatek można już chyba liczyć tylko w pvp i co-op'ie. w sumie nie powinno to nikogo dziwić. w trybie wieloosobowym zawsze mamy do czynienia z lekkim downgrade. w zamian za 60 fps mi to rybka. 

Plywajace 40-60 na tym etapie ;/

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A teraz sobie wrzuca czyjes wypowiedzi w sygnature i toczy beke xD

Opublikowano

nie jestem dziwka grajaca do trofeow jak ty ogrywajac assasyny, wiele gre sprawdzam, koncze te ktore na to zasluguja

Opublikowano

nie jestem dziwka grajaca do trofeow jak ty ogrywajac assasyny, wiele gre sprawdzam, koncze te ktore na to zasluguja

Skąd wiesz, że gra nie zasługuje na ukończenie grając w nią 5 minut?

Opublikowano

No i konczenie The Order 5/10 to już cool co? 

XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

jeśli chcą to zrobić, to niech już nic nie poprawiają w grafice/ fizyce. choć obawiam się że na tym etapie pewnie i tak dostalibyśmy pływające 40-60 fps. na tym etapie na bardziej stabilne 60 klatek można już chyba liczyć tylko w pvp i co-op'ie. w sumie nie powinno to nikogo dziwić. w trybie wieloosobowym zawsze mamy do czynienia z lekkim downgrade. w zamian za 60 fps mi to rybka. 

60 tylko dla  :master:  pozdrawiam  :newell:

Opublikowano

nie gram w nia 5min, przewaznie jak gre odstawiam to po jakis 1-2h

zreszta w piz.du gier mam pokonczonych, a liczba trofeow nawet tych 22% nie przekracza - dla mnie to zbedny bajer, chyba pierwsze pol roku po premierze softu 2.0 zwracalem na to uwage

Opublikowano

Chodziło mi o aktualne wygląd grafiki, nie etap na którym jest produkcja. Modele postaci in game są przecież gorsze niż w The Order 1886, więc już się tak nie spuszczaj. 

Opublikowano

Beka już nawet ja mam lepsze ratio a wbijam lagę w trofea, w zasadzie to przeglądam tylko te gry - wrzucam do napędu, po 15 minutach stwierdzam, że xboks lepszy i tyle.

Opublikowano

zreszta w piz.du gier mam pokonczonych, a liczba trofeow nawet tych 22% nie przekracza - dla mnie to zbedny bajer, chyba pierwsze pol roku po premierze softu 2.0 zwracalem na to uwage

No w Vanquishu nic nie zdobyłeś a pierwsze trofeum zdobywa się po 5 minutach gry (za ożywienie jednego z ziomków) także coś sciemniasz, zresztą The Order oceniłeś 5/10, ale jednak grę skończyłeś to jak to w końcu konczysz tylko te które zasługują w końcu czy tylko te które sa exami sony? Bo jesteś przebrzydłym klapkiem?

Opublikowano

Jak się w multi nie ciśnie to można mieć średnią na poziomie 20%. W takim TLOU po przejściu gry na hardzie wpadło mi może z 5 pucharów. Jest pełno takich gier.

Opublikowano

No w Vanquishu nic nie zdobyłeś a pierwsze trofeum zdobywa się po 5 minutach gry (za ożywienie jednego z ziomków) także coś sciemniasz, zresztą The Order oceniłeś 5/10, ale jednak grę skończyłeś to jak to w końcu konczysz tylko te które zasługują w końcu czy tylko te które sa exami sony? Bo jesteś przebrzydłym klapkiem?

Ściągnął wersje z plusa, zobaczył grafę, cmoknął mówiąc pod nosie "No te PS3 to jednak cymes maszynka, grafa jest, strzelanie też, rozkosz", wyłączył i tak leży. Mam podobne podejście jeśli chodzi o granie na PS3. Gwarantuje, że jak by Ficuś odpalił tę grę na X360 to by ją skończył.

@Don

No ja nie cisnę multi, bo nie mam na to czasu i nerwów, a na BOCIE mam ratio 55%, na SONY 33.8%.

Wyjątkiem był w sumie ostatnio TItanfall, ale tak to nawet przez moje 10 lat na LIVE to golda miałem raptem 4 lata by z kuzynem w COOP pograć.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping dobry trolling - 43 platyny a bedzie cisnal, ze przeglada tylko te gry :D :D

Bulduper a czy ja kiedykolwiek wypowiadalem sie nawet zdaniem o vanquish? nie grzeje mnie to i nie ziabi, byla w plusie, odpalilem na chwile i najpewniej mialem wtedy co innego na tapecie i gra w moment wyladowala na kupce wstydu i tyle, cala historia, podobnie jak MGR:R. Moze twoje bystre oko dostrzeze ze ja nie gram w slahery nie liczac serii god of war ale ostatnio tu przerabialismy, ze to nie jest pelnoprawny slaher

Opublikowano

No bo to przygoda akcja, bo nie ma rangi za styl.  :pawel:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nu to przejrzyj moją trophy listę - w większości gier mam 1-2 trofi.

Opublikowano

No, ale jednak nie :lapka:

więc fuck logic skończe grę 5/10 :rotfl:

Opublikowano

Boty na kolanach, serial Powers dostępny dla Plusowiczow także w Polsce, ssijcie po same kule.

Opublikowano

Boty na kolanach, serial Powers dostępny dla Plusowiczow także w Polsce, ssijcie po same kule.

1207.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

No, ale jednak nie :lapka:

więc fuck logic skończe grę 5/10 :rotfl:

gre dostalem za free, bylem ciekaw grafy i czy serio taki kupsztal, gra krociutka wiec sie prawie sama skonczyla - no ale wg teorii boldupera pewnie mialem kupic specjalnie jakas gre za 200zl albo lepiej spowrotem ps3 lub inna konsole by ograc jakas gre ktora wg dupera zaslugiwala

Opublikowano

23ragkg.png

2v2gpol.png

get-the-fuck-out-of-here.gif

Opublikowano

23ragkg.png

2v2gpol.png

v8vxqgt.jpg

Papiez_znany_byl_swego_639075.jpg

Opublikowano
:rotfl: a jak za darmo to już gra 5/10 jest warta skończenia przez ficusia naszego cebulorda, którego pupa piecze bo ktoś chce kupić konsole dla jednej gry :hi:
Opublikowano

Sony mocno w chuya polecialo, skoro wiosna 2016 ma wyjsc, tzn ze wiedzieli ze w 2015 nie ma NAJMNIEJSZYCH szans na premiere, a i tak zaczeli rozpowiadac. No ale uncharted mnie jakos specjalnie nie jara jako ex wiec przezyje, wkrotce bloodborne :fsg:

Opublikowano

23ragkg.png

2v2gpol.png

v8vxqgt.jpg

Papiez_znany_byl_swego_639075.jpg

Kocham steins gate, ukoncze kolejne wersje jak tylko sie pojawia i zrobie wszystkie sciezki. Tylko 100%, tylko prawdziwe granie :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.